vivelle 37,5 mcg

Estrogeenit lisäävät kohdun limakalvon syövän, tarkkailtava epänormaalia emättimen verenvuotoa. Estrogeenien kanssa tai ilman progestiinien ei tulisi käyttää ehkäisyyn sydän- ja verisuonitautien tai dementia. Lisääntynyt riski sydäninfarktin, aivohalvauksen, invasiivisen rintasyövän, keuhkoembolia ja syvä laskimotukos vaihdevuodet ohittaneilla naisilla (50-79 vuotta iässä) on raportoitu. Lisääntynyt riski sairastua todennäköisen dementian postmenopausaalisilla naisilla 65-vuotiaita tai vanhempia on myös raportoitu. Estrogeenit, tai ilman progestins, tulisi määrätä pienin tehokas annokset ja mahdollisimman lyhyen aikaa sopusoinnussa hoidon tavoitteet ja riskit yksilön nainen.

Pelkän estrogeenin lisätä riskiä kohdun limakalvon syöpään. Lisäämällä progestiinin vähentää riskiä kohdun limakalvon liikakasvun, joka voi olla edeltäjä kohdun limakalvon syöpä. Tutkittuihin olisi ryhdyttävä poissulkemiseksi pahanlaatuisen postmenopausaalisia naisia ​​diagnosoimatta pysyviä tai toistuvia epänormaalia sukuelinten verenvuoto. Estrogeenien kanssa tai ilman progestiinien ei tulisi käyttää ehkäisyyn sydän- ja verisuonitautien tai dementia. Lisääntynyt riski aivohalvauksen ja syvän laskimotukoksen vaihdevuodet ohittaneilla naisilla (50-79 vuotta iässä) käyttäen pelkkää estrogeenia on raportoitu. Lisääntynyt riski sydäninfarktin, aivohalvauksen, invasiivisen rintasyövän, keuhkoembolia ja syvä laskimotukos vaihdevuodet ohittaneilla naisilla (50-79 vuotta iässä) käyttäen estrogeenien yhdistettynä progestins on raportoitu. Lisääntynyt riski sairastua todennäköisen dementian postmenopausaalisilla naisilla 65-vuotiaita tai vanhempia on raportoitu myös saavien naisten estrogeenia yksin tai estrogeenin yhdistettynä progestiineja. Riskit tulisi olettaa olevan sama myös muiden annosten yhdistelmiä, ja annostelumuodot estrogeenien ja progestiinien. Estrogeenit, tai ilman progestins, tulisi määrätä pienin tehokas annokset ja kestää mahdollisimman lyhyen aikaa. Rintojen orastava ja rintojen massat prepuberteettisilla naisilla ja gynekomastiaa ja rintojen massat prepuberteettisilla miehillä on raportoitu tahaton toissijainen altistuminen. Potilaiden olisi noudatettava tarkoin suositellaan käyttöohjeet.

Käyttää Vivelle 37,5 Mcg

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Estrogeeni

Estradioli on estrogeenia. Hormoni laastarista, geeli, ja spray imeytyy ihoon kehoosi. Se estää oireita, kuten tunteet lämpöä kasvot, kaula, ja rinta, tai äkillinen vahvoja tunteita lämpöä ja hikoilu (kuumia aaltoja) naisilla vaihdevuosien aikana.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Vivelle 37,5 Mcg

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttö estradioli depotlaastarin, geeli, ja spray ei ole tarkoitettu lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille estradioli depotlaastarin, geeli, ja spray ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin rintasyöpään, aivohalvaus, tai dementia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas estradioli depotlaastari, geeli ja spray.

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät estradiolia. Se ei voi olla ominaisia ​​Vivelle 37,5 Mcg. Lue huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi iholla vain. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suuhun, rintojen tai emättimen. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla naarmut tai palovammoja. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti vedellä.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen ja jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Laastaria käytetään

Ruiskulevitys

Oikea käyttö estradiolia

Jos haluat käyttää geeliä

Geeli ja spray sisältävät alkoholia ja ovat syttyviä. Vältä sen avotulen tai tupakoi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Älä käytä Evamist® suihkuttaa jos se on yli 12 tuntia, koska menetit viimeisen annoksen jälkeen.

Säilytä laastarit huoneenlämmössä suljetussa astiassa, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Vivelle 37,5 Mcg

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Lantion tentti, rintojen tentti, ja mammografia (rintojen röntgen) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia, ellei lääkäri määrää toisin.

On epätodennäköistä, että postmenopausaalinen nainen voi tulla raskaaksi. Mutta, sinun pitäisi tietää, että tämän lääkkeen käyttöä raskauden voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä siitä veritulppa, aivohalvauksia tai sydänkohtauksia. Tämä riski voi jatkua senkin jälkeen lopetat lääkkeen. Riskiä näistä vakavista ongelmista on vielä suurempi, jos sinulla on korkea verenpaine, korkea kolesteroli veressä, diabetes, tai jos olet ylipainoinen tai tupakoi. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos sekavuus, puhuminen, kahtena näkeminen, päänsärky, kyvyttömyys liikkua kädet, jalat tai kasvolihasten, tai kyvyttömyys puhua.

Vivelle 37,5 Mcg Side Effects

estradioli

Käyttämällä tätä lääkettä pitkän ajan, voi lisätä riskiä sairastua rintasyöpään, kohdun limakalvon syöpä tai kohtusyöpä. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä. Jos sinulla on vielä kohtu (kohtu), kysy lääkäriltäsi, jos sinun pitäisi myös käyttää keltarauhashormonia lääkettä. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla esiintyy epätavallista verenvuotoa emättimestä.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä dementian, varsinkin naisilla 65-vuotiaita ja vanhempia.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä sappirakon sairaus. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä.

Kerro lääkäri tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä ennen minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa. Lääkäri päättää, jatketaanko tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa myös vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos vaikeaa päänsärkyä tai äkillinen näön menetyksen tai muun näkökannan muutos tapahtuu, kun käytät tätä lääkettä. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Tarkista lapsesi lääkäriin heti, jos lapsi alkaa saada seuraavia oireita: nännin tai rintojen turvotus tai arkuus naisilla, tai laajentumisen rinnat miehillä. Lapsesi on saattanut altistua tälle lääkkeelle.

Älä anna lemmikkieläimiä nuolla tai koskettaa vartta, jossa lääkkeen sovellettiin. Pienet lemmikit voivat olla herkkiä tämän lääkkeen. Soita lemmikkisi eläinlääkärille, jos lemmikkisi alkaa olla seuraavia oireita: nännin tai rintojen suureneminen, turvotus vulva tai merkkejä sairaudesta.

Älä ota muita lääkkeitä tai juo greippimehua ellet keskustella lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Atrofinen Vaginitis estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro

Menopaussioireita estradioli, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara

Atrofinen Virtsaputkentulehdus estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro

Hypoestrogenismia estradioli, Premarin, Estrace, Climara, Vivelle-Dot, Activella