ziac: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mikä on Ziac?

Bisoprololi on beetasalpaaja. Beetasalpaajat vaikuttavat sydämen ja verenkierron (verenvirtausta valtimoiden ja laskimoiden).

Ziac hoidetaan korkea verenpaine (hypertensio).

Ziac voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Sinun ei tule käyttää Ziac jos et pysty virtsaamaan. Et saa käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on vakava sydänsairaus, kuten “sairas sinus-oireyhtymä” tai “AV-katkos,” vaikea sydämen vajaatoiminta, tai hidas sydämen lyönnit, jotka ovat aiheuttaneet voit pyörtyä.

Ennen Ziac, kerro lääkärille, jos sinulla on sydämen vajaatoiminta, liikkeeseen ongelmia, munuais- tai maksasairaus, kirroosi, glaukooma, astma, bronkospastinen keuhkosairaus, kilpirauhasen, lupus, kihti, diabetes, tai penisilliini allergia.

Jos olet diabeetikko, tarkista verensokerisi huolellisesti. Käyttämällä bisoprololi voi vaikeuttaa voit sanoa, kun sinulla on alhainen verensokeri. Insuliinin tai diabeettisen lääkitys voidaan joutua muuttamaan, kun käytät Ziac. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin muutat annosta.

Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu harjoituksen aikana ja kuumalla säällä. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, millaista ja kuinka paljon nesteitä sinun tulisi juoda. Joissakin tapauksissa juominen liian paljon nestettä voi olla yhtä vaarallinen kuin ei juo tarpeeksi.

Ennen lääkkeen

Pitää käyttää Ziac vaikka tunnet hieno. Korkea verenpaine on usein oireeton.

Sinun ei tule käyttää Ziac jos olet allerginen hydroklooritiatsidille tai bisoprololi, tai jos

vaikea tai hallitsematon sydämen vajaatoiminta

hidas Sykkeiden jotka ovat aiheuttaneet teille pyörtyä

vakava sydänsairaus nimeltään “sairas sinus-oireyhtymä” tai “eteis” (2. tai 3. asteen); tai

jos et pysty virtsaamaan.

Varmistaaksesi Ziac on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

sydämen vajaatoiminta

astma tai muita hengitysvaikeuksia häiriö

diabetes

kilpirauhasen

silmänpainetauti

ääreisverenkierron sairaus, kuten Raynaud’n oireyhtymä

munuaissairaus

maksasairaus (tai kirroosi)

lupus

kihti; tai

allergia sulfa huumeita tai penisilliiniä.

Ei tiedetä, onko Ziac vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Miten minun pitäisi ottaa Ziac?

Hydroklooritiatsidi ja bisoprololi voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Ziac ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Toteutettava Ziac täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Lääkäri voi toisinaan muuttaa annoksen varmista, että saat parhaat tulokset. Älä käytä Ziac suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Saatat olla hyvin matala verenpaine ottaen Ziac. Soita lääkärillesi, jos olet sairas kanssa oksentelua tai ripulia, tai jos hikoilu tavallista enemmän. Pitkäaikainen sairaus voi johtaa vakavaan elektrolyyttitasapainon häiriöitä, joten se vaarallista voit käyttää Ziac.

Verenpainearvojasi on tarkistettava usein. Oman veren ja virtsan voivat molemmat testata jos olet oksentelua tai nestevajaus.

Jos olet diabeetikko, tarkista verensokerisi huolellisesti. Kun bisoprololi voi vaikeuttaa voit sanoa, kun sinulla on alhainen verensokeri. Insuliinin tai diabetes lääkitys voidaan joutua muuttamaan, kun käytät Ziac. Älä muuta lääkitystä annos tai ilman lääkärin ohjeita.

Jos tarvitset leikkausta tai lääketieteellisten kokeiden, kerro lääkärille etukäteen, että käytät lääkettä, joka sisältää hydroklooritiatsidia. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen lyhyen aikaa.

Älä ohita annosta tai lopeta Ziac äkillisesti. Lopettaminen yhtäkkiä voi huonontaa tilaasi. Noudata lääkärisi ohjeita suippo annoksen.

Käytä edelleen Ziac ohjeiden mukaan, vaikka olosi hyvin. Korkea verenpaine on usein oireeton. Saatat joutua käyttämään verenpaineen lääketieteen varten loppuelämän.

Säilytä huoneenlämmössä, lämmöltä ja kosteudelta. Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun se ei ole käytössä.

Tavanomainen aikuisen annos Hypertension

Alkuannos: Bisoprololi 2,5 mg-Hydroklooritiatsidi 6,25 mg suun kautta kerran päivässä; Enimmäisannos: Bisoprololi 20 mg-hydroklooritiatsidia 12,5 mg suun kautta kerran päivässä; Comments; -Lisää Annosta 14 päivän välein, jos optimaalinen vaste ei saavutettu .; -Tämä Lääke voidaan korvata titrata yksittäisiä komponentteja (esim riittämätön valvonta bisoprololin 2,5-20 mg tai riittävää valvontaa hydroklooritiatsidi 50 mg, mutta merkittävää kaliumin menetystä) .; -Abrupt Lopettamista tulee välttää, kartio hoito vähitellen noin 2 viikon .; -Jos Vieroitusoireita esiintyy, hoito voidaan väliaikaisesti aloittaa uudelleen.

Ziac annosteluohjeitten

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Yliannostus oireita voivat olla sekavuus, jalkakrampit, puutumista ja pistelyä, hidas lyöntien tai pyörtyminen.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä veren bisoprololin.

Kysy lääkäriltä ennen antasidi, ja käyttää vain tyypin lääkäri suosittelee. Jotkut antasidit voivat vaikeuttaa kehon imeä Ziac.

Vältä liian nopeasti istuma- tai makuuasennossa, tai saatat tuntea huimausta. Nouse hitaasti ja tasainen itse estämiseksi syksyllä.

Mitä pitäisi välttää ottaen Ziac?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Ziac: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

rintakipu

nopea, hidas tai epätasainen sydämenlyönnit

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

näön hämärtyminen, tunneli visio, silmien kipu tai näkemästä halos noin valot

hengenahdistus (jopa lievä rasituksessa), turvotus, nopea painonnousu

vähäkaliumista – jalkakrampit, ummetus, rytmihäiriölääke, tuulta rintaa, äärimmäinen jano, lisääntynyt virtsaaminen, tunnottomuus tai pistely, lihasheikkoutta tai ontuminen tunne

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

alhainen verensokeri – päänsärky, nälkä, heikkous, hikoilu, sekavuus, ärtyneisyys, huimaus, sydämen tiheälyöntisyys, tai hermostuneisuus; tai

vaikea ihoreaktio – kuume, kurkkukipu, turvotusta kasvoissa tai kielessä, polttamalla silmiin, iholle kipua, jonka jälkeen punainen tai violetti ihottuma että leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja syyt rakkuloita ja kuorinta.

Yhteinen Ziac haittavaikutuksia ovat

huimaus, pyörrytys

uupumuksen tai väsymyksen tunne

ripuli, pahoinvointi, vatsavaivat

päänsärky

yskä, nuha; tai

unihäiriöt (unettomuus).

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Ziac, erityisesti

kolestipoli tai kolestyramiini

Ziac sivuvaikutuksia

insuliini tai suun diabeteslääke

litium

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Ziac?

Ziac (bisoprololi / hydroklooritiatsidi)

Rauhoittavat tai huume lääketiede

sydämen tai verenpaineen lääketieteen – klonidiini, digoksiini, diltiatseemi, disopyramidi, reserpiini, verapamiili, ja toiset

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) – aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja muut; tai

steroidilääkettä – prednisone ja muut.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa bisoprololin tai hydroklooritiatsidin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

7.01.2016-01-13, 11:32:41.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi, atenololi, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartaani, enalapriili, Toprol-XL, Benicar, Cozaaria, Lopressor, Bystolic, irbesartaani, Vasotec, Avapro, hydroklooritiatsidi / lisinopriili, Dyazide , Zestril