zegerid: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset ja annostus opas

Mikä on Zegerid?

Zegerid hoidetaan närästystä ja muita oireita refluksitauti (GERD). Tätä lääkettä käytetään myös haavaumien hoitoon ja muita ehtoja, joihin liittyy liiallista mahahapon tuotantoa.

Zegerid ei ole välitöntä helpotusta närästys oireita.

Zegerid on yhdistelmä hoitoon käytetty lääke närästyksen ja muita oireita refluksitauti (GERD). Tätä lääkettä käytetään myös haavaumien hoitoon ja muita ehtoja, joihin liittyy liiallista mahahapon tuotantoa. Oireiden lievitystä ei tarkoita, että vakavia ongelmia (kuten syöpää) ei ole olemassa. Keskustele lääkärin kanssa, jos vanha vatsa oireet palaavat tai uusien oireiden ilmaantuessa.

Tärkeää tietoa

Zegerid sisältää natriumbikarbonaattia, eräänlaista suolaa. Jos olet vähäsuolainen tai vähäsuolaista ruokavaliota, et ehkä voi käyttää Zegerid. Keskustele lääkärin kanssa.

Tämä lääkitystä voi aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, lopeta Zegerid ja ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä anti-ripuli lääkettä, ellei lääkäri määrää.

Sinun ei pitäisi ottaa Zegerid jos olet allerginen omepratsolia tai natriumbikarbonaattia.

Zegerid sisältää natriumbikarbonaattia, eräänlaista suolaa. Jokainen kapseli sisältää vastaa 300 mg natriumia. Jokainen paketti jauhetta sisältää vastaa 460 mg natriumia. Jos olet vähäsuolainen tai vähäsuolaista ruokavaliota, et ehkä voi käyttää Zegerid. Keskustele lääkärin kanssa.

Ennen lääkkeen

Närästys sekoitetaan usein ensimmäiset oireet sydänkohtauksen. Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, jos on rintakipua tai raskas tunne, kipu leviää käsivarteen tai lapa, pahoinvointi, hikoilu, ja yleinen sairauden tunne.

Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos se on turvallista käyttää Zegerid jos sinulla on muita sairauksia, erityisesti

munuais- tai maksasairaus

sydänsairaus

metabolinen tai respiratorinen alkaloosi (yleensä pitkänkään sairauden); tai

alhainen kalsium, magnesium tai kalium veren.

Kun protonipumpun estäjä kuten omepratsoli saattaa lisätä luunmurtumien riskiä lonkan, ranne, tai selkärangassa. Tämä vaikutus on tapahtunut enimmäkseen ihmisiä, jotka ovat ottaneet lääkitystä pitkällä aikavälillä tai suurina annoksina, ja ne, jotka ovat 50-vuotiaita ja vanhempia. On epäselvää, onko omepratsoli on varsinainen syy lisääntynyt murtumien riskiä.

Joissakin olosuhteissa on käsitelty yhdistelmä antibioottien kanssa Zegerid. Käytä kaikki lääkkeet kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Lue lääkitys opas tai potilas ohjeita jokaisen lääkitys. Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulua ilman lääkärin ohjeita.

Ei tiedetä, onko Zegerid vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Omepratsoli ja natriumbikarbonaattia voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Zegerid ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Toteutettava Zegerid täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Ota lääke tyhjään mahaan, vähintään 1 tunti ennen ruokailua ateriaa. Jos tätä lääkettä annetaan henkilölle, joka syötetään kautta nenä (NG) putki, ruokinta on lopetettava vähintään 3 tuntia ennen kuin antaa lääkkeen. Älä käynnistä nenä ruokinta vähintään 1 tunti annettuaan Zegerid.

Ota Zegerid kapseli lasillinen vettä. Älä käytä mitään muuta nestettä tai ruokaa.

Älä avaa Zegerid kapseli tai tyhjentää lääkettä jauhe siitä. Niele kapseli kokonaisena.

Jos haluat käyttää jauheeksi Zegerid avaa paketin ja kaada kaikki jauhe pieneen kuppi 1 tai 2 ruokalusikallista vettä. Älä käytä mitään muuta nestettä. Sekoita seosta ja juo sitä heti. Voit varmistaa, että saat koko annoksen, lisää hieman enemmän vettä samasta lasista, pyöritä kevyesti ja juo heti.

20 mg: n ja 40 mg: n muotojen tätä lääkettä sisältävät saman vahvuuden natriumbikarbonaattia. Älä käytä kahta 20 mg: n kapseleita vastaa yhtä 40 mg: n kapseli. Älä käytä kahta 20 mg: n jauhetta paketteja vastaa yhtä 40 mg: n jauhetta paketin. Jos et käytä tarkkaa kapseli tai jauhe paketti lääkäri on määrännyt, voit saada liian paljon natriumbikarbonaattia.

Jos käytät Zegerid yli 3 vuotta, voit kehittää vitamiini B-12 puute. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten hallita tätä ehtoa, jos kehittää sitä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Miten minun pitäisi ottaa Zegerid?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä anti-ripuli lääkettä, ellei lääkäri määrää.

Vältä lääkkeen maidon kanssa jos käytät Zegerid pitkäaikaista.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Zegerid: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

ripuli, joka on Hailakka tai bloody

vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, laihtuminen

takavarikkoa (vapinaan)

munuaissairaus – virtsaamista enemmän tai vähemmän kuin tavallisesti, verta virtsassa, turvotusta, nopea painonnousu; tai

oireita alhainen magnesiumia – huimaus, sekavuus; Nopea tai epätasaista sydämen lyöntitiheys; vapina (tärinä) tai nykiminen lihasten liikkeet; hermostuneisuus; lihaskouristukset, lihasspasmit kädet ja jalat; yskä tai tukehtuminen tunne.

Yhteinen Zegerid haittavaikutuksia ovat

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

päänsärky

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

lievä vatsakipu, kaasu; tai

ripuli.

Mitä pitäisi välttää ottaen Zegerid?

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Zegerid voi muuttaa tapaa, jolla imeytyy tai eliminoi eräiden muiden lääkkeiden kanssa. Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

Zegerid sivuvaikutuksia

kalsiumlisien tai rauta täydentää (mukaan lukien ferrofumaraatti, ferroglukonaatin, rauta naatti)

klopidogreeli

siklosporiini

diatsepaami (Valium) tai vastaavia rauhoittavien

digoksiini, digitalis

disulfiraami, Antabuse

diureetti tai “veden pilleri”

metotreksaatti

mykofenolaattimofetiili

Mäkikuisma

takrolimuusi

varfariinia (Coumadin, Jantoven)

antibiootti – ampisilliini, klaritromysiini, rifampisiinin

sienilääke – ketokonatsoli, vorikonatsoli; tai

HIV tai AIDS lääke – atatsanaviiri, nelfinaviirin, sakinaviirin.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa omepratsolin ja natriumbikarbonaatilla, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

12.01.2015-02-02, 04:47:51

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria 10+ vuotta hallitus hyväksyi 2004

Erosive ruokatorvitulehdus omepratsoli, pantopratsoli, Nexium, ranitidiini, Prilosec, Protonix

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Zegerid?

GERD omepratsoli, pantopratsoli, Nexium, ranitidiini, Prilosec, Protonix

Mahahaava omepratsoli, pantopratsoli, ranitidiini, Prilosec, Protonix, famotidiini

Zegerid (omepratsoli / natriumbikarbonaatti)

Pohjukaissuolihaava omepratsoli, pantopratsoli, ranitidiini, Prilosec, Protonix, famotidiini