Zingo

Hoito: Paikallinen kivunlievitys

Generic Nimi: lidokaiinihydrokloridi monohydraatti; Hyväksymispäivä: 16 elokuu 2007; Yritys: Anesiva, Inc.

Zingo on valmis-to-use, helposti hallittava, kertakäyttöisiä, neulaton, joka tuottaa steriili lidokaiinia jauhe orvaskeden iho. Zingo tarjoaa ajankohtaisia ​​paikallisia kivunlievityksen yhdessä kolmen minuutin kuluttua annon mahdollistaa keskeytymättömän hoidon aikana laskimoyhteydellä sijoittaminen tai laskimopunktion menettelyjä.

Ohjeet ja suositukset American Academy of Pediatrics, American Pain Society ja infuusio Nurses Society kaikki edellyttävät käytön pintapuudutteita ennen laskimoyhteys menettelyihin.

Hallitus hyväksyy Zingo

Laskimoyhteys menettelyjä, kuten IV lisäykset ja veren tasapeliä, ovat yleisimpiä toimenpiteitä suoritetaan sairaalassa, jossa on yli 18 miljoonaa lapsipotilailla laskimoyhteys menettelyjä ja 400 miljoonaa yhteensä menettelyjä vuodessa Yhdysvalloissa Needlesticks ovat myös lähde syvän ahdistusta. Impulssi Research kyselyssä viime vuonna Anesiva todettiin, että 70 prosenttia lapsista kokevat pelkoa ja stressiä aikana käynti lääkärin tai sairaalan johon liittyy neulojen menettely, ja yli puolet kaikista lapsista – myös ne yli seitsemän – huuto näiden toimenpiteiden aikana. Ongelmaa pahentaa lapsilla joilla on kroonisia sairauksia, jotka on tehtävä usein IV lisäyksiä.

Tiedot kahdessa keskeisessä, lumekontrolloitu, vaiheen 3 kliinisissä tutkimuksissa, jotka yhdessä osallistui 1109 potilasta yli 15 US kliinisten tutkimuskeskusten, osoittivat, että Zingo edellyttäen tilastollisesti merkitsevä kivunlievityksen vuotiaille lapsille kolmesta 18 olevien laskimoiden kulkulupamenettelyillä, kuten IV linjan mainospaikkoja. Nämä tulokset osoittivat, että hoito Zingo nopeasti ja tehokkaasti pienentää kipua, kun annetaan vain yksi kolme minuuttia ennen laskimoyhteys menettelyä. Zingo oli hyvin siedetty. Yleisimpiä haittavaikutuksia olivat punoitus (eryteema), punaisia ​​pisteitä (petekiat) ja turvotus (edeema) on antokohdassa.

(Lidokaiini hydrokloridimonohydraattina); jauhe intradermaalisesti järjestelmä

Nämä kohokohtia eivät sisällä kaikkia käyttöön tarvittavat tiedot Zingo turvallisesti ja tehokkaasti.

Keskeistä Zingo lääkemääräystietoa

tärkeää rajoitukset

Zingo on steriili, kertakäyttöinen, jauhe intradermaalisesti, joka sisältää 0,5 mg lidokaiinia hydrokloridimonohydraatti.

Zingo hyödyntää helium-powered jakelujärjestelmä.

Zingo on vasta-aiheinen potilailla, joiden tiedetään olevan herkkiä puudutteille amidityyppisille.

Yleisimmät haittavaikutukset (> 5%) ovat ihoreaktiot antokohdassa: punoitus, verenpurkaumat, turvotus.

Voit ilmoittaa epäillyistä haittavaikutuksista, ota Anesiva, Inc. at 1-650-624-9600 tai hallitusten hallituksen 1088 tai www.the government.gov/medwatch.

Zingo (lidokaiini hydrokloridimonohydraattina) jauhetta intradermaalisesti järjestelmä sisältää 0,5 mg steriiliä lidokaiinihydrokloridia monohydraatti. Zingo on singleuse laite pakattu yksittäisen folio / kirkas pussi sijoitettu kupla-wrap hihassa. Kaksitoista hihat sijoitetaan merkitty laatikoihin. Kartongit varastoidaan kontrolloidussa huoneenlämpötilassa (1530C, 5986F).

Potilaiden tulisi olla tietoisia siitä, että ääni samanlainen kuin popping ilmapallo säteilee ajankohtana Zingo aktivoituu. Potilaille tulee kertoa, että ihoreaktioita, kuten punoitusta, verenpurkaumat ja turvotusta voi esiintyä.

Valmistettu; Anesiva, Inc .; South San Francisco, CA 94080

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Paikallispuudutus lidokaiini oftalmiseen, Lidoderm, kokaiini ajankohtainen, bupivakaiini

Anestesia fentanyyli, lidokaiini ajankohtainen, Hyoskyamiini, ketamiini, propofoli

Ruoansulatuskanavan Surgery lidokaiini ajankohtainen, Lidoderm, Xylocaine Jelly, Xylocaine Viskoosi, Entereg

Ruoansulatuskanavassa tutkiminen lidokaiini ajankohtainen, Lidoderm, Xylocaine Jelly, joheksoli, Xylocaine Viscous

Zingo merkinnät ja käyttö

Zingo Annostus ja hallinto

Annostus Forms ja vahvuudet

Zingo Vasta

Zingo Varoituksia

Zingo Haittavaikutukset

Käyttöohjeet

Miten Mukana / varastointi ja käsittely

Potilaiden Neuvonta Tiedotus

Zingo (lidokaiini ajankohtainen)