Ziv-aflibersepti laskimoon

Vakavasti vaarantua haavan paranemista voi tapahtua; lopettamista vaaditaan. Keskeyttää hoito vähintään 4 viikkoa ennen leikkausta, ja älä jatka ainakin 4 viikon suuri leikkaus ja kunnes kirurginen haava on täysin parantunut. Vaikea ja joskus kuolemaan johtavia verenvuoto, mukaan lukien ruoansulatuskanavan verenvuoto, on raportoitu; seuranta on tarpeen. Ei saa antaa, jos vakava verenvuoto. Ruoansulatuskanavan puhkeama myös kuolemantapauksia voi tapahtua; lopettamista vaaditaan.

Käyttää Ziv-aflibersepti

Ziv-aflibersepti on tarkoitus antaa vain tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä Ziv-aflibersepti seuraavaa tulisi harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Ziv-aflibersepti tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Ziv-aflibersepti injektio lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Ziv-aflibersepti injektio vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja vaikutuksia (esimerkiksi, ripuli, kuivuminen), jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas Ziv-aflibersepti injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Ziv-aflibersepti

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön Ziv-aflibersepti. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle Ziv-aflibersepti sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. Ziv-aflibersepti annetaan neulan läpi sijoitetaan suoneen ja annetaan yhdessä muiden syöpälääkkeiden.

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Lääkäri tarkistaa veren, virtsan, ja verenpaine säännöllisesti, kun saat Ziv-aflibersepti. Voit myös seurata verenpainetta kotona. Jos havaitset muutoksia normaali verenpaine, soita lääkärille heti.

Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai kumppanisi suunnittelet raskautta. Ziv-aflibersepti saattaa aiheuttaa hedelmällisyyden ongelmia miehillä ja naisilla. Sinun täytyy käyttää tehokasta ehkäisymenetelmää, kun saat lääkettä ja vähintään 3 kuukautta viimeisen annoksen jälkeen. Keskustele lääkärisi kanssa tehokasta ehkäisyä.

Ziv-aflibersepti saattaa lisätä mahdollisuus ottaa verenvuoto-ongelmia. Soita heti lääkärille, jos havaitset merkkejä verenvuodosta, kuten verinen tai musta, tervainen uloste, verta virtsassa, pyörrytystä, hengenahdistusta tai oksentelua verta, joka näyttää kahvinporot.

Soita heti lääkärille, jos sinulla on vaikea ripuli, pahoinvointi, oksentelu tai vatsakipu. Nämä voivat olla oireita vakavasta vatsaan ongelma.

Ziv-aflibersepti voi vaikuttaa kehon parantaa leikkauksia ja haavat. Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät Ziv-aflibersepti. Saatat joutua lopettamaan Ziv-aflibersepti useita viikkoja ennen kuin leikkausta.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on päänsärkyä, kouristuksia, sekavuus, näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöitä. Nämä voivat olla oireita harvinainen ja vakava aivojen tila, jota kutsutaan reversiibeli posteriorinen leukoenkefalopatia oireyhtymä (RPLS).

Ziv-aflibersepti voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Oikea käyttö Ziv-aflibersepti

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Peräsuolen syövän Avastin Xelodaa, fluorourasiili, kapesitabiini, leukovoriini, bevasitsumabi, oksaliplatiini, Erbitux, irinotekaani, Betaseron, setuksimabi, Lonsurf, Stivarga, levamiso-, Cyramza, ELOXATIN, regorafenib, ramucirumab, Vectibix Camptosar®, Fusilev, beeta-1b, panitumumabin , Isovorinin, Adrucil

 tai mennä liittyä Ziv-aflibersepti tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ziv-aflibersepti

Ziv-aflibersepti Side Effects

Ziv-aflibersepti