Xanax xr: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mikä on Xanax XR?

Xanax XR käytetään ahdistus, paniikki sairaudet, ja aiheuttamaa ahdistusta masennusta.

Xanax XR voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Älä käytä Xanax XR jos olet allerginen alpratsolaami tai muihin bentsodiatsepiinit, kuten klooridiatsepoksidi (Librium), kloratsepaatti (Tranxene), diatsepaami (Valium), loratsepaami (Ativania), tai oksatsepaami (Serax). Tämä lääkitys voi aiheuttaa epämuodostumia sikiölle. Älä käytä Xanax XR, jos olet raskaana.

Tärkeää tietoa

Ennen Xanax XR, kerro lääkärille, jos sinulla on hengitysvaikeuksia, glaukooma, munuais- tai maksasairaus tai aiemmin esiintynyt masennusta, itsemurha-ajatuksia tai riippuvuus alkoholista tai huumeista.

Älä juo alkoholia ottaen Xanax XR. Tämä lääkitys voi lisätä alkoholin vaikutusta. Xanax XR voi olla tottumusta ja tulisi käyttää vain henkilö, se oli määrätty. Xanax XR olisi koskaan jaeta toisen henkilön, erityisesti joku, joka on aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys turvallisessa paikassa, missä muut eivät pääse sitä.

Älä käytä Xanax XR, jos olet

ahdaskulmaglaukooma

Ennen lääkkeen

Jos käytät myös itrakonatsolia (Sporanox) tai ketokonatsolin (Nizoral); tai

jos olet allerginen alpratsolaami tai muihin bentsodiatsepiinit, kuten klooridiatsepoksidi (Librium), kloratsepaatti (Tranxene), diatsepaami (Valium), loratsepaami (Ativania), tai oksatsepaami (Serax).

Ennen Xanax XR, kerro lääkärille, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, tai jos olet

astma, emfyseema, bronkiitti, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus (COPD), tai muita hengitysvaikeuksia

silmänpainetauti

munuais- tai maksasairaus (erityisesti alkoholin aiheuttama maksasairaus)

historia masennus tai itsemurha-ajatuksia tai käyttäytymistä; tai

aiemmin lääke- tai alkoholiriippuvuus.

Jos jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä annos oikaisu tai erityisiä testejä turvallisesti ottamaan lääkkeensä.

On vaarallista yrittää ostaa Xanax XR Internetissä tai myyjät ulkopuolella Yhdysvalloissa. Lääkehoito jaettu Internet myynti voi sisältää vaarallisia ainesosia, tai ei saa jakaa lisensoitu apteekista. Näytteitä alpratsolaamin Internetistä ostetun on todettu sisältävän haloperidoli (Haldol®), joka on voimakas psykoosilääkkeen vaarallisia sivuvaikutuksia. Lisätietoja antavat Yhdysvaltain Food and Drug Administration (hallitus) tai käy www.the government.gov/buyonlineguide

Hallitus raskauden luokka D. Xanax XR voi aiheuttaa epämuodostumia sikiölle. Älä käytä Xanax XR ilman lääkärin suostumusta, jos olet raskaana. Kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää käyttäessäsi tätä lääkitystä. Alpratsolaami voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Xanax XR ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Sedatiivista vaikutusta Xanax XR saa kestää kauemmin vanhemmilla aikuisilla. Vahingossa tapahtuneet kaatumiset ovat yleisiä iäkkäillä potilailla, jotka ottavat bentsodiatsepiineja. Ole varovainen välttää putoaminen tai tapaturma, kun käytät Xanax XR. Älä anna tätä lääkettä alle 18-vuotiaille.

Toteutettava Xanax XR juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä toteutettava lääkityksen suurempia määriä tai kestää sitä kauemmin kuin suositellut lääkäri. Noudata resepti etiketissä.

Lääkäri voi toisinaan muuttaa annoksen varmista, että saat parhaat tulokset tätä lääkitystä.

Xanax XR voi olla tottumusta ja tulisi käyttää vain henkilö, se oli määrätty. Xanax XR olisi koskaan jaeta toisen henkilön, erityisesti joku, joka on aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys turvallisessa paikassa, missä muut eivät pääse sitä. Älä murskata, pureskella tai rikkoa Xanax laajennettu versio tabletti. Tabletti niellään kokonaisena. Se on erityisesti tehty vapauttamaan alpratsolaami hitaasti kehossa. Tabletin hajoaminen aiheuttaisi liikaa alpratsolaamia vapautua kerralla.

Ota yhteyttä lääkäriin, jos tämä lääke vaikuttaa lakata toimimasta samoin hoidettaessa paniikkia tai ahdistusta oireita.

Oireesi saattavat uusiutua, kun lopetat Xanax XR käytön jälkeen pitkän ajan kuluessa. Sinulla voi olla myös kouristuksia tai vieroitusoireita, kun lopetat Xanax XR.

Vieroitusoireet voivat olla näön hämärtyminen, keskittymisvaikeuksia, ruokahaluttomuus, ripuli, lihasten nykiminen, tunnottomuus tai pistely, tai lisääntynyt tuntemuksia.

Miten minun pitäisi ottaa Xanax XR?

Älä lopeta Xanax XR äkillisesti keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Saatat joutua käyttämään vähemmän ja vähemmän, ennen kuin lopettaa lääkityksen kokonaan.

Ollakseen varma, että tämä lääkitys auttaa ehdon, lääkärin tulee tarkistaa edistymistä säännöllisesti. Älä jää ajoitettu käyntejä lääkärille.

Säilytä Xanax XR huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä, ja valo. Poista kaikki puuvillan pullo hajoavia tabletteja, ja pidä purkki tiiviisti suljettuna.

Seurata, kuinka monta pillerit on käytetty kustakin uusi pullo tätä lääkettä. Bentsodiatsepiinit ovat huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos henkilö kotitalouden käyttää tätä lääkettä väärin tai ilman reseptiä.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ottaa lääke seuraava ajoitettu kerran. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, jos uskot, että olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä. Yliannostuksen Xanax XR voi olla kohtalokas.

Yliannostus oireet voivat olla äärimmäiset uneliaisuus, sekavuus, lihasheikkous, tasapainon menetys tai koordinointi, pyörryttää, pyörtyminen, ja koomaan.

Älä juo alkoholia ottaen Xanax XR. Tämä lääkitys voi lisätä alkoholin vaikutusta. Xanax XR voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joka voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas.

Greippi ja greippimehu voivat olla vuorovaikutuksessa Xanax XR ja aiheuttaa mahdollisesti vaarallisia vaikutuksia. Keskustele käytön greippi tuotteiden lääkäriltä. Älä lisää tai vähennä määrää greippi tuotetta ruokavalio keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Xanax XR: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

epätavallisia riskikäyttäytymisen, vähentynyt estoja, ei pelkoa vaaran

masentunut mieliala, itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

hyperaktiivisuus, levottomuus, vihamielisyys, aistiharhat

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

tunne pyörryttää, pyörtyminen

takavarikkoa (vapinaan)

Mitä pitäisi välttää?

virtsaamista pienempi kuin tavallisesti tai ei ollenkaan

lihasten nykiminen, vapina; tai

keltaisuus (ihon tai silmien).

Xanax XR sivuvaikutuksia

Vähemmän vakavat Xanax XR haittavaikutuksia voivat olla

uneliaisuus, huimaus, ärtyneisyyttä

muistinmenetys tai muistamattomuus, keskittymisvaikeuksia

unihäiriöt (unettomuus)

lihasheikkous, puute tasapainon ja koordinaation, epäselvä puhe

näön hämärtyminen

pahoinvointi, oksentelu, ummetus, ruokahaluttomuus tai painon muutokset

kuiva tai vetiset suun, lisääntynyt hikoilu; tai

kiinnostuksen menetys sukupuoleen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ennen Xanax XR, kerro lääkärille, jos käyttää säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa väsymystä (kuten kylmä- tai allergialääkkeitä, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, lihas relaxers, ja lääketieteen Takavarikot, masennus tai ahdistuneisuus). Ne voivat lisätä väsymys aiheuttamaa Xanax XR.

Ennen Xanax XR, kerro lääkärille, jos käytät jotakin seuraavista huumausaineiden

ehkäisypillerit

simetidiini (Tagamet)

diltiatseemi (TIAZAC®, Cartia, Cardizem)

isoniatsidi (IsonaRif, Rifamate)

propoksifeeni (Darvon, Darvocet)

takavarikkoa lääkitystä

sienilääkkeiden lääkitystä kuten flukonatsoli (Diflucan), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsolin (Nizoral); tai

masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (Luvox), desipramiini (Norpramin) tai imipramiinin (Janimine, Tofranil).

Tämä lista ei ole täydellinen, ja voi olla muita huumeita, joka voi olla vuorovaikutuksessa Xanax XR. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiinien, kivennäisaineiden, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeiden määräämä muiden lääkäreiden. Älä aloita uutta lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Xanax XR?

7.03.06 / 24/2009 12:03:30

Xanax XR (alpratsolaami)

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Ahdistus Xanax, Lexapro, Cymbalta, alpratsolaami, atenololi, loratsepaami, hydroksitsiinin essitalopraami

Paniikkihäiriö Xanax, sertraliini, Zoloft, Prozac, alpratsolaami, klonatsepaami, loratsepaami, fluoksetiini

Masennus Xanax, tratsodoni, sitalopraami, sertraliini, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac