Wellbutrin xl laajennettu vapautuvaa tablettia

Masennuslääkkeet saattavat lisätä itsemurha-ajatusten tai toimien lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Kuitenkin masennus ja tietyt muut mielenterveyden ongelmat voivat myös lisätä riskiä itsemurhan. Keskustele potilaan lääkärin olla varma, että etuja käyttämällä Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia suuremmat kuin riskit.

Vaikka Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia ei käytetä auttaa potilaita tupakoinnin lopettamisessa, toinen merkki on lääke, joka sisältää bupropioni on hyväksytty tähän käyttöön. Vakava henkinen tai mielialan ongelmia, kuten masennusta ja itsemurha-ajatuksia tai toimia on raportoitu joillakin potilailla, jotka käyttävät bupropioni auttaa heitä lopettamaan tupakoinnin.

Perhe ja huoltajille tulee tarkasti seurata potilailla, jotka ottavat Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia. On tärkeää pitää tiiviisti yhteyttä potilaan lääkärille. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos uusi, huonontuneen tai äkillinen oireita kuten levottomuutta, vihamielisyys, masentunut mieliala tai epätavallisten muutoksia mielialan tai käyttäytymisen esiintyä. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos merkkejä itsemurha-ajatuksia tai toiminnot tapahtuvat. Keskustele kysyttävää kanssa potilaan lääkärille.

Hoidettaessa masennusta. Eräitä Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia hoidetaan vuodenaikojen mielialahäiriö (SAD). Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia ovat masennuslääke. Se toimii aivoissa masennuksen hoitoon. Kuinka se toimii ei ole tiedossa.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia kuin lääkärisi ohjeiden. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; huimaus; uneliaisuus; kuiva suu; punoitus; kaasu; päänsärky; lisääntynyt hikoilu; lisääntynyt virtsaaminen; ruokahalun menetys; lievä kurkkukipu; lievä vatsakipu; lihaskipu; pahoinvointi; hermostuneisuus; levottomuus; korvien soiminen; maku muuttuu; univaikeudet; oksentelu; heikkous; painon muutokset.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, kivuliaita haavaumia suussa tai silmien ympärillä, puristava tunne rinnassa, imusolmukkeiden turpoaminen, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen hoarseness); rintakipu; sekavuus; tumma virtsa; harhaluulot; pyörtyminen; nopea tai epäsäännöllinen syke; kuume, vilunväristykset, tai pysyviä kurkkukipu; hallusinaatiot; kuulo-ongelmia; kuukautiskierron muutokset; uusi tai paheneva henkinen, mielialan tai käyttäytymisen muutokset (esim keskittymisvaikeuksia, masennusta, paniikkikohtauksia, aggressiivisuus, levottomuus, ahdistuneisuus, impulsiivisuus, ärtyisyys, vihamielisyys, liioiteltu tunnetta hyvinvointiin, kyvyttömyys istua paikallaan); kalpea uloste; punainen, turvonnut, rakkuloita tai ihon hilseily; kouristukset; vaikeaa tai jatkuvaa päänsärkyä tai huimausta; vakavia tai pysyviä nivel- tai lihaskipu; vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia, oksentelua tai vatsakipua; vaikeaa tai jatkuvaa hermostuneisuus, levottomuutta tai ongelmia lepotilassa; hengenahdistus; itsemurha-ajatuksia tai yrittää; vapina; epätavallinen turvotusta; keltaisuus ihon tai silmien kanssa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

Säilytä Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C), tiukka, valo-resistenttejä astiaan. Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy puhua terveydenhuollon tarjoaja täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä Wellbutrin XL laajennettu vapautuvaa tablettia.