zafirlukast (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Zafirlukast käytetään auttaa hallitsemaan astmaoireita ja parantaa keuhkojen toimintaa. Kuitenkin tämä lääke ei saa käyttää lievittämään astmakohtauksen, joka on jo alkanut.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Tsafirlukastin lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla alle 5-vuotiaita.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta tsafirlukastin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin alahengitystieinfektiot ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen iäkkäille potilaille, jotka saavat tsafirlukastin.

Tabletti

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

allergiat

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

pediatrinen

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

geriatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Zafirlukast käytetään estämään astmakohtauksia. Sitä ei käytetä vapauttamaan hyökkäyksen, joka on jo alkanut. Helpotus astmakohtauksen, joka on jo alkanut, sinun tulisi käyttää inhaloitavaa lääkettä, joka toimii nopeasti. Jos sinulla ei ole muuta lääkettä käyttää hyökkäyksen tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen ilman kertoo lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Muut vuorovaikutukset

Tämä lääke yleensä tulee pakkausselosteen. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Muut sairaudet

Ruoka voi muuttaa määrää tsafirlukastin joka imeytyy. On otettava tyhjään vatsaan, 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen.

annostelu

Toimiakseen kunnolla, tsafirlukastin täytyy ottaa joka päivä säännöllisin välein aikoina, vaikka astma tuntuu paremmalta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Sinä tai lapsesi saa muita lääkkeitä astman ohella tsafirlukastin. Älä lopeta tai vähennä annos muita lääkkeitä, vaikka astma tuntuu paremmalta, ellet käsketään tekemään niin lääkäri.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos tai lapsesi oireet eivät parane tai jos astma pahenee.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalean uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa harvinainen veren sairaus nimeltä Churg-Straussin oireyhtymä. Tämä tapahtuu yleensä potilailla, joilla on astma tai ottamalla suullinen steroidi lääkkeitä, jotka on pysäytetty tai annosta pienennetään tai lasketaan. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on seuraavia oireita: tunne pistely, flunssan kaltaiset oireet, tunnottomuus tai raajojen ihottuma tai kipua ja turvotusta poskionteloiden.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, eksyksissä, ärtyneisyys, tai näyttää muita epänormaaleja käyttäytymismalleja. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut ja on ongelmia nukkua. Jos lapsesi, tai hoitaja huomaa mitään näistä haittavaikutuksista, kerro lääkärille tai lapsesi lääkäri heti.

Vastaamaton annos

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

varastointi

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.