xopenex lapsipotilailla

Terapeuttinen luokka: Keuhkoputkia laajentava

Käyttää Xopenex Pediatric

Farmakologiset luokka: Beta-2 agonisti

Levalbuterol kuuluu perheeseen lääkkeitä kutsutaan adrenergisten bronchodilators. Adrenergiset bronkodilataattoreita ovat lääkkeitä, jotka hengitetään suun kautta avata keuhkoputkia (hengitystiehyitä) keuhkoissa. Ne lievittää yskää, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, ja levoton hengitys lisäämällä ilmavirran läpi keuhkoputkiin.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille levalbuterolia liuosta alle 6-vuotiaille, ja levalbuteroli aerosoli Alle 4-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole tutkittu näissä ikäryhmissä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta levalbuterolia vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin on munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla levalbuterolista.

Ennen Xopenex Pediatric

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät levalbuterolista. Se ei voi olla ominaisia ​​Xopenex Pediatric. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen tai astmalääke ilman kertoo lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus hengitysvaikeuksia.

Levalbuteroli hengitysteitse Liuos tulee käyttää kanssa -suutinnebulisaattoria joka on kytketty kompressori hyvän ilmavirran. Hengitysteitse ratkaisu ja sumutinta tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Jos haluat käyttää sisäänhengityksen ratkaisu sumutinta

Käyttäville potilaille levalbuterolista inhalaatioaerosolilla

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos oman annosteluaikataulusi eroaa kaikista edellä ja unohdat annoksen tätä lääkettä, tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä lääke foliopakkausta ennen kuin olet valmis käyttämään sitä. Säilytä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä.

Oikea käyttö levalbuterolia

Pidä hengitysteitse ratkaisu foliopakkausta ennen kuin olet valmis käyttämään sitä. Loput injektiopullot pussissa tulee käyttää 2 viikon kuluessa foliopussi on avattu.

Jos käytät tätä lääkettä pitkään, on tärkeää, että lääkäri tarkistaa tai lapsesi edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Tätä lääkettä ei saa käyttää yhdessä muiden hengitettynä lääkkeitä, jotka ovat samanlaisia, kuten albuterol (Accuneb®), isoproterenoli (Isuprel®), metaproterenolin (Alupent®), pirbuterolia (Maxair®), tai terbutaliini (Brethaire®).

Tämä lääke voi aiheuttaa bronkospasmia, mikä tarkoittaa hengitys tai hengityksen vinkuminen pahenee. Bronkospasmia voi olla hengenvaarallinen. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on yskää, hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta tai hengityksen vinkumista jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Keskustele lääkärin tai lääkärin apua heti, jos

Sinä tai lapsesi voidaan myös ottamalla tulehduksenvastainen lääke, kuten steroidi (kortisonia kaltainen lääke), yhdessä tämän lääkkeen. Älä lopeta tulehduksenvastainen lääke, vaikka astma tuntuu paremmalta, ellet käsketään tekemään niin lääkäri.

Levalbuterol voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinä tai lapsesi ilmaantuu ihottumaa, nokkosihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Hypokalemia (alhainen veren kaliumpitoisuus) voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi on enemmän kuin yksi seuraavista oireista: kouristukset, vähentynyt virtsan, suun kuivuminen, lisääntynyt jano, epäsäännöllinen syke, ruokahaluttomuus, mielialan vaihtelut, lihaskipu tai kouristukset, pahoinvointi ja oksentelu, tunnottomuus tai pistely käsissä, jaloissa tai huulien, hengenahdistusta tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Xopenex Pediatric

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Xopenex Pediatric Side Effects

levalbuterolista

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

COPD, Akuutti albuterol, atsitromysiini, Zithromax, Ventolin, ProAir HFA, Xopenex

COPD, Maintenance Spiriva, Symbicort, albuterol, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA

Astma, akuutti albuterol, Ventolin, deksametasoni, ProAir HFA, metyyliprednisoloni, hydrokortisonia

COPD prednisoni, Symbicort, Xopenex, Breo Ellipta, Anoro Ellipta, Daliresp