Wilate (laskimoon)

an-tee-Hee-moe-FIL-ik FAK-tor ATE NTSC-mies, Von WILL-a-tuotemerkin FAK-tor KOM-Plex (HUE-man)

Yhdysvalloissa.

Saatavilla annostusmuodot

Terapeuttinen luokka: antihemofiilisen Agent

Antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijä Complex injektio on yhdistelmävalmiste, joka hoidetaan vakavia verenvuotoja potilaalla on verenvuoto ongelma nimeltä von Willebrandin tauti (VWD). Verenvuoto voi liittyä vamman (trauma) tai kirurgisen toimenpiteen. Tämä lääke voidaan myös pysäyttää verenvuoto hemofiliapotilailla A.

Antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijä Complex normaalisti tuotetaan itse. Ne auttavat hyytymistä veren kun vahinkoa tapahtuu. Potilaat, joilla on von Willebrand tauti tai hemofilian eivät tee tarpeeksi näitä aineita verenvuodon estämiseen, joten tämä tuote annetaan lisätä näiden aineiden pitoisuudet veressä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä. Tämä lääke on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lääkärille.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijä Complex injektion lapset 5 ja 16-vuotiaiden.

Riittävä ja hyvin kontrolloituja tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijä Complex injektion geriatrisen potilailla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijä monimutkainen. Se ei voi olla nimenomaan Wilate. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsesi huolellisesti niin kauan kuin saat tätä lääkettä varmista, että se toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos olet tai lapsesi on yskää; nielemisvaikeuksia; huimaus; nopea syke; hengityksen vinkuminen; hengenahdistus; hengitysvaikeudet; painon tunnetta rinnassa; turvotusta kasvojen, käsien, kielen tai kurkun; kuume; vilunväristykset; nuha tai aivastelu; kutina tai nokkosihottuma; tai pyörrytystä tai pyörtyminen jälkeen saat pistoksen.

Tämä lääke saattaa lisätä mahdollisuus ottaa veren hyytymistä ongelmia. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on äkillinen tai vaikea päänsärky, ongelmia näön tai puheen, rintakipu, hengenahdistus, tai tunnottomuus tai heikkous, kun saat tätä lääkettä.

Tämä lääke on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät. Riski saada viruksen lääkkeitä valmistetaan ihmisen verestä on vähentynyt huomattavasti viime vuosina. Tämä on seurausta vaaditaan testausta ihmisluovuttajia tiettyjä viruksia, ja testauksen aikana tekemistä näiden lääkkeiden. Vaikka riski on pieni, keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolissasi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.