zecuity

Mikä on Zecuity?

Zecuity iholaastareista käytetään migreenin hoitoon päänsärkyä aikuisilla. Sumatriptaani vain käsitellä päänsärkyä, joka on jo alkanut. Se ei estä päänsärkyä tai vähentää hyökkäyksiä.

Zecuity ei pitäisi käyttää hoitoon yhteistä jännitteitä päänsärky tai päänsärkyä, joka aiheuttaa menetyksiä liikkeen toisella puolella kehoa. Käytä tätä lääkettä vain, jos ehto on vahvistanut lääkärin kuin migreeniin.

Sinun ei tule käyttää Zecuity jos sinulla on jokin sydänsairaus tai sepelvaltimotauti, verenkiertohäiriöitä, Wolff-Parkinson-Whiten oireyhtymä, kontrolloimaton korkea verenpaine, vaikea maksasairaus, verenkierto ongelmista suolet, historia aivohalvaus, tai jos päänsärky näyttää olevan erilainen kuin tavallisesta migreeniin.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Zecuity jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Älä käytä Zecuity 24 tuntia ennen tai jälkeen toisella migreeni lääkettä.

Sinun ei tule käyttää Zecuity jos olet allerginen sumatriptaanille, tai jos

sepelvaltimotauti, angina pectoris (rintakipu), verenkiertohäiriöitä, puute verenkierron sydämeen

Ennen lääkkeen

sydämen sairaus nimeltä Wolff-Parkinson-Whiten oireyhtymä

historia sydänsairaus, sydänkohtaus tai aivohalvaus, mukaan lukien “mini-stroke”

hoitamaton tai kontrolloimaton korkea verenpaine

vaikea maksasairaus

verenkierto ongelmista suolistosta; tai

päänsärky, joka näyttää poikkeaa tavallisesta migreeniin.

Älä käytä Zecuity jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Varmistaaksesi Zecuity laastarit ovat turvallisia sinulle, kerro lääkärille, jos olet

maksa- tai munuaissairaus

epilepsia tai muu kouristuskohtauksia

korkea verenpaine, sydämen rytmihäiriöistä; tai

riskitekijöitä sepelvaltimotaudin (kuten diabetes, vaihdevuodet, tupakointi, ylipaino, joilla on korkea kolesteroli, joiden suvussa sepelvaltimotauti, joka yli 40 ja mies, tai että on nainen, jolla on ollut kohdunpoisto).

Zecuity Depotlaastari voi polttaa ihoa, jos pukeudut laastari aikana MRI (magnetic resonance imaging). Irrota laastarin ennen tällaisen testin.

Ei tiedetä, onko Zecuity vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Ei tiedetä, onko sumatriptaani ihon läpi joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Zecuity ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Lääkäri saattaa haluta antaa ensimmäinen lääkeannos Zecuity sairaalassa tai klinikalla asetus nopeasti kohdella vakavia sivuvaikutuksia, joita esiintyy.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä Zecuity suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Liiallinen migreenipäänsäryn lääke voi itse tehdä päänsärkyä huonompi.

Käytä Zecuity heti huomaat päänsärky oireita tai kun hyökkäys on jo alkanut.

Miten käytän Zecuity laastaria?

Älä ottaa suuhun. Zecuity transdermaalinen on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla.

Käytä laastari puhtaalle, kuivalle, ja karvaton iho reideltä tai ulompi osa olkavarteen. Vältä iho on arpia, tatuointeja, ihottuma, tai muita ihon kuntoa. Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Älä käytä useampaa kuin yhtä Zecuity ihon laastari kerrallaan. Käyttämällä ylimääräisiä iholaastareista ei tee lääkityksen tehostamiseksi. Älä koskaan leikkaa ihon laastari.

Käytettävä ihon laastari 4 tuntia tai kunnes LED annostelu valo sammuu.

Levittämisen jälkeen Zecuity laastarilappuun: Jos päänsärky ei täysin katoa, ota yhteyttä lääkäriin ennen toisen patch. Valitse toinen paikka kehon soveltamaan toisen patch. Jos päänsärky menee pois ja sitten uudelleen, voit käyttää toista laastari, jos se on ollut vähintään 2 tuntia siitä, kun sovelletaan ensimmäisen laastari. Älä käytä enempää kuin kaksi (2) laastarit 24 tuntia. Jos oireet eivät parane, soita lääkärille ennen enempää laastaria.

Sinun ei pitäisi käyttää enemmän kuin 4 Zecuity iholäiskille kuukaudessa. Verenpaineesi saattaa joutua tarkastamaan, kun edelleen käyttää tätä lääkettä.

Poistettuaan Zecuity laastarilappuun: taita se kahtia tukevasti kanssa tahmea puolella, ja heittää laastari pois paikkaan, jossa lapset ja lemmikit eivät pääse sitä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta. Älä pidä Zecuity iholäiskille jääkaapissa tai pakastimessa.

Pidä Zecuity sen alkuperäisessä pakkauksessa ja pakkausmateriaalit, kunnes olet valmis käyttämään sitä.

Koska Zecuity käytetään tarvittaessa, sillä ei ole päivittäistä annostusaikataulun. Soita lääkärillesi heti, jos oireet eivät lievene käytön jälkeen Zecuity.

Älä kylpeä, suihku tai uida tiputtaa sumatriptan depotlaastari.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Älä käytä Zecuity 24 tuntia ennen tai jälkeen toisella migreeni lääkettä, mukaan lukien

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

sumatriptaani tabletit, injektio tai nenäsumute, almotriptaanin (Axert), eletriptaanin (RELERT), frovatriptaani (Frova), naratriptaania (Amerge), ritsatriptaanin (MAXALT), tai tsolmitriptaania (Zomig); tai

torajyvä lääke kuten dihydroergotamiini (D.H.E. 45, Migranal), ergotamiini (Ergomar, Cafergot, Migergot), dihydroergotamiini (D.H.E. 45, Migranal), tai metyyliergonoviini (metergiini).

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Zecuity läiskät iholla?

Sumatriptaani voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Zecuity: nokkosihottuma, kova kutina, turvotus; tunne pyörryttää; iskevät Sykkeiden, hengitysvaikeuksia; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Zecuity ja soittaa lääkärille, jos olet

Zecuity sivuvaikutuksia

punoitus, arkuus, kutina, rakkuloita, kuorinta, lämpöä, tai ihosta haavat johon paikka oli kulunut

äkillinen ja vaikea vatsakipu ja verinen ripuli

vaikea rintakipu, hengenahdistus, rytmihäiriölääke

takavarikkoa (vapinaan)

verenkiertohäiriöitä – kramppeja lantion ja jalkojen tiukka tai raskas tunne jaloissa, tunnottomuus tai pistely jaloissa, lihasheikkoutta, polttava kipu jaloissa, vaalea tai sinisen ulkonäkö varpaiden

vaarallisen korkea verenpaine – kova päänsärky, näön hämärtyminen, paukuttavat niskan tai korvien, nenäverenvuoto, ahdistuneisuus, sekavuus

sydänkohtauksen oireita – rintakipu tai painetta, kipu leviää leuan tai lapa, pahoinvointi, hikoilu

merkkejä aivohalvaus – äkillinen tunnottomuus tai heikkous (erityisesti toisella puolella kehoa), äkillinen voimakas päänsärky, epäselvä puhe, ongelmia näkö tai tasapaino; tai

korkea serotoniini elimistössä (jos käytät myös masennuslääke) – levottomuus, aistiharhat, kuume, nopea syke, epätavallisen voimakkaat refleksit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, koordinaatiokyvyn menetys, pyörtyminen.

Yhteinen Zecuity haittavaikutuksia ovat

kipu, puutuminen, pistely, lämpöä, kutinaa tai vähäistä ärsytystä, johon paikka oli kulunut

ihon värin, johon paikka oli kulunut; tai

pieniä ihon punoitus jopa 24 tuntia poistamisen jälkeen ihon laastari.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti masennuslääke kuten

mirtatsapiini

tratsodoni

vortioxetine

milnasipraani, levomilnacipran

amitriptyliini, amoksapiini, klomipramiini, desipramiini, doksepiini, imipramiini, nortriptyliini, protriptyline, trimipramiini; tai

sitalopraami, essitalopraami, fluoksetiini (Prozac), fluvoksamiini, paroksetiini (Paxil), sertraliini (Zoloft), vilazodone.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Zecuity läiskät iholla?

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa sumatriptaanin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

1.01.2015-10-07, 02:47:24

Zecuity (sumatriptaani)

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Migreeni diklofenaakki, metoklopramidi, sumatriptaani, Reglan, Imitrex, MAXALT, syproheptadiinin, RELERT, excedrin, ritsatriptaanin, Botox, Fiorinal, butalbital yhdiste, Zomig, excedrin migreeni, ergotamiini, Vioxx, Cambia, Treximet, naratriptaania, tsolmitriptaanin, Cafergot, Axert, Amerge