zyclara kerma: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Zyclara?

Zyclara kermaa käytetään myös hoitoon sukupuolielinten syyliä, jotka näkyvät kehon ulkopuolella, mutta tämä lääke ei paranna sukupuolielinten syyliä. Imikimodi voidaan käyttää aikuisille ja lapsille, jotka ovat vähintään 12 vuotta.

Zyclara voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Liian paljon Zyclara, tai käyttämällä sitä liian pitkään voi lisätä riskiä vakavia ihoreaktioita. Noudata lääkärin ohjeita.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Zyclara kermaa alueille rikki, haavoittunut tai poltettu iho. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen Zyclara.

Ennen Zyclara kerma, kerro lääkärille, jos sinulla on heikko immuunijärjestelmä, autoimmuunisairaus, Käänteishyljintä, tai jos olet äskettäin saanut luuydinsiirron tai napanuoraverestä elinsiirtoa.

Kun hoidetaan sukupuolielinten syyliä ympärillä vagina, vältä voidetta herkempi sisäkerrosten emättimen kudosta. Tämä voi johtaa emättimen turvotus tai ärsytys ja kivulias virtsaaminen. Vältä auringonvaloa tai solariumia. Zyclara voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Zyclara ei paranna sukupuolielinten syyliä ja se ei voi pitää teitä leviämästä tämän ehdon muille läpi emättimen, peräaukon tai suuseksiä. Voit kehittää uusia leesioita hoidon aikana Zyclara. Parhaat tulokset, pitää käyttää lääkettä koko ajan lääkärin määräämä.

Ennen Zyclara

Zyclara kerma ei suojaa sukupuoliteitse tarttuvat taudit, kuten klamydia, tippuri, herpes, HIV, kuppa, ja trichomoniasis.

Jos olet hoitavan sukuelinten tai peräsuolen alueella Zyclara, välttää seksuaalista toimintaa, kun lääke on ihoon. Zyclara voivat heikentää kumista että kondomit tai kalvot ovat valmistettu. Jos käytät kondomia tai kalvo syntyvyyden, nämä kohteet voi rikkoontua, jos kumin heikkenee ja suunnittelematon raskaus voi aiheuttaa.

Voit varmistaa, että voit turvallisesti ottaa Zyclara, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin näistä ehdoista

auringonpolttama tai muita iho-ongelmia

heikko immuunijärjestelmä tai autoimmuunisairaus

Käänteishyljintä

jos olet äskettäin hoidettu aktiininen keratoosi tai sukupuolielinten syyliä leikkauksen tai muiden lääkkeiden; tai

jos olet äskettäin saanut luuydinsiirron tai napanuoraverestä elinsiirtoa.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Zyclara vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Jos olet hoitavan sukuelinten tai peräsuolen alueella Zyclara, välttää seksuaalista toimintaa, kun lääke on ihoon. Zyclara voivat heikentää kumista että kondomit tai kalvot ovat valmistettu. Jos käytät kondomia tai kalvo, näitä kohteita voi rikkoontua, jos kumin heikkenee, ja suunnittelematon raskaus voi aiheuttaa. Ei tiedetä, onko imikimodi äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkitystä ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva. Älä käytä tätä lääkettä lapselle alle 12-vuotias. Zyclara on tarkoitettu käytettäväksi hoidettaessa sukupuolielinten syyliä potilaille, jotka ovat vähintään 12 vuotta vanhoja. Kaikki muut käyttötavat tätä lääkitystä ovat yli 18 vain.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Käytä Zyclara täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Käyttämällä liikaa tätä lääkettä, tai käyttämällä sitä liian pitkään voi lisätä riskiä vakavia ihoreaktioita.

Ennen kuin Zyclara, pese kädet ja pese iholle hoidettavan alueen. Anna ihon kuivua vähintään 10 minuuttia ennen lääkkeen. Pese kädet aina levittämisen jälkeen lääke myös. Älä käytä Zyclara alueille rikki, haavoittunut tai poltettu iho. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen Zyclara.

Aurinkokeratoosi

Zyclara käytetään kerran vuorokaudessa 2 viikon ajan, mitä seurasi 2 viikkoa ilman hoitoa. Levitä voidetta hoidettavalle alueelle ohuelti ja hiero kerma kunnes se katoaa. Käytä lääkettä ennen nukkumaanmenoa ja sen voi jättää 8 tuntia. Aamulla pestä pois lääke vedellä ja miedolla saippualla.

sukupuolielinten syyliä

Levitä Zyclara kerma kerran vuorokaudessa enintään 8 viikon ajan. Levitä voide yhdestä Zyclara paketin hoidettavalle alueelle ja hiero kerma kunnes se katoaa. Älä peitä hoidettavaa ihoa alueilla tahansa muovia bandaging, ja välttää nylon alusvaatteet. Voit wear puuvilla sideharso tai alusvaatteet yli hoidetulla alueella. Käytä lääkettä ennen nukkumaanmenoa ja jättää sen noin 8 tuntia. Sitten pestään pois lääke vedellä ja miedolla saippualla.

Kun hoidetaan sukupuolielinten syyliä alla esinahka ympärileikkaamatonta penis, vetää esinahka ja pese se miedolla saippualla ja vedellä ennen kuin Zyclara kerma. Puhdista tämä alue päivittäin hoidon aikana. Kun hoidetaan sukupuolielinten syyliä ympärillä vagina, vältä voidetta herkempi sisäkerrosten emättimen kudosta. Tämä voi johtaa emättimen turvotus tai ärsytys ja kivulias virtsaaminen.

Zyclara ei paranna sukupuolielinten syyliä ja se ei voi pitää teitä leviämästä tämän ehdon muille läpi emättimen, peräaukon tai suuseksiä. Voit kehittää uusia leesioita hoidon aikana Zyclara. Parhaat tulokset, pitää käyttää lääkettä koko ajan lääkärin määräämä.

Miten haen Zyclara?

kaikki ehdot

Lääkäri tulee tarkistaa ihoa säännöllisesti, varsinkin jos on ankarampaa ihoreaktion lääkitystä. Älä jää tapaamisia.

Soita lääkärillesi, jos iho tila ei parane tai se pahenee hoidon aikana.

Älä käytä Zyclara kohdella ihosairaus, joka ei ole tarkistettu lääkärillä. Älä jaa tätä lääkitystä kenellekään, vaikka niillä on samat oireet teillä.

Jokainen paketti Zyclara on yhden hakemuksen vain. Heitä pois paketin yhden käyttökerran jälkeen, vaikka on lääke jäljellä. Jos hoitaa useampia ihon alue kerrallaan, käänny lääkärin kuinka monta pakettia käyttää.

Säilytä Zyclara huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Ei saa jäätyä. Pidä jokainen paketti avaamattomana kunnes olet valmis käyttämään sitä.

Jätä unohtunut annos ja odota, kunnes seuraavan kerran saat nukkumaan lääkkeen. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus oireet voivat olla vaikea ihon ärsytystä, pyörryttää, tai pyörtyminen.

Vältä tätä lääkitystä silmiin, suuhun, ja nenä, tai huulet. Älä laita kerma peräsuoleen, emättimeen tai virtsaputkeen. Jos se päästä mitään näistä alueista, huuhtele vedellä. Älä käytä Zyclara palaneella, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho.

Vältä muita lääkkeitä alueille kohtelet kanssa Zyclara ellei lääkäri määrää.

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Zyclara voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Vältä suojaamattoman yhdynnän. Zyclara ei paranna sukupuolielinten syyliä, ja se ei suojaa sukupuoliteitse tarttuvat taudit, kuten klamydia, tippuri, herpes, HIV, kuppa, ja trichomoniasis. Keskustele lääkärin kanssa turvallisesta keinoja estää lähetyksen aikana sukupuoleen.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Zyclara: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Pese lääkettä ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos on vakava ihoreaktio kuten kova kutina, polttava, tihkuminen, verenvuotoa tai ihomuutoksia, jossa lääkettä käytetään.

Lopeta Zyclara ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten flunssan oireita, kuten kuume, vilunväristykset, särky, väsymyksen tunne, imusolmukkeiden turpoaminen. Kun hoidetaan sukupuolielinten syyliä ympärillä vagina, jos sinulla on vaikea paisuttamalla tai virtsaaminen ongelmia, lopeta Zyclara ja soittaa lääkäriltä heti.

Mitä pitäisi välttää?

Vähemmän vakavia Zyclara haittavaikutuksia voivat olla

lievää ihoärsytystä, kutinaa, kuivuus, hilseily, rupeutuminen, punoitus tai ihon kovettuminen, jossa lääke on sovellettu

värimuutokset käsitellyn ihon

Zyclara sivuvaikutuksia

päänsärky, huimaus, rintakipu, selkäkipu

yskänrokko, huuliherpes

kylmä oireita, kuten nenän tukkoisuus, aivastelu, kurkkukipu

pahoinvointi, ripuli, ruokahaluttomuus; tai

emätin kutinaa tai vastuuvapauden.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta topikaalisesti Zyclara. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Disclaimer: Kaikki voitava on tehty sen varmistamiseksi, että tiedot ovat tarkkoja, ajan tasalla, ja täydellinen, mutta mitään takeita ei anneta tältä osin. Drug julkaisun tiedot voivat olla aika herkkä. Multum huumeiden tieto on kattava resurssi suunniteltu auttamaan lisensoitu terveydenhuollon ammattilaisten vaihtoehtoiskustannusten niiden potilaiden ja / tai kuluttajien palvelemiseksi katselee tätä palvelua täydentämään ja ei korvaa, asiantuntemusta, taitoa, tietoa ja tuomio terveydenhuollon ammattilaisille. Koska varoitus tietyn lääkkeen tai lääkeyhdistelmän ei millään tavalla pitäisi tulkita viittaavan siihen, että lääkkeen tai lääkeyhdistelmän on turvallinen, tehokas ja asianmukainen tahansa tietylle potilaalle. Tämän tiedotteen sisältämä tieto ei ole tarkoitettu kattamaan kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varotoimenpiteet, varoitukset, lääkeaineinteraktioita, allergisia reaktioita tai haittavaikutuksia.

7.03.2012-07-05, 11:35:03.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria 05 vuotta hallitus hyväksyi 2011

Keratoosi diklofenaakki ajankohtainen, fluorourasiili ajankohtainen, imikimodi ajankohtainen, Santyl, Efudex, Aldara Solarazea, Picato, Carac, Kollagenaasia Santyl, kollagenaasi ajankohtainen, Fluoroplex

Condylomata Acuminata imikimodi ajankohtainen, Aldara, Condylox, interferoni alfa-2b, podofilox ajankohtainen, introni A, Veregen, sinecatechins ajankohtainen

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Zyclara?

Zyclara (imikimodi ajankohtainen)