Yhdysvaltojen ja Japanin osuuskunta lääketieteen ohjelma organisaation ja historia

Organisaatio ja historia

Alueet, Study

Tammikuussa 1965 presidentti Lyndon B. Johnson ja pääministeri Eisaku Sato täyttyvät ja antoivat yhteisen tiedonannon tunnustetaan niiden keskinäinen huolta terveyttä ja hyvinvointia kaikkien kansojen Aasiassa. USA: n ja Japanin Cooperative Medical Science Program (US-Japani CMSP) perustettiin tämän tiedonanto. Yhdysvalloissa ja Japanissa suostuneet laajennettu, tutkimusyhteistyötoimet vaivaa lääketieteen keskittyen terveysongelmia Kaakkois-Aasiassa. Asiaa alueet Aasiassa ei ole erikseen rajattu, mutta yleensä ymmärretään käsittävän Korean tasavallan pohjoisessa, Intian ja Pakistanin länteen, ja muut välissä kansojen laajassa Tyynenmeren altaan.

Jälkeen Sato-Johnsonin huippukokous, sarja kokous järjestettiin amerikkalaisten ja japanilaisten tutkijoiden, johtaa lopulta muodostumista Yhdysvaltojen ja Japanin sekakomitea. Komitean jäsenet nimittää Japanin ulkoministeriön ja Yhdysvaltain Department of State neuvoa respectiveernments noin laaja osa ohjelman, asettaa, ja luoda katsaus menettelyt sen varmistamiseksi, että ohjelma esineitä täyttyivät. Ensimmäinen valtuutetut perustetun sekakomitean paneelin sovellettavasta kunkin taudin luokassa, ja nimitettiin tutkijoita tarkastelee vuosittain tieteellisen edistyksen kunkin paneelin.

Merkittäviä tieteellisiä saavutuksia

Vuonna 1996 Yhdysvalloissa Japanin CMSP kokeiltiin tieteellisessä “Emerging Infectious Diseases (EID) of the Pacific Rim.” Tämä lisäksi rakenteen ja vuotuisen asialista esitetään puitteet yhteisen osa ohjelman. EID-konferenssi pidetään vuosittain vuorotellen maassa ja tarjoaa puitteet paneeleihin ja keskustelua monialaisia ​​liittyvistä aiheista tartuntatautien tutkimukseen.

Käynnissä yhteistyö

Yhdysvaltojen ja Japanin CMSP edelleen menestyä, kehittyä ja vastata voimakkaasti uusiin, uusien infektiotautien haasteita Aasian ja suurempi Tyynenmeren alueella johdolla ohjelman valtuuskunta.

Vuonna 1965 alat alun perin valittu tutkimus Yhdysvalloissa Japanin CMSP olivat kolera, lepra, loistaudit, tuberkuloosi, ja virustaudit. Nykyään ohjelman laajuus on laajentunut huomattavasti, yhdeksän paneelit ja yksi hallituksen tieteellistä asiantuntijaa kustakin maasta valvoa tutkimustoimintaa seuraavilla aloilla

Ohjelman paneelit ja hallituksen toiminta alla ohjeet, joita on muokattu niin terveysongelmia muuttuvat, tutkimustuloksia ja tieteellisiä valmiuksia laajentaa.

50 vuoden tieteellisen yhteistyön ovat vaikuttaneet kehittäminen ja testaaminen suullinen nesteytys hoitoon koleran ja muiden ripulitaudit; uusia tai parannettuja rokotteita koleran, hepatiitti B viruksia, ja rotavirus; ja tunnistaminen Loisten ivermektiinin tehokasta hoitoa varten filariaasi. Viime aikoina merkittäviä edistysaskeleita on tehty myös aloilla HIV, influenssa, tuberkuloosi, ja immunologian tutkimus.

USA: n ja Japanin CMSP sponsoroi kansainvälisten kokousten, seminaarien ja konferenssien terveyteen huolenaiheita maiden Tyynenmeren. Näiden konferenssien tarkoituksena on kiinnittää huomiota myös uusien tartuntatautien, palvelemaan selvityskeskusjärjestelmän tieteellisen ja kansanterveyden tietoa näistä sairauksista, ja tunnistaa tutkimusalueita, jotka tarvitsevat ylimääräistä painoa tai tukea.

Toinen tunnusmerkki osuus Yhdysvaltojen ja Japanin CMSP on sen jatkuvan roolin edistettäessä tiedemiesten välillä Yhdysvalloissa ja Japanissa, joka rikastaa nuorten tutkijoiden koulutuksesta ja johtaa merkittäviin tutkimusyhteistyötä. USA: n ja Japanin CMSP pyrkii myös tutkimusyhteistyöstä kehitysmaiden Kaakkois-Aasiassa terveyteen molempia osapuolia kiinnostavia aiheita.

Rahoitus USA: n ja Japanin CMSP tarjoaa kussakin maassa. Japanissa Japanin viraston Medical Research ja kehittämisen ulkoasiainministeriön; terveysministeriö, työ- ja hyvinvointi; ja opetus-, kulttuuri-, urheilu-, tiede-, ja teknologia tukee ohjelmaa. Yhdysvalloissa, theernment ja Yhdysvaltain Department of State tukevat ohjelmaa.

50 vuotta on USA-Japani CMSP vietettiin 11-15 01 2016, Rockville, Maryland, USA. Pidettiin työpaja keskittyy bakteeri- ja loistauteja merkitystä alueella. Noin 600 osallistujaa pääasiassa maiden Tyynenmeren alueella osallistui.