ymmärtäminen eturauhassyöpä, yksi mies kerrallaan

Ymmärtäminen eturauhassyöpä, yksi mies kerrallaan

6 Kommentteja

Tutkijat käyttävät geneettistä sekvensointia parantamiseksi hoitoja miesten edenneen eturauhassyövän.

Ne, joilla on edennyt eturauhassyöpä voi olla kasvaimia vastustuskykyisiä standardin hormonihoitojen että alentaa testosteronia. Tätä vaihetta kutsutaan kastraatiotason kestävä eturauhassyöpä (CRPC) – hormonaaliset hoidot ei enää ohjaa syöpä.

Käyttämällä yksilöllinen lähestymistapa, tutkijat yrittävät tutkia geneettisiä muutoksia kudoksen metastasoituneen eturauhassyövän kasvaimia ymmärtää paremmin, miten käsitellä ja ottaa sen hallintaansa syöpä.

Tutkimus on nimeltään Eturauhassyöpä Lääketieteellisesti optimoitu Genome Enhanced Therapy (PROMOTE) tutkimus, ja sponsoroi Center for Yksilöllistä Medicine.

Men with CRPC on monia hoitovaihtoehtoja, jotka voivat pidentää elämän jälkeen hormonihoidoissa lakata toimimasta. Kuitenkin on olemassa vielä ole parannuskeinoa CRPC. Lisäksi ei ole mitään keinoa ennustaa, miten kukin potilas reagoi kunkin hoidon.

Tutkimuksessa yrittää ymmärtää, miten kasvaimet osanottajia vastata erilaisiin hoitoihin, jotka perustuvat geneettistä informaatiota niiden yksittäisten kasvaimia.

Osana tutkimusta, koepala otetaan yhden ruumiinkohdissa jossa eturauhassyövän kasvaimia on levinnyt. Kudos analysoidaan laboratoriossa tutkia ja testata jotka lääkkeet toimivat parhaiten kasvainta vastaan. Kun hoito alkaa, osallistujien kasvaimia valvoo tarkasti onkologian ajoittain kuvantamisen skannaukset miten kasvaimet vastaamaan uusiin hoitoihin.

Kaikki ihmiset, jotka ovat diagnosoitu kastraatio kestävät eturauhassyöpä ovat oikeutettuja osallistumaan tutkimukseen, joka

Kustannukset lääke on peitetty ensimmäisen 12 viikkoa tutkimuksen ajan, jona aikana kaksi tuumoribiopsioissa suoritetaan.

PROMOTE tavoitteet auttaa lääkäreitä ymmärtämään paremmin lääkkeiden valinnassa määrätä, joka perustuu geneettiseen kunkin henkilön yksilön syöpään, ja auttaa potilaita elämään paremmin hallita syöpää.

Lisätietoja promote tutkimuksessa, soita (507) 538-7623 tai käydä Center for Individualized Medicine sivu (http://mayoresearch./center-for-individualized-medicine/prostate-cancer-study.asp).

Seuraa minua Twitterissä osoitteessa @ SherylNess1. Osallistu keskusteluun #livingwithcancer.

Kanssa

Sheryl M. Ness, R. N.

Seuraa Twitterissä; @ SherylNess1

Guys, olen ollut Karkea Road, kerron ya !! Olen ollut kaksi hengenpelastusmitalien Transplants Fairview Hospital Minneapolis siellä. Minun Senior Year, Arizona State siellä, minun Senior Year, sain Valley Fever !! Se on tauti, saat edes Arizonassa Desert siellä !!! Se on Pöly Sphore, eikä vaikuta useimmat ihmiset, mutta se varmasti teki minulle kuitenkin. Niistä 12 Ihmiset, jotka saivat sen, kun tein, olen ainoa vielä elossa !!!! Kyllä, Hullu varmasti. Ja Energy sain pois tämä kahvi, oli vain hullu !! Ja Terveellisyys, on todella Cool Ilmeisesti., Minulle kerrottiin, tästä Miracle kahvi, ja se on Amazing varmasti liikaa. Se on joukko näistä kohteista käytetään Vaihtoehtoinen lääketiede liikaa. Mutta jos katsoa mitä tahansa lääkettä Commercial Nykyään kannattaa harkita vaihtoehtoisen lääketieteen liian !! Comedy Guys, puhumme Commercials televisiossa, jossa luetellaan “haittavaikutukset” he kutsuvat niitä myös, että ovat pidempiä, kuin hyviä asioita Drug tekee liian !!! Ei minulle muutenkin. Löysin ratkaisu, ja se on kaikki luonnolliset liian !! Tämä Coffee, on nämä Ancient Sienet uutteet siihen, ja se maistuu hyvältä myös. Katso alla, on yksi Stuff liian !!; Ganoderma lupaavaa vähentämään kolesterolia ja helpottaa allergia liittyvät hengitysteiden tulehdus, mukaan alustavia todisteita eläinten perustuvat tutkimukset. Tässä tarkastellaan enemmän tieteen takana ganoderma terveyttä lisäävistä vaikutuksista., 1) Syöpä ja immuunijärjestelmää, käytetään usein immuuni nautintoaine ihmisiä, joilla on syöpä, Ganoderma on osoitettu vahvistaa vastustuskykyä sekä torjutaan syöpää soluproliferaatiota . Vuonna 2003 tutkimuksessa 34 ihmistä myöhäisvaiheen syöpä, esimerkiksi ottamalla Ganoderma liitelomakkeella kolme kertaa päivässä 12 viikon ajan johti merkittävään kasvuun T-soluissa (tiedetään keskeinen rooli immuunipuolustuksen) .; Lab testejä rintasyövän solujen puolestaan ​​havaittu, että yhdistämällä otteita Ganoderma ja vihreää teetä lisänneet sieni kykyä hidastaa syöpäsolujen kasvua.; 2) Antioksidantit edut; Useat pienet tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen käyttö Ganoderma täydentää voi lisätä tasoja antioksidantteja, yhdisteitä uskotaan suojautua tautia ja ikääntymistä., 3) Ilma virtsateiden oireet; Eräässä 2008 tutkimuksessa 88 miehiä virtsateiden oireita, tutkijat huomasivat, että Ganoderma oli merkitsevästi lumelääkettä tarjoamaan oireiden lievitystä.; käyttäminen Ganoderma For Health; Ganoderma on saatavana kapseleina ja nestemäiset otteita, jotka molemmat löytyy luontaistuotekaupoista. Voit myös ottaa ganoderma sisään kahvin tai teen muodossa, mutta varo, että maku voi olla katkera.; Http: //altmedicine.about.com/od/herbsupplementguide/a/ganoderma.htm; www.HealthyCoffeeBean.com

Tämä vastaus on Anne. Monta kertaa, geneettinen meikkiä kasvaimen soluihin muuttua, kun ensimmäisen tai sitä seuraavien hoitoja. Tämän vuoksi olisi tärkeää koepala kudosta nykyinen sijainti eturauhasen syöpä. Kasvain voi olla resistenttejä, mikä toimi aiemmin. Tämä on keskeinen ajatus tutkimus – selvittää, miten kukin yksittäinen kasvain on ainutlaatuinen ja muodostaa hoitostrategia suunniteltu valvomaan paremmin syövän että tiettyä henkilöä.

Saksassa prosessi nimeltä virtsaputkeen lämmönnousua on käytetty menestyksekkäästi noin kaksikymmentäviisi vuotta. Se on hyvin edullinen ja eloonjäämisprosentti on jotain, joka ei ole Yhdysvaltojen menetelmä on tullut lähelle. Miksi on olemassa mitään kliinisiä kokeita mainostetaan ja miksi USA lääkärit ilmeisesti saada mitään tietoa siitä?

Mieheni on juuri aloittanut hormonihoidon jälkeen PSA meni huomaamaton leikkauksen jälkeen, ryömi takaisin ylös, takaisin huomaamaton jälkeen säteily, nyt noususuunnassa hitaasti. Onko genomista tutkimuksia hänen alkuperäisestä patologian ennen syövän näy kuin kasvain. Nykyinen luukuvaus oli negatiivinen. Kiitos

Dean, kiitos paljon jakamista varten blogiisi. Kirjoittaminen noin syöpä kokemus on niin arvokas sinulle samoin kuin muita eloonjääneitä. Pidä jatkuva lehdessä (tai blogi) voi auttaa pohtimaan tunteita ja tunteita ja auttaa pysyä yhteydessä muiden kanssa, joka on niin tärkeä! Kehotan teitä pitämään kirjallisesti ja jakaa muiden kanssa.

Olen aloittanut syövän blogin ja haluaisin tietää, jos voidaan lisätä blogiisi verkkosivuilla.; Kiitos.; Dean

Ovat kehittyneet eturauhassyövän joka ei enää vastaa hormonihoitojen., Ovat alkamassa ottaa ylimääräisiä lääkkeitä, jotka kohdistuvat CYP17-entsyymin (abirateronin asetaatti tai Zytiga) .; Hyväksy tehtävä kaksi kasvainbiopsioissa.