visicol

Fosfaatit käytetään ravintolisiä potilaille, jotka eivät pysty saamaan tarpeeksi fosforia niiden säännöllinen ruokavalio, yleensä koska tiettyjen sairauksien tai tautien. Fosfaatti on lääkemuotoon (suola) fosforia. Jotkut fosfaatit ovat tottuneet tekemään virtsan enemmän happoa, joka auttaa käsittelemään tietyt virtsatieinfektioita. Jotkut fosfaatit käytetään estämään muodostumista kalsiumin kiviä virtsateissä.

Injektoitavat fosfaatit on tarkoitus antaa vain tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Jotkut näistä suun valmisteet ovat saatavissa vain lääkärin määräyksestä. Toiset ovat saatavilla ilman reseptiä, mutta terveydenhuollon ammattilainen voi olla erityisiä ohjeita oikeasta annos tätä lääkettä sairauksista. Kannattaa ottaa fosfaatit vain valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen.

Käyttää Visicol

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Paras ravintolähteistä fosforin sisältävät maitotuotteita, lihaa, siipikarjaa, kalaa, ja viljatuotteet.

Päivittäinen määrä fosforia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saannista fosfori yleensä määritellään seuraavasti

Jos otat ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Näiden lisäravinteet, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. Kuitenkin käyttö peräruiskeet, jotka sisältävät fosfaatteja lapsilla on johtanut korkea veren fosforipitoisuus.

Merkitys Diet

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

On erityisen tärkeää, että saat tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita, kun raskautta ja että olet edelleen saada oikea määrä vitamiineja ja kivennäisaineita koko raskauden. Tervettä kasvua ja kehitystä sikiön riippuvat tasainen tarjonta ravinteita äidin. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä raskauden aikana saattaa olla haitallista sekä äidille ja / tai sikiölle ja sitä tulisi välttää.

On erityisen tärkeää, että saat oikean määrän vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta vauva saa myös vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitaan kasvaa kunnolla. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä imetyksen voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai vauvan ja sitä tulisi välttää.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä ravintolisiä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa ravintolisiä tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö ravintolisien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät fosfaattia täydentää. Se ei voi olla nimenomaan Visicol. Lue huolellisesti.

Potilaille, jotka saavat tabletin muodossa tätä lääkettä

Potilaille käyttäen kapseleina tämän lääkkeen

Potilaille käyttäen jauheeksi tätä lääkettä

Ota lääke heti aterian jälkeen tai ruuan kanssa vähentää mahdollisia vatsavaivoja tai laksatiivinen.

Voit estää munuaiskivet, juoda vähintään lasillinen (8 unssia) vettä tunnin välein hereillä, ellei toisin ohjannut terveydenhuollon ammattilainen.

Ota lääke vain ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut terveydenhuollon ammattilainen.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Ennen Visicol

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Hoitohenkilökuntaan tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä rautalääkitystä sisällä 1-2 tuntia lääkkeen ottamisen. Muuten voi pitää rauta toimimasta kunnolla.

Käyttäneillä potilailla kaliumfosfaatti sisältäviä lääkkeitä

Potilaille on kalium ruokavaliohoito

Potilaille natrium ruokavaliohoito

Oikea käyttö fosfaatin täydentää

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Visicol

Visicol Side Effects