ymmärtäminen sydän sähköjärjestelmään ja EKG tuloksia

Lääkärit käyttävät testiä kutsutaan EKG (elektrokardiogrammi) auttaa diagnosoimaan eteis. Tämä testi havaitsee ja tallentaa sydämen sähköistä toimintaa. EKG tallentaa voimakkuuden ja ajoituksen sähköisten signaalien kuin ne kulkevat sydämen.

Tiedot tallennetaan kuvaajan niin lääkäri voi tutkia sydämesi sähköistä toimintaa. Eri puolilla kaavion osoittavat kunkin vaiheen sähköisen signaalin matka sydämen kautta.

Jokainen sähköinen signaali alkaa ryhmä soluja kutsutaan sinussolmukkeessa tai sinoatrial (SA) solmu. SA solmu sijaitsee oikeaan eteiseen (AY-puu-um), joka on oikeassa sydänkammion. (Sydämesi on kaksi ylempää kammiota ja kaksi alempaa kammiota.)

Terveessä aikuisen sydän levossa, SA solmu lähettää sähköisen signaalin aloittaa uusi syke sekä 60 100 kertaa minuutissa.

Vuodesta SA solmu, signaali kulkee oikealle ja vasemmalle eteiset. Tämä aiheuttaa eteiset supistumaan, mikä auttaa siirtää verta sydämen alemmat kammiot, kammiot (VEN-trih-kuls). Sähköinen signaali liikkuvat läpi eteisten tallennetaan P-aallon on EKG.

Sähköinen signaali kulkee eteiset ja kammiot kautta ryhmä soluja kutsutaan eteis (AV) solmun. Signaali hidastuu, kun se kulkee AV-solmun. Tämä hidastuminen mahdollistaa kammiot tarpeeksi aikaa lopettaa täytön verellä. On EKG, tämä osa prosessia on tasainen viiva lopusta P-aallon ja alussa Q aallon.

Sähköinen signaali poistuu AV solmu ja kulkee reittiä nimeltään nippu hänen. Sieltä signaali kulkee oikeaan ja vasempaan nippu oksat. Signaali leviää nopeasti poikki sydämesi kammiot, jolloin ne supistumaan ja pumpata verta keuhkoihin ja muun kehon. Tämä prosessi on kirjattu QRS aallot EKG.

Kammiot sitten takaisin normaaliin sähkö- tilassa (esitetty T-aallon on EKG). Lihas lakkaa sairastua jotta sydämen täyttää verta. Tämä koko prosessi jatkuu yhä uudestaan ​​jokaisen uuden sydämen.

Alla oleva animaatio näyttää, miten sydämesi sähköjärjestelmä toimii ja miten EKG tallentaa sydämen sähköistä toimintaa. Napsauta “Käynnistä” -painiketta pelata animaation. Kirjallinen ja suullinen ohjeissa kuhunkin kehykseen. Käytä painikkeita oikeassa alakulmassa keskeyttää, käynnistää uudelleen tai toistaa animaation, tai käytä vierityspalkkia alla painikkeet liikkua kehyksiä.

Animaation osoittaa, kuinka sähköisen signaalin liikkuu kautta sydämen ja kuinka EKG tallentaa sydämen sähköistä toimintaa.

Lisätietoja sydämen sähköjärjestelmän, mene Health aiheet Miten sydän toimii artikkeli.

Kun sydänkohtaus tapahtuu, viivästyksiä kohtelu voi olla tappava.

Tietäen varoitus oireita sydänkohtaus ja miten ottaa toiminta voi pelastaa henkesi tai jonkun muun.

NHLBI on luonut uuden sarjan informatiivinen, helposti luettava sydänkohtaus materiaaleja auttaa yleisöä ymmärtämään paremmin faktoja sydänkohtauksia ja miten toimia nopeasti pelastaa elämän.

Klikkaa linkkejä ladata tai tilata NHLBI uusi sydänkohtaus materiaalit

“Älä ottaa riski sydänkohtaus: tietää tosiasiat ja toimittava nopeasti” (saatavana myös espanjaksi)

“Heart Attack: Tunne Oireet. Toimia.”

“Opi Mikä Heart Attack Tuntuu kuin-se voisi pelastaa henkesi”