visicol suullinen

Akuutti fosfaatti nefropatia on raportoitu käytön yhteydessä suun natriumfosfaattia tuotteet, joissakin tapauksissa johtaa pysyvään munuaisten vajaatoiminta, mukaan lukien tapaukset vaativat pitkäaikaista dialyysihoitoa. Riskitekijöitä akuutin fosfaatin nefropatia ovat lisääntynyt ikä, hypovolemia, munuaisten vajaatoiminta, suolen tukkeuma, tai aktiivinen koliitti. Käytä lääkkeitä, jotka voivat heikentää munuaisperfuusiota tai toiminta voi myös lisätä riskiä. Näitä ovat diureetit, ACE: n estäjät, angiotensiinireseptorin salpaajat (ARB), ja mahdollisesti tulehduskipulääkkeiden. Kuitenkin tapauksia on esiintynyt potilailla, joilla ei ole tunnistettavia riskitekijöitä. On tärkeää käyttää annoksen ja annosteluohjelmaa suositusten (pm / am split annos) ..

Käyttää Visicol

Terapeuttinen luokka: Ulostusaine, Hyperosmotic

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille OsmoPrep® tablettien lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä OsmoPrep® tablettien vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia OsmoPrep® tabletteja kuin nuoremmilla aikuisilla, ja ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta potilailla, jotka saivat tätä lääkettä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Visicol

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät dinatriumdivetyfosfaatti ja natriumdifosfaattia. Se ei voi olla nimenomaan Visicol. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Toteutettava kunkin annoksen (4 tablettia) 8 unssia selkeä nesteitä. Esimerkkejä ilmeisistä nesteitä ovat vesi, maustettu vesi, limonadi (ei sellu), inkiväärijuoma tai omenamehua. Älä juo nesteitä värillinen violetti tai punainen.

Juoda niin paljon ylimääräistä nestettä kuin voit ennen, sen aikana ja sen jälkeen lääkkeen. Tämä auttaa korvaa nesteet olet menettämässä kanssa suolen. Tämä myös pitää munuaiset toimivat hyvin ja auttaa pehmentää suolen, jolloin ne on helpompi kulkea.

Älä ota tätä lääkettä, jos olet jo käyttänyt sitä viimeisen 7 päivän kuluessa. Lääkäri kertoo sinulle, jos haluat käyttää tätä lääkettä uudelleen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö dinatriumdivetyfosfaatti ja natriumdifosfaattia

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii oikein. Verikokeet ja EKG (EKG) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä muiden laksatiiveja tai Peräruiskeet sisältäviä natriumfosfaattia. Se saattaa johtaa vakaviin toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia munuaisvaivoja. Nämä ovat todennäköisempiä, jos olet yli 55-vuotiaita, kuivattu, on alhainen verimäärä, ja lääkkeitä, jotka voivat olla kova munuaiset (esim diureetit tai nesteenpoistolääkkeet, tiettyjä verenpainelääkkeitä, NSAID kipu tai niveltulehdus lääketiede). Tarkista lääkäriltä heti, jos olet verinen virtsa, vähentynyt määrä tai taajuus virtsan, alaselässä tai kyljessä kipu, hengitysvaikeudet, painonnousu, tai kasvojen, sormien, ja säärien.

Kun useampi kuin yksi annos over-the-counter (OTC) natriumfosfaatti lääke 24 tunnin voi aiheuttaa vakavia munuais- ja sydänongelmia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on seuraavia oireita: sekavuus, vähentynyt virtsaaminen, huimaus, suun kuivuminen, pyörtyminen, sydämen sykkeen nousu, nopea hengitys, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Soita lääkärille heti, jos sinulla on epätavallisia oireita, jotka liittyvät te, kuten turvotusta, vatsan tai vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, tai päänsärkyä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Visicol

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Visicol Side Effects

Visicol (natrium riumbifosfaatti / natriumfosfaatti)

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Suolen valmistus erytromysiini, senna, bisakodyyli, Dulcolax, Senokot, neomysiini, Fleet peräruiske, Moviprep, GoLYTELY, Suprep, Prepopik

Ummetus MiraLax, Colace, docusate, Linzess, senna, magnesiumoksidi, polyetyleeniglykoli 3350, Amitiza, Metamucil, bisakodyyli, Dulcolax, Senokot

 tai mennä liittyä Visicol tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.