Zovirax ajankohtainen

Käyttää Zovirax

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Farmakologiset Luokka: Viruksen DNA polymeraasi estäjä

Kemiallinen luokka: guanosiini nukleosidianalogin

Ajankohtainen asikloviiri käytetään oireiden hoitoon virusinfektioihin ihon, limakalvojen, ja sukupuolielimissä (sukupuolielimet). Vaikka ajankohtainen asikloviiri ei paranna herpes simplex, se saattaa lievittää kipua ja epämukavuutta ja saattaa auttaa haavaumia (jos on) parantua nopeammin. Ajankohtainen asikloviiri voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Acyclovir on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Zovirax

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista asikloviirin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttöä paikallisesti asikloviirin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Kerro lääkärille, jos herpes simplex infektio putoaa takaisin, kun käytät asikloviiri.

Acyclovir voi tulla potilaan tietoja herpes simplex-infektiot. Lue nämä tiedot huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Älä käytä tätä lääkettä silmissä.

Acyclovir on parasta käyttää mahdollisimman pian sen jälkeen, kun oireita herpes infektio (esimerkiksi kipu, polttava, tai rakkuloita) alkavat näkyä.

Käytä sormella pinnasänky tai kumihansikkaassa sovellettaessa tätä lääkettä. Tämä auttaa pitämään sinua tartunnan leviämisen muihin kehon osiin ja estää lähetyksen tartunnan muille henkilöille. Käytä tarpeeksi lääke peittää kaikki haavaumat (rakkuloita). 1,25 senttimetriä (noin ½ tuuman) kaistale voidetta levitetään kunkin alueen iho mittaus 5 x 5 cm (noin 2 x 2 tuumaa) riittää yleensä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Voit auttaa selvittämään oman herpesinfektio, jatkaa asikloviiri koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Älä unohda yhtään annosta. Älä kuitenkaan käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö Zovirax

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Naiset, joilla sukupuolielinten herpes voi todennäköisemmin saada kohdunkaulan (avaamisesta kohtuun). Siksi on erittäin tärkeää, että papakokeiden otetaan vähintään kerran vuodessa tarkistaa syöpään. Kohdunkaulan syöpä voidaan parantaa, jos löytyy ja hoidetaan varhain.

Jos oireet eivät parane 1 viikon kuluessa, tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Tarkastellaan mahdollisuutta viruksen vastustuskyvyn asikloviiri jos vähän tai ei lainkaan parannusta oireita hoidon aikana.

Kärsivillä alueilla herpes olisi pidettävä mahdollisimman puhtaana ja mahdollisimman kuivana. Myös kuluminen väljiä vaatteita välttää ärsyttäviä haavaumat (rakkuloita).

Herpestulehdus sukupuolielimissä voidaan pyydetty tai levitä puolisosi aikana mitään seksuaalista toimintaa. Vaikka voit saada herpes vaikka seksuaalinen kumppani ei ole oireita, infektio on todennäköisesti levitä, jos haavat ovat läsnä. Tämä on totta, kunnes haavat ovat täysin parantunut ja rupia ovat pudonneet. Käyttö kondomin (profylaktinen) voi auttaa leviämisen estämiseksi herpes. Kuitenkin spermicidal (sperma-tappaminen) hyytelö tai kalvo ei auta leviämisen estämiseksi herpes. Siksi on parasta välttää seksuaalista toimintaa, jos joko sinä tai kumppanisi on mitään oireita herpes. On myös tärkeää muistaa, että asikloviiri ei pidä sinua leviämästä herpes muille.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen Zovirax

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Zovirax Side Effects

Zovirax voide (asikloviiri ajankohtainen)

Herpes simplex asikloviiri, Abreva, Zovirax Cream, Blistex, dokosanolin ajankohtainen

Yskänrokko asikloviiri, Valtrex, valacyclovir, Famvirin, famsikloviiri, tetrakaiini ajankohtainen, Denavir, bentsokaiini ajankohtainen, Zovirax Cream, Orabase, pensikloviirin ajankohtainen

 tai mennä liittyä Zovirax voide tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.