vorikonatsoli suun, suonensisäisen

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Käyttää vorikonatsoli

Kemiallinen luokka: Triatsoli

vorikonatsoli annetaan ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Vorikonatsolin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio vorikonatsolille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille vorikonatsolin injektion alle 12-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä vorikonatsolin injektion vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen vorikonatsoli

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat vorikonatsoli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä vorikonatsoli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä vorikonatsoli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä vorikonatsolin ja jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa vorikonatsolin käyttöä. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi vorikonatsoli. vorikonatsoli annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon. Se annetaan hitaasti, joten IV putki täytyy pysyä paikallaan jopa 2 tuntia.

Lääkäri antaa sinulle tai lapsellesi muutama annos vorikonatsolin kunnes tilasi paranee, ja vaihtaa sitten voit suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

vorikonatsoli mukana pakkausselosteen. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsesi huolellisesti niin kauan kuin saat vorikonatsoli. Tämä on varmistaa, että vorikonatsoli toimi kunnolla. Verikokeita tarvitaan tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Käyttämällä vorikonatsoli raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Ei pitäisi käyttää mitään seuraavista lääkkeistä kun tai lapsellasi on vorikonatsoli

Käyttäen mitä tahansa niistä yhdessä vorikonatsoli saattaa lisätä haittavaikutuksia.

vorikonatsoli voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla näkökyvyn muutokset, kuten näön hämärtyminen ja nähdä kirkkaita tai aaltoilevat linjat. Varmista, että tiedät miten reagoit vorikonatsoliin ennen kuin ajat (varsinkin öisin), käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et näe hyvin.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulla tai lapsellasi on muutoksia sydämen rytmihäiriöitä. Saatat tuntea huimausta, heikotusta tai saatat olla nopea, jytinä, tai epätasainen syke. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on joskus ollut sydämen rytmin ongelmia, kuten QT-ajan pidentymistä.

vorikonatsoli voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä infuusioreaktio. Tämä voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos olet tai lapsesi on kuumetta, vilunväreitä, punoitusta, kutinaa tai ihottuma, hengenahdistus, hikoilu, hengitysvaikeudet, huimaus, pyörtyminen, tai puristava tunne rinnassa muutaman tunnin kuluttua saat sen.

Oikea käyttö Vorikonatsolin

vorikonatsoli voi tehdä ihon herkempiä auringonvaloa. Käytä aurinkovoidetta, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä hoidon aikana vorikonatsolin. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät vorikonatsoli.

vorikonatsoli voi aiheuttaa luun kipua, kun käytetään pitkään aikaan. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on luukipu käytettäessä vorikonatsoli.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen vorikonatsoli

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Aspergilloosi, Invasive itrakonatsoli, amfoterisiini b, vorikonatsoli, Amphocin, Sporanox, kaspofungiini

vorikonatsoli Side Effects

vorikonatsoli

Sieni-infektio, sisäisen ja levitetään flukonatsoli, Diflucan, vorikonatsoli, VFEND

Kandidemia flukonatsoli, Diflucan, itrakonatsoli, amfoterisiini b, vorikonatsoli, Amphocin

Blastomycosis flukonatsoli, ketokonatsoli, Diflucan, itrakonatsoli, Nizoral, amfoterisiini b