Voltaren Ophtha

Käyttää Voltaren Ophtha

Terapeuttinen luokka: Silmälääkärin Agent

Farmakologiset Class: Diklofenaakki

Kemiallinen luokka: Diklofenaakki

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille diklofenaakin silmätipat lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Voltaren Ophtha

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta diklofenaakin silmätipat vanhuksilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät diklofenaakki. Se ei voi olla ominaisia ​​Voltaren Ophtha. Lue huolellisesti.

Silmälääkäri kertoo, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää ja kuinka usein. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt. Tämä lääke ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Pidä lääkkeen käyttämisen vähintään 2 viikkoa, ellei silmään lääkäri toisin.

Jos piilolinssejä, poista niitä, kun käytät tätä lääkettä. Keskustele silmälääkäri tästä jos sinulla on kysymyksiä.

Jos haluat käyttää silmätippoja

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Silmälääkäri tarkistaa silmäsi säännöllisesti vierailuja varmista, että se toimii kunnolla ja ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän tai jos ne pahenevat, ota silmälääkäri.

Oikea käyttö diklofenaakin

Hidas tai hidastunut paraneminen voi ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Kysy silmälääkäri ennen lääkkeen käyttöä yhdessä ajankohtainen kortikosteroidia (esim beetametasoni, hydrokortisonia).

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä ottaa silmän tai näköhäiriöitä (esim sarveiskalvotulehdus tai muita sarveiskalvon ongelmia). Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kysy silmälääkäri heti, jos olet näön hämärtyminen, näkökyvyn muutokset, tai silmien punoitus, ärsytys tai kipu kun käytät tätä lääkettä.

Varmista, että silmälääkäri tietää, jos olet raskaana. Älä käytä tätä lääkettä aikana myöhemmin osa raskauden, ellei lääkäri määrää.

Soveltaen lääkettä, silmät luultavasti kirvelee tai polttaa lyhyen aikaa. Tämä on odotettavissa.

Älä käytä muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu silmälääkäri. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen Voltaren Ophtha

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Voltaren Ophtha Side Effects

diklofenaakki oftalmiset

Leikkauksen jälkeinen silmätulehdus diklofenaakki oftalmiseen, prednisoloni oftalmiset, ketorolaakki oftalmiset, Lotemax, Durezol

Sarveiskalvon haavauma prednisoni, siprofloksasiini oftalmiset, diklofenaakki oftalmiset, levofloksasiini oftalmiseen, Deltasone

Sidekalvotulehdus diklofenaakki oftalmiset, triamcinolone, deksametasoni oftalmiset, keftriaksoni, Rocephin, Lotemax

Keratoconjunctivitis diklofenaakki oftalmiset, kromolyyniä oftalmiset, Maxitrol, Blephamide, Cortisporin Ophthalmic keskeyttäminen, Neo-Poly-Dex