vivitrol (naltreksoni) käyttötarkoitukset, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Vivitrol?

Vivitrol injektio käytetään estämään uusiutumisen ihmisiä, jotka tulivat riippuvaisia ​​opioidi lääketieteen ja sitten lopettanut sitä. Naltreksoni voi auttaa pitämään sinua tunne “tarve” käyttää opioidien.

Vivitrol injektio myös hoitoon alkoholismin vähentämällä halu juoda alkoholia. Tämä voi auttaa juoda vähemmän tai lopettaa juomisen kokonaan. Naltreksoni ei vähene alkoholin vaikutuksia äskettäin kulutetaan. Sinun ei pitäisi juoda silloin saat ensimmäisen Vivitrol pistoksen.

Naltreksonia ei paranna huumeriippuvuuden tai alkoholismi.

Tärkeää tietoa

Sinulle ei pidä antaa Vivitrol jos olet ottaa huumeiden tai alkoholin vieroitusoireita, jos olet ottanut mitään opioidi lääkettä viimeisen 2 viikon aikana, tai jos olet vielä aktiivisesti alkoholia.

Soita lääkäriltä kerralla, jos on maksaongelmia – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, tai keltaisuutta (ihon tai silmien).

Vivitrol voi aiheuttaa maksavaurioita, erityisesti suurilla annoksilla. Sinulle ei pidä antaa Vivitrol injektio jos sinulla on hepatiitti tai oireita maksan vajaatoiminta.

Sinun ei pitäisi saada Vivitrol injektio jos silti käyttää opioidien lääkkeitä, tai voit olla äkillisiä ja vakavia vieroitusoireita.

Ennen vastaanottaa Vivitrol

Sinulle ei pidä antaa Vivitrol jos olet allerginen naltreksoni, tai jos

teillä on vieroitusoireita huumeiden tai alkoholin väärinkäytön

olet käyttänyt opioidi lääkkeen sisällä viimeisten 10 päivää (mukaan lukien fentanyyli, Vicodin, OxyContin, ja monet muut); tai

olet käyttänyt metadoni tai buprenorfiini (Subutex, Butrans, Suboxone, Zubsolv) viimeisten 14 päivän aikana.

Varmistaaksesi Vivitrol on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksasairaus

munuaissairaus; tai

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö kuten hemofilia.

Ei tiedetä, onko Vivitrol vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Naltreksoni voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Vivitrol pistetään lihakseen. Tämä injektio annetaan yleensä kerran kuussa (4 viikon välein) ja voidaan antaa vain lääkäri tai sairaanhoitaja klinikalla.

On tärkeää saada oman Vivitrol säännöllisesti saada eniten hyötyä.

Saatat huomata kipua, punoitusta, mustelmia, turvotusta tai kovettuma, jossa lääke annetaan. Soita lääkärillesi, jos olet tämän tyyppinen reaktio ammuttu, varsinkin jos se ei selvittää tai pahenee 2 viikon.

Vivitrol injektiot ovat vain osa täydellistä hoito-ohjelma, joka voi sisältää myös muita muotoja ohjausta ja / tai seurantaan. Noudata lääkärin ohjeita erittäin tarkasti.

Käytä lääkärin hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että käytät Vivitrol. Jokainen sairaanhoidon tarjoajaa, joka käsittelee voit pitäisi tietää, että saat tätä lääkitystä. Jos tarvitset leikkausta, kerro kirurgi etukäteen, että saat Vivitrol injektioita.

Saatuaan Vivitrol, elimistö on herkempi opioideja. Jos käytät opioidi lääkettä tulevaisuudessa, sinun täytyy käyttää vähemmän kuin ennen Vivitrol hoitoa. Käyttämällä samaa summa käytettiin ennen voi johtaa yliannostukseen tai kuolemaan.

Tavanomainen aikuisen annos alkoholiriippuvuus

Suun Tabletit; 50 mg suun kautta kerran päivässä; Laajennettu versio injektoitavan suspension; 380 mg 4 viikon välein (tai kerran kuukaudessa) kautta injektiona pakaralihakseen injektio, vuorotellen pakaroiden

Tavanomainen aikuisen annos opiaattiriippuvuuden

Miten Vivitrol käytetään?

Hoitoa ei pidä ryhtyä, ellei potilas on pysynyt ilmaiseksi opioidien vähintään 7 10 päivää. Opioidien pidättyvyys olisi tarkastettava analysoimalla virtsan poissaolon opioidien. Potilaan tulee olla ilmentää peruuttamista merkkejä tai raportointiin vieroitusoireita. Jos on kysymys okkultismin opioidiriippuvuuden, suorita naloksonia altistustestien eivätkä aloittaa naltreksoni hoitoa kunnes naloksonia haaste on negatiivinen. Naloksonia haaste testiä ei voida suorittaa potilaan kliinisiä oireita tai oireita opioidivieroitusoireita tai joiden virtsa sisältää opioideja. Naloksonia haaste voidaan toistaa 24 tunnin .; Aloitusannos: 25 mg suun kautta kerran .; Ylläpitoannos: Jos peruuttaminen oireita esiintyy, 50 mg suun kautta kerran päivässä voidaan aloittaa .; Muunlaisesta annostelusta: (noudattamisen parantamiseksi) 50 mg suun kautta arkisin ja 100 mg suun kautta lauantaina, tai 100 mg suun kautta joka toinen päivä, tai 150 mg suun kautta joka kolmas päivä .; Laajennettu versio ruiskeena jousitus: 380 mg 4 viikon välein (tai kerran kuukaudessa) kautta injektiona pakaralihakseen injektio, vuorotellen pakaroiden

Soita lääkäriltä ohjeita, jos et tapaamisen vastaanottaa Vivitrol injektio.

Älä käytä huume lääkkeitä, heroiinia tai muita katu huumeita saat Vivitrol. Älä yritä voittaa vaikutukset Vivitrol ottamalla suuria annoksia opioideja. Se voi aiheuttaa vaarallisia vaikutuksia, kuten koomaan ja kuolemaan.

Älä juo alkoholia hoidon aikana Vivitrol.

Kysy lääkäriltä ennen minkään lääkkeen hoitoon kylmä, yskä, ripuli, tai kipua. Nämä lääkkeet voivat sisältää huumeita tai alkoholia.

Vivitrol voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä, kunnes tiedät, miten tämä lääke vaikuttaa sinuun.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Vivitrol: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Opioidireseptorien lääkkeen käyttöä saat Vivitrol injektiot voivat stimuloida opioidien vieroitusoireita. Yhteinen vieroitusoireet ovat haukottelu, ärtyneisyys, hikoilu, kuume, vilunväristykset, vapina, oksentelu, ripuli, vetistä silmät, vuotava nenä, kananlihalle, särky, univaikeudet, ja levottomuus.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

heikko tai pinnallinen hengitys

sekavuus, vakavia huimausta, tunne, kuten voisivat kulkea ulos

Vivitrol annosteluohjeitten

masennus, itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

kova kipu, turvotus, rakkulat, ihomuutoksia, tumma rupi, tai kovettuma, jossa lääke annetaan

uusi tai paheneva yskä, hengityksen vinkuminen, hengitysvaikeudet; tai

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien).

Yhteinen Vivitrol ivitrol haittavaikutuksia ovat

pahoinvointi, oksentelu, ruokahalun muutoksia

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Vivitrol?

lihaskrampit

huimaus, uneliaisuus

epänormaalit maksa-arvot

unihäiriöt (unettomuus)

nenän tukkoisuus, hampaiden kipua; tai

kipu, turvotus tai kutina injektiokohdassa annettiin.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Vivitrol estää kaikki vaikutukset huumaavien lääkkeiden otat (kuten reseptiä kipulääkettä, yskä, tai ripuli). Haitallisia sivuvaikutuksia saattaa myös esiintyä.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa naltreksonin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

4.03.2015-08-15, 03:18:59.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Alkoholiriippuvuus naltreksoni, Antabuse, disulfiraami, Campral, Revia, akamprosaatti

Opiaattiriippuvuuden Suboxone, buprenorfiini, naltreksoni, Subutex, Zubsolv, buprenorfiini / naloksoni, Bunavail, Revia, Probuphine

Vivitrol sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Vivitrol?

Vivitrol (naltreksoni)