zurampic (lesinurad) lääkitys opas

Mikä on Zurampic?

Zurampic käytetään osana yhdistelmää lääkkeet korkea virtsahapon veressä, kutsutaan myös hyperurikemiaa. Korkea virtsahapon voi johtaa edellytys kutsutaan kihti.

Zurampic tulisi käyttää yhdessä allopurinolin (Zyloprim) tai febuksostaattia (Uloric). Sitä ei voida käyttää yksinään.

Zurampic voi aiheuttaa munuaisten vajaatoimintaa, varsinkin jos otat sen ilman muuta määrätty lääkitys. Soita heti lääkärille, jos virtsata tavallista vähemmän tai ei ollenkaan, jos on kipua virtsatessa, turvotusta jalkojen tai nilkkojen, tai hengenahdistusta.

Tärkeää tietoa

Sinun ei tule käyttää Zurampic jos olet allerginen lesinurad, tai jos

sinulla on vaikea munuaissairaus

saat dialyysihoitoa

sait munuaissiirto

Ennen lääkkeen

olet Lesch-Nyhan oireyhtymä (geneettinen sairaus, joka lisää virtsahapon pitoisuuksia veressä); tai

olet tuumorilyysisyndrooma (nopea syöpäsolujen hajoamisesta).

Varmistaaksesi Zurampic on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

munuaissairaus

maksasairaus

sydänsairaus; tai

vatsa sairaus nimeltä refluksitauti (GERD).

Ei tiedetä, onko Zurampic vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Zurampic tehdä ehkäisypillereitä tehottomampi. Kysy lääkäriltäsi käyttämällä ei hormonaalista ehkäisymenetelmää (kondomia, pallean kanssa spermisidi) raskauden ehkäisyyn.

Muut muodot hormonaalisen ehkäisyn (injektiot, implantit, läiskät iholla, emättimen renkaat, ja tietyt kohdunsisäinen laitteet) ei ehkä riittävän tehokas estämään raskauden aikana hoidon Zurampic.

Ei tiedetä, onko lesinurad joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Zurampic ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Toteutettava Zurampic täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Käytä kaikki lääkkeet kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Lue lääkitys opas tai potilas ohjeita jokaisen lääkitys. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulua ilman lääkärin ohjeita.

Zurampic annetaan yhdessä muiden virtsahapon lääkitys ja sitä ei tulisi käyttää yksinään. Lesinurad on todennäköisemmin aiheuttaa munuaisten vajaatoimintaa, jos tätä lääkettä ilman muita määrätyistä lääkkeistä.

Zurampic toimii parhaiten, jos otat sen ruokaa ja vettä. Ota Zurampic aamulla kanssa muiden diabeteslääkkeen virtsahapon.

Juoda vähintään 2 litraa (68 unssia) nesteitä päivittäin pitämään munuaiset toimi kunnolla.

Kihti oireet voivat pahentua, kun ensimmäinen aloitat Zurampic. Vaikka olet kihti purkaus, pitää käyttää lääkitystä ohjeiden mukaan.

Soita lääkärillesi, jos kihti oireet eivät lopulta parantaa.

Miten minun pitäisi ottaa Zurampic?

Saatat tarvita lääkärin testit tarkistaa munuaisten toiminta ennen ja hoidon aikana Zurampic.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta, lämmön ja valon.

Tavanomainen aikuisen annos Zurampic Kihti

200 mg suun kautta kerran päivässä; Suurin annos: 200 mg päivässä; Comments; -Coadminister Kanssa ksantiinioksidaasiestäjä (esim allopurinoli tai febuksostaatti), jos annetaan yhdessä allopurinolin, koko päivittäisen allopurinolin annosta ei saisi olla alle 300 mg (tai alle 200 mg CrCl alle 60 ml / min) .; -Jos Ksantiinioksidaasiestäjä keskeytyy, tätä lääkettä tulee myös keskeyttää .; -Tämä Lääkettä ei tule käyttää hoitoon oireettomia hyperuricemia .; Käytä: Lisäosan hoitoa hyperurikemian liittyvä kihti potilailla, joiden seerumin virtsahapon hoidosta huolimatta kanssa ksantiinioksidaasiestäjä

Jätä unohtunut annos, jos aamulla on jo mennyt. Älä ota Zurampic myöhemmin päivällä. Odota seuraavana päivänä ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Vältä nestehukan hoidon aikana. Soita lääkärillesi, jos sinulla on käynnissä oksentelua tai ripulia, tai jos hikoilu tavallista enemmän. Kuivuminen voi johtaa munuaisten vajaatoimintaan.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Zurampic: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

kihti purkaus oireet – nivelkipu, jäykkyys, punoitusta, turvotusta tai (etenkin öisin)

munuaisvaivoja – vähän tai ei virtsaaminen, kivulias tai vaikea virtsaaminen, turvotusta jalkojen tai nilkkojen, väsymystä tai hengenahdistusta

sydänvaivoja – rintakipua tai paine, kipu leviää leuan tai lapa; tai

Zurampic annosteluohjeitten

merkkejä verihyytymän – äkillinen tunnottomuus tai heikkous, ongelmia näkö tai puhetta, turvotusta tai punoitusta käden tai jalan.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Yhteinen Zurampic haittavaikutuksia ovat

närästys

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

päänsärky; tai

flunssan kaltaiset oireet.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä pitäisi välttää ottaen Zurampic?

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa lesinurad. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia on lueteltu tässä. Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

aspiriini

valproiinihappo

antibiootti tai sienilääke

kolesteroli lääkitys

sydän- tai verenpainelääkkeitä

hormonaalista ehkäisyä (pillerit, laastarit, implantit, tai tietyt kohdunsisäinen laitteet); tai

muut kihti lääkitys.

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja monet muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa lesinurad. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

1.01.2016-01-13, 12:03:38

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Kihti allopurinoli, Uloric, Zyloprim, probenesidi, febuksostaatille Krystexxa, sulfiinipyratsonia lesinurad, Benemid, Anturane, Aloprim

Zurampic sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Zurampic?

Zurampic (lesinurad)