zipsor

Riski mahdollisesti kuolemaan johtavia sydän- verisuonitukoksen sydäninfarktin ja aivohalvauksen voidaan lisätä tulehduskipulääkkeiden käyttöön. Sydän- ja verisuonisairaudet, riskitekijöitä sydän- ja verisuonisairaudet, ja pidempi hoito kestot voi lisätä tätä riskiä. Käytä leikkaussalin kivun ohitusleikkaus on vasta. Vakavien ruoansulatuskanavan tapahtumien, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja mahdollisesti kuolemaan johtava vatsan tai suolen puhkeaminen, on myös lisääntynyt tulehduskipulääkkeiden käyttöön.

Tulehduskipulääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Diklofenaakki on vasta-hoitoon perioperatiivisen kivun asettaminen sepelvaltimon ohitusleikkauksen (CABG). Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Tulehduskipulääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Diklofenaakki on vasta-hoitoon perioperatiivisena kipu asettaminen ohitusleikkaus. Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Käyttää Zipsor

Terapeuttinen luokka: Central Nervous System Agent

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: etikkahappo (luokka)

Tämä lääke on myös hoitoon selkärankareumaa, joka on eräänlainen niveltulehdus, joka vaikuttaa nivelten selkärangan, ja muut tuskallinen olosuhteet kuten kuukautiskipuja.

Diklofenaakki myös käytetään akuutin migreenikohtauksen, tai ilman aura, aikuisilla. Se ei estä tai vähennä migreenikohtausten lukumäärän.

Ennen Zipsor

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille diklofenaakin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta diklofenaakin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai vatsavaivoja, jotka voivat edellyttää varovaisuutta saavilla diklofenaakki.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät diklofenaakki. Se ei voi olla nimenomaan Zipsor. Lue huolellisesti.

Pidä lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon. Älä kuitenkaan käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä lääke ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Kun käytetään vaikean tai jatkuvan niveltulehdus, tämä lääke on otettava joka päivä määräämät lääkäriltä, ​​jotta se auttaa. Tämä lääke yleensä alkaa toimia viikon kuluessa, mutta vaikeissa tapauksissa jopa kaksi viikkoa tai pidempään voi kulkea, ennen kuin alkaa tuntea paremmin. Useita viikkoja voi kulkea ennen kuin tunnet koko lääkkeen vaikutuksille.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa. Kuitenkin diklofenaakki kapselit otetaan tyhjään vatsaan.

Jos haluat käyttää mikstuuraa

Oikea käyttö diklofenaakin

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Zipsor

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi nostaa riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää henkilöillä, jotka jo sydänsairaus. Ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkettä pitkään voi olla suurempi riski.

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa vatsassa tai suolistossa. Nämä ongelmat voivat tapahtua ilman varoitusta merkkejä. Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on ollut mahahaava aikaisemmin, jos poltat tai alkoholia säännöllisesti, ovat yli 60-vuotiaita, ovat huonossa kunnossa, tai käyttävät tiettyjä lääkkeitä (kuten steroidi lääke tai verenohennuslääkettä ).

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä hoidon aikana tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista hoidon aikana: rakkuloita, kuorinta, irtoaminen ihoa, punainen ihovaurioita, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuumetta tai vilunväristyksiä.

Eräitä mahdollisia varoitusmerkeistä vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat ilmetä tämän lääkkeen kanssa voi sisältää musta, tervainen ulosteet, heikentynyt virtsaaminen, vaikeaa vatsakipua, ihottuma, kasvojen turvotus, sormet, jalat tai sääret, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat , epätavallinen painonnousu, oksentelu veren tai materiaalia, joka näyttää kahvinporot, tai ihon tai silmien keltaisuus. Myös merkkejä vakavista sydänoireita saattaa esiintyä, kuten rintakipu, nopea tai epäsäännöllinen syke, puristava tunne rinnassa, epätavallinen punoitus tai lämpöä ihon, heikkous, tai slurring puheen. Tarkista lääkäriltä heti, jos huomaat jonkun näistä varoitusmerkkejä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Vaikka tämä on harvinaista, se voi esiintyä useammin potilailla, jotka ovat allergisia aspiriinia tai steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään, vinkuva hengitys, tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat muuttaa värin iho kasvoissa, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotus silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä vaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

On tärkeää kertoa lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta ennen lääkkeen käyttöä. Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä aikana jälkimmäinen osa raskauden, ellei lääkäri määrää.

Zipsor Side Effects

Zipsor (diklofenaakki)

Soita heti lääkärille, jos olet sekavuus, uneliaisuus, kuume, yleinen tunne sairauden, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, jäykkä niska tai selkä, tai oksentelua. Nämä voivat olla oireita aivokalvontulehdus.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai sen jälkeen hoidon. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset, kerro lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Se voi olla tarpeen voit lopettaa hoidon jonkin aikaa, tai vaihtaa toiseen steroidiset anti-inflammatorinen lääke ennen menettelyn.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Back Pain tramadoli, naprokseeni, Cymbalta, aspiriini, ibuprofeeni, diklofenaakki

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo

Lihas Pain parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, ibuprofeeni, diklofenaakki, Voltaren

Spondyloarthritis Humira, aspiriini, diklofenaakki, Celebrex, Voltaren, selekoksibi