vorinostat (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Hoitoon käytettävät lääkkeet syövän ovat hyvin vahvoja ja voi olla monia haittavaikutuksia. Ennen saat lääkettä, varmista, että ymmärrät kaikki riskit ja hyödyt. On tärkeää, että voit työskennellä tiiviisti lääkärisi hoidon aikana.

Niele kapseli kokonaisena. Älä avaa, purista, tauko, tai pureskella. Ota lääke ruoan kanssa.

Varo käsitellä murskattuja tai avata kapselia. Jos olet kosketuksissa jauhe kapselit, pese iho saippualla ja vedellä heti.

Tämä lääke aiheuttaa joskus pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että edelleen saada lääkettä, vaikka olosi sairas. Kysy lääkäriltä tapoja vähentää näitä vaikutuksia.

Juoda vähintään 2 litraa nestettä päivässä, kun käytät tätä lääkettä. Tämä auttaa estämään kuivumista ja pitää munuaiset toimivat hyvin.

Tämä lääke tulee potilaan insertti. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.