Zika virus diagnostiikka tutkimus

Tarkka diagnostisia testejä Zika virusinfektion tarvitaan erottaa muista flaviviruk- infektiot ja tunnistaa naisia, jotka ovat saaneet tartunnan kanssa Zika virus raskauden aikana ja saattaa olla vaarassa kehittää sikiön komplikaatioita. Blood, elinten ja kudosten luovuttajien seulontatestejä tarvitaan myös varmistaa turvallisuus verensiirron ja elinsiirtoja alueilla aktiivisten hyttysten levittämä virus siirto. Tällä hetkellä Zika virus usein voidaan havaita akuuteissa infektion ja jopa seitsemän päivän kuluessa oireiden alkamisesta käyttää diagnostisia testejä viruksen RNA. Ennen Zika infektio voidaan havaita vasta-aineeseen perustuvat testit, mutta nämä testit voidaan myös havaita tai reagoivat ristiin vasta-aineita muita flavivirusten, erityisesti dengue-virus. Siksi positiivisen vasta-testi ei lopullisesti vahvistaa ennen Zika virusinfektion alueilla, joilla on saattanut olla mahdollinen samanaikainen infektio tai ennen infektio dengue ja muiden virusten.

theernment pyrkii kohti parannettujen Zika viruksen diagnostisten testien tukemalla sen tutkijoiden ja apurahansaajien vasta-aineiden tuottamiseksi, jotka voidaan erottaa toisistaan ​​Zika virus ja dengue-virus. Lisäksi tutkimus on käynnissä luoda uusia yhdistelmä-Zika virus proteiineja, jotka ovat vähemmän ristiin reagoiva muiden flavivirusten. Edelleen, theernment tuettu tutkijat työskentelevät tunnistamaan biosignatures ainutlaatuinen Zika infektio, joka voisi muodostaa perustan ylimääräisiä pikatestien.

theernment tutkimus auttaa meitä lisätietoja Zika virus auttaa kärsiviä. Kansalliskirjasto Medicine tarjoaa Zika Virus Health Information Resource Guide lisätietoja jossa nykyinen riskit ovat ja muiden tutkimusaloitteiden maailmassa.