vogelxo

Virilization on raportoitu lapsilla, jotka olivat toissijaisesti altistuneet testosteronigeeli. Terveydenhuollon tarjoajien on annettava potilaalle pitämään tiukasti kiinni käyttöohjeet. Lasten tulisi välttää kosketusta pesemätön tai unclothed testosteronin laastarin.

Virilization on raportoitu lapsilla, jotka olivat toissijaisesti altistuneet ajankohtaisia ​​testosteroni tuotteita. Terveydenhuollon tarjoajien on annettava potilaalle pitämään tiukasti kiinni käyttöohjeet. Lasten tulisi välttää kosketusta pesemätön tai unclothed testosteronin laastarin.

Käyttää Vogelxo

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Androgeenien

Testosteroni ajankohtainen geeli käytetään hoitoon miehillä, joiden ruumiit eivät tee tarpeeksi luonnollista testosteronia, tilaa kutsutaan hypogonadismi. Testosteroni on mieshormoni vastuussa kasvun ja kehityksen miehen sukuelimet ja ylläpito toisen sukupuolen ominaisuuksia.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Vogelxo

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille testosteronin paikallisen geelin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta testosteroni paikallisen geelin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla suurentunut riski sairastua sydämen ja verisuonten ongelmia, tai eturauhasen ongelmia (mukaan lukien eturauhassyöpä), mikä voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas testosteronia ajankohtainen geeli.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät testosteronia. Se ei voi olla nimenomaan Vogelxo. Lue huolellisesti.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide ja potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

AndroGel® tai Fortesta® on saatavana kahdessa muodossa: yksittäisiä paketteja tai monen annoksen pumppu. Vogelxo ™ on saatavana kolmessa muodossa: yksittäisiä paketteja, monen annoksen pumppu, tai putki. Jos käytät pumppua geeliä ensimmäistä kertaa, prime pumppu ennen mittaamalla ensimmäistä annosta. Pidä pumppu pesualtaan ja paina pumpun kokonaan alas vähintään 3 kertaa (AndroGel® tai Vogelxo ™) tai 8 kertaa (Fortesta®) tai kunnes geeli alkaa virrata vapaasti. Huuhtele lääke hylätään pesualtaaseen hukkaan. Aseta kämmenelle pumpun alle ja paina pumpun asianmukaisen monta kertaa mitata ulos oikean annoksen.

Jos käytät geelin folioon paketteja, repiä paketti täysin auki pitkin perforaatio. Purista koko sisältö suoraan iholle, jossa voit geeliä. Voit myös tyhjentää paketin osaksi kämmenelle ja sitten soveltaa lääketieteessä. Heitä pois tyhjän foliopaketin paikassa, jossa lapset ja lemmikkieläimet eivät pääse sitä.

AndroGel® on saatavana kahtena annosvahvuuksien: AndroGel® 1% ja AndroGel® 1,62%. AndroGel® 1% käytetään eri tavalla kuin AndroGel® 1,62%, vaikka ne ovat molemmat iholle. Älä muuta annosta, ellei lääkäri määrää.

Jos haluat käyttää geeliä

Geeli muoto voidaan siirtää toiselle henkilölle, jos ne kosketa tai hieroa jossa geeli saatetaan tai jos joitakin geeliä jää kädet. Pitääkseen tätä tapahtumasta, pese kädet uudelleen geelin levityksen jälkeen. Myös Pese alue, jolle asensit geeli vedellä ja saippualla jos aiotaan on iho-to-ihokosketus toisen henkilön kanssa.

Tämä lääke on syttyvää, kunnes se kuivuu iholle. Älä käytä sitä lähelle lämpöä, avotulen tai tupakoi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö testosteroni

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, onko lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa mitään ongelmia tai ei-toivottuja vaikutuksia.

Tätä lääkettä ei saa käyttää naiset. Testosteroni voi aiheuttaa sikiövaurioita, jos raskaana oleva nainen joutuu kosketuksiin lääkkeen kanssa. Varmista, että lääkäri tietää, jos seksuaalinen kumppani on raskaana. Jos raskaus alkaa, kun käytät tätä lääkettä, kerro heti lääkärille.

Lapset ja naiset tulisi välttää kosketusta pesemätön tai unclothed alueelle, jossa testosteroni geeli on sovellettu. Jos toinen henkilö ei vahingossa saada tätä lääkettä iholle, pese alue saippualla ja vedellä mahdollisimman pian.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Vogelxo

Kerro lääkärille, jos naispartnerisi tai lapsi alkaa olla miehen kaltaisia ​​kehon muutokset, kun käytät tätä lääkettä. Tällaisia ​​muutoksia voivat olla hiusten kasvua kasvoilla, syvempi ääni, tai merkittävän kasvun akne. Muutokset voivat myös laajentuneen penis tai klitoris, varhainen kehitys häpykarvat, lisääntynyt erektio tai seksuaalisen halun, aggressiivista käyttäytymistä, ja luuston ongelmat.

Tämä lääke voi aiheuttaa veren hyytymistä ongelmia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on rintakipua, hengitysvaikeuksia, veren yskiminen, tunnottomuus tai heikkous oman käden tai jalan, tai toisella puolella kehoa, tai kipua säären (vasikka), kun lääkkeen käyttämisen .

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa sydämen tai verisuonten ongelmia, kuten sydänkohtaus tai aivohalvaus. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rintakipua, joka saattaa levitä kädet, leuka, selkä tai niska, pyörtyminen, päänsärkyä, pahoinvointia, oksentelua, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia nähdä tai puhuminen, tai epätavallinen hikoilu.

Joissakin tapauksissa tämä lääke voi vähentää määrää siittiöiden miehiä ja vaikuttaa niiden kykyyn saada lapsia. Jos aiot olla lapsia, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkkeen käyttöä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa nesteen kertymistä (ödeema) joillakin potilailla. Kerro lääkärille heti, jos olet turvotusta tai kasvojen, käsivarsien, kädet, sääret tai jalat, pistely käsien tai jalkojen tai epätavallisia painon nousu tai lasku.

Tämä lääke voi vaikuttaa tuloksiin eturauhasen spesifisen antigeenin (PSA) testi, jota voidaan käyttää havaitsemaan eturauhassyövän. Muista kertoa kaikki lääkärit että käytät tätä lääkettä.

Vogelxo Side Effects

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.