virtsankarkailu miehillä

Virtsankarkailun Men

Mikä on virtsankarkailu (UI) miehillä?

Mikä on virtsankarkailu (UI) miehillä ?; Mikä on virtsateiden ja miten se toimii ?; Mikä on eturauhasen ?; Mikä aiheuttaa virtsankarkailu miehillä ?; Mitkä ovat eri virtsainkontinenssin miehillä ?; Miten yleistä virtsankarkailu miehillä ?; Miten on virtsankarkailu miehillä diagnosoitu ?; Miten on virtsankarkailu saaneilla miehillä ?; Voit estää virtsarakon, tupakoinninlopettamislinja; Muistuttaa Muista;

Virtsankarkailu on menetys virtsarakon hallinnan, jolloin vahingossa virtsankarkailua kehosta. Esimerkiksi ihminen voi tuntea voimakas, äkillinen tarve tai kiireellisissä virtsata juuri ennen menettää paljon virtsaa, virtsankarkailu.

UI voi olla hieman hankala tai kokonaan heikentäviä. Joillekin miehille, mahdollisuus hämmennystä pitää niitä nauttimasta monia toimintoja, kuten käyttäessään, ja aiheuttaa ahdistusta. Kun ihmiset eivät ole aktiivisia, ne lisäävät niiden mahdollisuuksia kehittää muita terveysongelmia, kuten liikalihavuus ja diabetes.

Virtsankarkailu on menetys virtsarakon hallinnan, jolloin vahingossa virtsankarkailua kehosta.

Mikä on virtsateiden ja miten se toimii?

syntymävikoja-ongelmia kehityksen virtsateiden; historia eturauhassyövän-leikkaus tai sädehoito hoito eturauhasen syöpä voi aiheuttaa väliaikaisia ​​tai pysyviä UI miehillä

Virtsateiden on kehon viemärijärjestelmä poistamiseksi virtsa, joka koostuu aineiden ja ylimääräisen nesteen. Jotta normaali virtsaaminen tapahtuu, kaikki osat virtsateissä on toimittava yhdessä oikeassa järjestyksessä.

eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH) -a sairaus, jossa eturauhanen on laajentunut mutta ei syöpä. Miehillä BPH, laajentuneen eturauhanen painaa ja puristaa virtsaputkea. Virtsarakon seinämään muuttuu paksummaksi. Lopulta virtsarakon saattavat heikentää ja menettää kyvyn tyhjentää, joten noin virtsa rakossa. Kaventuminen virtsaputken ja epätäydellinen tyhjeneminen virtsarakon voi johtaa UI .; krooninen yskä-pitkäikäisiä yskää lisää painetta virtsarakon ja lantionpohjan lihasten .; neurologisia ongelmia-miehiä, joilla on sairauksia tai tiloja, jotka vaikuttavat aivojen ja selkärangan voi olla ongelmia valvoa virtsaaminen .; liikunnan puutteesta-aktiivisuuden väheneminen voi lisätä miehen painoa ja edistää lihasheikkous .; lihavuus-lisäpaino voi aiheuttaa painetta virtsarakossa, aiheuttaen tarve virtsata ennen rakko on täynnä .; ikä-virtsarakon lihaksia voi heikentää ajan myötä, mikä lasku virtsarakon kykyä varastoida virtsaa.

Munuaiset. Munuaiset ovat kaksi papu-muotoinen elinten, kukin noin kokoa nyrkki. Ne sijaitsevat vain alle rintakehään, yksi kummallakin puolella selkärangan. Joka päivä, munuaiset suodattaa noin 120-150 quarts veren tuottaa noin 1-2 quarts virtsaa. Munuaiset työskentelevät kellon ympäri; henkilö ei valvoa, mitä he tekevät.

Ureters. Ureters ovat ohuet putket lihaksesta yksi kummallakin puolella virtsarakon, joka kuljettaa virtsan kustakin munuaiset virtsarakon.

Virtsarakon. Rakko, joka sijaitsee lantion väliin lantion luut, on ontto, lihaksikas, ilmapallo-muotoinen elin, joka laajenee, kun se täyttyy virtsaa. Vaikka henkilö ei valvo munuaisten toiminta, ihminen tekee hallita kun virtsarakko tyhjenee. Virtsaamaan tunnetaan virtsaaminen. Virtsarakon tallentaa virtsaa kunnes henkilö löytää sopiva aika ja paikka virtsata. Normaalin virtsarakon toimii kuin säiliö ja mahtuu 1,5- 2 kupillista virtsaa. Kuinka usein henkilö tarvitsee virtsata riippuu siitä, kuinka nopeasti munuaisten tuottavat virtsaa, joka täyttää rakko. Lihakset virtsarakon seinämän pysyvät rento kun virtsarakko täyttyy virtsalla. Koska rakon täyttyessä kapasiteetin, signaaleja lähetetään aivoihin kertoa henkilö löytää wc pian. Aikana virtsaaminen, virtsarakon tyhjentää virtsaputken kautta, joka sijaitsee alaosassa virtsarakon.

virtsankarkailu; ponnistusinkontinenssi; toiminnallinen inkontinenssi; Ylivuotoinkontinenssi; ohimenevä inkontinenssin

Kolme sarjaa lihakset toimivat yhdessä kuin pato, pitää virtsa rakossa välillä matkoja kylpyhuoneeseen.

Alzheimerin tauti, sairaus, joka vaikuttaa aivojen osissa, jotka ohjaavat ajatus, muisti, ja kieli; vahinkoa aivojen tai selkäytimen joka keskeyttää hermo signaaleja ja virtsarakon; multippeliskleroosi-sairaus, joka vahingoittaa materiaalia, joka ympäröi ja suojaa hermosoluja, joka hidastaa tai estää viestien välillä aivojen ja kehon; Parkinsonin tauti-sairaus, jossa solut, jotka tekevät kemikaali, joka ohjaa lihasliikkeet ovat vahingoittuneet tai tuhoutuneet; tahti-tila, jossa suljetulle tai revennyt valtimo aivoissa tai kaulan katkaisee verenkierron osa aivoista ja johtaa heikkous, halvaus, tai ongelmia puheen, näön tai aivotoiminnan

Ensimmäinen on lihakset virtsaputken itse. Alue, jossa virtsaputken liittyy virtsarakon on virtsarakon kaulan. Virtsarakon kaulan, joka koostuu toinen sarja lihaksia kutsutaan sisäinen sulkijalihaksen, auttaa virtsan oleskelua virtsarakon. Kolmas lihasten on lantionpohjan lihasten, jota kutsutaan myös ulkoisen sulkijalihaksen, jotka ympäröivät ja tukevat virtsaputkeen.

Virtsata, aivot signaloi lihaksikas virtsarakon seinämä kiristää, puristaminen virtsaa ulos virtsarakon. Samaan aikaan, aivot signaloi sphincters rentoutua. Kuten sphincters rentoutua, virtsa poistuu rakon läpi virtsaputkeen.

Eturauhanen on saksanpähkinän muotoinen rauhanen, joka on osa miehen sukuelimiin. Eturauhasen on kaksi tai useampia ulokkeita tai osia, suljettu ulompi kerros kudosta. Sijaitsee edessä peräsuolen ja alapuolella virtsarakon, eturauhasen ympäröi virtsaputkea kaulan virtsarakon ja tarvikkeet nestettä, joka menee siemennestettä.

Mikä on eturauhanen?

Miespuolinen virtsateiden

Virtsankarkailu miehillä saadaan, kun aivot ei oikein viestittää virtsarakon, sphincters älä purista riittävän voimakkaasti, tai molempia. Rakko lihas voivat supistua liikaa tai liian vähän, koska ongelma lihas itse tai hermoja valvoa rakkolihakselle. Vaurioituminen sulkijalihasten itse tai hermojen määräysvalta lihaksia voi johtaa huonoon sulkijalihaksen toimintaa. Nämä ongelmat voivat vaihdella yksinkertaisista monimutkaisiin.

Mies voi olla tekijöitä, jotka lisäävät hänen mahdollisuuksia kehittää UI, mukaan lukien

UI ei ole sairaus. Sen sijaan se voi olla oire tiettyjä ehtoja tai seurausta erityisen tapahtumia ihmisen elämää. Edellytykset tai tapahtumia, jotka voivat lisätä ihmisen mahdollisuus kehittää UI sisältävät

Lisätietoja annetaan theernment terveyteen liittyvistä aiheista, neuropatia ja virtsarakon toimintaa ja eturauhasen laajentuminen: Eturauhasen liikakasvu.

Tyypit UI miehillä sisältävät

Virtsankarkailu tapahtuu, kun miehen virtsaa tahattomasti, kun hän on vahva halu, tai kiireellisissä virtsata. Tahatonta rakon supistelua, ovat yleinen syy virtsankarkailu. Epänormaali hermosignaalit saattaa aiheuttaa näitä rakon supistelua.

Laukaisee Miesten virtsankarkailu kuuluu juomalla pieni määrä vettä, koskettaa vettä, kuulo juokseva vesi, tai että kylmässä ympäristössä-vaikka vain lyhyen aikaa, kuten päästä pakastimeen ruokakauppaan. Ahdistus tai tiettyjen nesteiden, lääkkeet tai sairaudet voivat tehdä virtsankarkailu pahempi.

Seuraavat olosuhteet voivat vahingoittaa selkäydin, aivot, virtsarakon hermojen tai sulkijalihaksen hermoja, tai voi aiheuttaa tahatonta rakon supistelua, mikä virtsankarkailu

Virtsankarkailu on keskeinen merkki yliaktiivisen rakon. Yliaktiivisen rakon tapahtuu, kun epänormaalit hermot lähettää signaaleja virtsarakon väärään aikaan, mikä aiheuttaa sen lihakset puristaa ilman riittävää varoitusta aikaa päästä vessaan. Lisätietoja annetaan theernment terveydelle aihe, neuropatia ja virtsarakon toimintaa.

Mikä aiheuttaa virtsankarkailu miehillä?

Ponnistusinkontinenssi tulokset liikkeitä, jotka aiheuttavat paineita virtsarakon ja aiheuttaa virtsan vuoto, kuten yskä, aivastelu, nauraen, tai liikuntaa. Miehillä ponnistusinkontinenssia voi myös esiintyä

jälkeen eturauhasen leikkaus; kun neurologiset vahinkoa aivojen tai selkäytimen; jälkeen trauma, kuten vahinkoa virtsateiden; aikana ikä

virtsatieinfektio (UTI), joka voi ärsyttää virtsarakon ja aiheuttaa voimakastä virtsata; kofeiinia tai alkoholin käyttö, joka voi aiheuttaa nopean täytön virtsarakon; krooninen yskä, joka voi aiheuttaa painetta virtsarakossa; ummetus-kovat ulosteet peräsuolessa voi painostaa virtsarakkoa; verenpaine lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa lisääntynyttä virtsaneritystä; Lyhyen aikavälin henkinen vajavuus vähentää ihmisen kykyä huolehtia itsestään; lyhytaikainen liikuntarajoitteisten

ota sairaushistoria; suorittaa fyysinen tentti; tilata diagnostisia testejä

määrä ja tyyppi nestettä hän juo; kuinka monta kertaa hän virtsaa päivässä ja kuinka paljon virtsaa vapautuu; kuinka usein hän on vahingossa vuodot; onko hän tunsi voimakkaan tarve mennä ennen vuotaa; mitä hän oli tekemässä, kun vuoto tapahtui, esimerkiksi yskimisen tai nosto; kuinka kauan oireet ovat esiintyviä

ongelmia alkaa virtsasuihkussa; ongelmat rakon tyhjentämisen kokonaan; ruiskuttamalla virtsasta kuolaaminen virtsan; heikko virta; toistuva UTIs; kivulias virtsaaminen

Toiminnallinen inkontinenssi tapahtuu, kun fyysinen vamma, ulkoiset esteitä tai ongelmia ajattelun tai ilmoitettaessa pitää henkilöitä pääsemästä paikka virtsata ajoissa. Esimerkiksi ihmisen Alzheimerin tautia ei ehkä suunnitella tulevaisuutta varten ajoissa matka wc. Mies pyörätuolissa voi olla vaikeuksia päästä wc ajoissa. Niveltulehdus-kipu ja turvotus nivelissä-voi vaikeuttavat miehen kävelemään vessassa nopeasti tai avata housuihinsa ajoissa.

Mitkä ovat eri virtsainkontinenssin miehillä?

Toiminnallinen inkontinenssi tapahtuu, kun fyysinen vamma, ulkoiset esteitä tai ongelmia ajattelun tai ilmoitettaessa pitää henkilöitä pääsemästä paikka virtsata ajoissa.

uroflowmetry, joka mittaa, kuinka nopeasti virtsarakon releases virtsaan; postvoid jäljellä mittaus, jossa arvioidaan kuinka paljon virtsaa jää virtsarakon jälkeen virtsaaminen; vähensi virtsan virtaus tai jäljellä virtsa rakossa, joka usein viittaa virtsan johtuva tukkeutuminen BPH

käyttäytymisen ja elintapojen muutoksia; rakon koulutus; lantionpohjan harjoitukset; kiireellisyys tukahduttaminen

lääkitys; sähkö hermo stimulaatio; täyteaineita; leikkaus

Eating, ruokavalio, ja ravitsemus. Miesten kanssa virtsankarkailu voi muuttaa määrä ja tyyppi nestettä he juovat. Mies voi yrittää rajoittamalla virtsarakon ärsyttäviä-lukien kofeiinia juomat kuten teetä tai kahvia ja hiilihappoa sisältävät juomat, pienentää vuotoja. Miesten tulisi myös rajoittaa alkoholijuomia, jotka voivat lisätä virtsan tuotantoa. Terveydenhuollon ammattilainen voi auttaa miestä määritellä, kuinka paljon hänen pitäisi juoda perustuu hänen terveyteen, miten aktiivinen hän on, ja missä hän asuu. Voit vähentää yöllä matkoja vessassa, miehet saattavat haluta lopettaa juomisen nesteitä useita tunteja ennen nukkumaanmenoa .; Harjoittaa liikuntaa. Vaikka ihminen voi olla haluttomia ryhtymään liikuntaa, kun hän on virtsankarkailu, säännöllinen liikunta on tärkeää hyvän yleisen terveyden ja ehkäisyyn ja hoitoon UI .; Pudottaa painoa. Miehet, jotka ovat ylipainoisia pitäisi puhua terveydenhuollon ammattihenkilön noin strategioita laihdutus, joiden avulla voidaan parantaa käyttöliittymän .; Estäminen ummetus. Maha-suolikanavan (GI) ongelmia, erityisesti ummetus, voi tehdä virtsateiden terveyttä huonompi ja voi johtaa UI. Päinvastainen on myös totta: virtsatietulehduksista, kuten UI, voi tehdä GI ongelmia pahempi. Lisätietoja estää ummetusta kautta ruokavalion ja liikunnan annetaan theernment terveydelle aihe, ummetus.

Kun rakko ei tyhjene kunnolla, virtsa leviää aiheuttaen ylivuodon inkontinenssin. Heikko virtsarakon lihaksia tai tukossa virtsaputki voi aiheuttaa tämän tyyppistä inkontinenssin. Hermovaurio diabetes tai jokin muu taudit voivat johtaa virtsankarkailusta lihaksia; kasvaimia ja virtsan kivet voivat tukkia virtsaputken. Men ylivuoto inkontinenssin joutua virtsata usein, mutta ne vapauttavat vain pieniä määriä virtsaa tai jatkuvasti tiputtaa virtsaa.

Antimuskariineja. Antimuskariinien voi auttaa rentoutumaan virtsarakon lihaksia ja estää virtsarakon kouristukset. Näitä lääkkeitä ovat oksibutyniini (Oxytrol), tolterodiini (Detrol), darifenasiinilla (Enablex), trospiumryhmässä (Sanctura) fesoterodiinia (TOVIAZ), ja solifenasiinin (Vesicare). Niitä on saatavilla pilleri, nestemäiset, ja laastari muoto .; Trisyklisiä masennuslääkkeitä. Trisykliset masennuslääkkeet, kuten imipramiini (Tofranil) voi rauhoittaa hermosignaalit, vähentämällä kouristukset virtsarakon lihaksia .; Alfa-salpaajat. Terazosin (Hytrin), doksatsosiinia (Cardura), tamsulosiini (Flomax), alfutsosiini (Uroxatral), ja silodosiini (Rapaflo) käytetään hoitoon aiheuttamia ongelmia eturauhasen laajentumisen ja virtsarakon pistorasiaan tukkeuma. Nämä lääkkeet rentoutua sileän lihaksen eturauhasen ja virtsarakon kaulan, jonka avulla virtsan virtaus normaalisti ja estää epänormaalia rakon supistuksia, jotka voivat johtaa virtsankarkailu .; 5-alfa-reduktaasi-inhibiittorit. Finasteridi (Proscar) ja dutasteridi (Avodart) estävät tuotannon mieshormoni dihydrotestosteroni, joka kertyy eturauhasen ja saattaa aiheuttaa eturauhasen kasvua. Nämä lääkkeet voivat auttaa lievittämään virtsankarkailu ongelmat kutistuu laajentuneen eturauhasen .; Beeta-3-agonistit. Mirabegroni (Myrbetriq) on beta-3 agonisti henkilö ottaa suun estämään oireiden virtsankarkailu. Mirabegroni tukahduttaa tahatonta rakon supistelua, .; Botox. Terveydenhuollon ammattilainen voi käyttää onabotulinumtoxinA (Botox), jota kutsutaan myös tyypin A botuliinitoksiini, hoitoon UI miehillä, joilla on neurologisia sairauksia kuten selkäydinvamma tai multippeliskleroosi. Pistäminen Botox rakkoon rentouttaa virtsarakon, kasvava tallennuskapasiteetti ja vähentää UI. Terveydenhuollon ammattilainen suorittaa toimenpiteen aikana toimiston vierailun. Mies saa paikallispuudutuksessa. Terveydenhuollon ammattilainen käyttää cystoscope ohjaamaan neulan injektoimiseksi Botox. Botox on tehokas jopa 10 kuukautta. 3

Ohimenevä inkontinenssi on UI, joka kestää lyhyen aikaa. Ohimenevä inkontinenssi on yleensä sivuvaikutus tiettyjen lääkkeiden, huumeiden tai väliaikaiset olosuhteet, kuten

Virtsankarkailu tapahtuu 11-34 prosenttia vanhempia miehiä. Kahdesta 11 prosenttia vanhemmista miehistä raportoi päivittäin UI. 1 Vaikka enemmän naisia ​​kuin miehiä kehittää UI, mahdollisuudet miehen kehittää UI lisääntyvät iän, koska hän on todennäköisesti kehittää eturauhasen ongelmia kuin hän ikäisille. Miehet ovat myös vähemmän todennäköisesti puhua terveydenhuollon ammattilaisen UI, joten UI miehillä on todennäköisesti huomattavasti yleisempää kuin tilastot osoittavat. Ottaa keskustelu terveydenhuollon ammattilaisen UI on ensimmäinen askel vahvistaa tämän hoidettavissa ongelma.

Miesten tulisi kertoa terveydenhuollon ammattilainen, kuten perhe käytäntö lääkäri, sairaanhoitaja, sisätautilääkäri tai urologin-lääkäri, joka on erikoistunut virtsatievaivat-heillä UI, vaikka he tuntevat hämmentynyt. Diagnosoida UI, terveydenhuollon ammattilainen tahtoa

Miten yleistä virtsankarkailu miehillä?

Perkutaaninen sääriluun hermoärsytykseen käyttää sähköinen stimulaatio säärihermo, joka sijaitsee nilkan, viikoittain. Potilas saa puudutus menettelyyn. Poliklinikalla keskus, urologi lisää akkukäyttöinen stimulaattori ihon alle lähelle säärihermo. Sähköinen stimulaatio säärihermo estää virtsarakon toimintaa häiritsemällä polku välillä virtsarakon ja selkäytimen tai aivojen. Vaikka tutkijat pitävät ihon läpi sääriluun hermoärsytykseen turvallisia, ne edelleen selvitettävä tarkasti tapoja, joilla se estää oireet ja kuinka kauan hoito voi kestää .; Sacral hermoärsytykseen liittyy implantoivien akkukäyttöinen stimulaattori ihon alle alaselän lähellä oka hermo. Menettely tapahtuu avohoidossa keskus käyttämällä paikallispuudutuksessa. Perustuen potilaan palaute, terveydenhuollon ammattilainen voi säätää stimulaatioarvoa joten se toimii parhaiten, että yksittäiset. Sähköinen pulssit tulevat elin minuuteista tunteihin, kaksi tai useampia kertoja päivässä, joko johdot sijoitetaan alaselän tai yläpuolella häpyluun alueella välissä navan ja häpykarvat. Sacral hermoärsytykseen saattaa lisätä veren virtausta virtsarakon, vahvistaa lantionpohjan lihaksia, jotka auttavat hallitsemaan virtsarakon, ja laukaisevat luonnollisia aineita, jotka estävät kipua. Potilas voi kääntää stimulaattori päälle tai pois milloin tahansa.

Miesten tulisi kertoa terveydenhuollon ammattilainen niillä UI, vaikka he tuntevat hämmentynyt.

Miten virtsankarkailu miehillä diagnosoitu?

Ottaen sairaushistoria voi auttaa terveydenhuollon ammattilainen diagnosoida UI. Hän pyytää potilasta tai hoitaja antaa sairaushistoria, tarkistaa oireita, kuvaus ruokailutottumukset, ja luettelo reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä potilas käyttää. Terveydenhuollon ammattilainen kysyy ajankohtaisista ja viime sairauksia.

AUS. AUS on istutetun laite, joka pitää virtsaputken suljettuna, kunnes ihminen on valmis virtsata. Laitteessa on kolme osaa: ranneke, joka sopii ympäri virtsaputken pieni ilmapallo säiliö sijoitetaan vatsan, ja pumppu sijoitetaan kivespussin-pussi, joka pitää kivekset. Mansetti sisältää nestettä, joka tekee se sopii tiukasti noin virtsaputken estää virtsan vuotaminen. Kun on aika virtsata, mies puristaa pumppu sormillaan tyhjetä ranneke. Nesteen siirtyy ilmapallo säiliöön ja mahdollistaa virtsan kulkua läpi virtsaputkeen. Kun rakko on tyhjä, mansetti automaattisesti täyttöjä seuraavan 2 5 minuuttia pitää virtsaputken tiiviisti suljettuna .; Mies rintareppu. Terveydenhuollon ammattilainen suorittaa rintareppu menettelyä, jota kutsutaan myös virtsaputken puristusmenettelyn, lisätä tukea virtsaputkea, mikä voi joskus paremmin hallita virtsaaminen. Kautta viilto kudoksen välillä kivespussin ja peräsuolen, jota kutsutaan myös perineum, terveydenhuollon ammattilainen käyttää pala ihmisen kudosta tai verkko puristaa virtsaputkea vastaan ​​häpyluun. Kirurgi kiinnittää päät kudoksen tai verkko ympärillä lantion luut. Nosto- ja puristus virtsaputken joskus saadaan paremmin hallintaan virtsaaminen.

Terveydenhuollon ammattilainen myös tulee kysyä miehen mallia virtsaaminen ja virtsan vuoto. Valmistautua vierailua terveydenhuollon ammattilainen, ihminen voi haluta pitää virtsarakon päiväkirjaa useita päiviä etukäteen. Tiedot että miehen pitäisi kirjata rakkoon päiväkirja sisältää

Miten virtsankarkailu saaneilla miehillä?

Käytä Daily Virtsarakon Diary valmistautua nimittämisestä.

Voit estää virtsarakon, tupakoinninlopettamislinja

Terveydenhuollon ammattilainen voi myös kysyä muita alempien virtsateiden oireita, jotka voivat osoittaa eturauhasen ongelma, kuten

Fyysinen tentti voi auttaa diagnosoimaan UI. Terveydenhuollon ammattilainen suorittaa fyysinen tentti etsiä merkkejä sairauksia, jotka voivat aiheuttaa UI. Terveydenhuollon ammattilainen voi määrätä muita neurologisia testaus tarvittaessa.

Digitaalinen peräsuolesta tentti. Terveydenhuollon ammattilainen voi myös suorittaa eturauhasen tentti. Digitaalinen peräsuolesta tentti on fyysinen tentti eturauhasen ja peräsuolen. Suorittamaan kokeen, terveydenhuollon ammattilainen on mies kumartua pöydän tai makaa kyljellään pitäen polvilleen lähellä rintaansa. Terveydenhuollon ammattilainen liukuu hansikkaat, voideltu sormella potilaan peräsuoleen ja tuntee osa eturauhasen, joka sijaitsee edessä peräsuolessa. Digitaalinen peräsuolesta tentti käytetään tarkistaa ulosteesta tai massojen peräsuolessa ja arvioida, eturauhasen on suurennettu tai tarjous, tai siinä on muita poikkeavuuksia. Terveydenhuollon ammattilainen voi suorittaa eturauhasen hieronta aikana eturauhasen tentti kerätä näyte eturauhasen nestettä, että hän voi testata infektion oireita.

Terveydenhuollon ammattilainen voi diagnosoida tyypin UI perustuu lääketieteelliseen historiaan ja fyysinen tentti, tai hän voi käyttää havaintojen onko ihminen on vielä diagnostinen testaus.

Terveydenhuollon ammattilainen voi tilata yhtä tai useampaa seuraavista diagnostisten testien tulosten perusteella anamneesi ja fyysinen tentti

Lisätietoja annetaan theernment terveydelle aihe, Urodynaamiset testaus.

Muistuttaa Muista

Hoito riippuu UI.

Koska ensimmäinen rivi hoitoa virtsankarkailu, terveydenhuollon ammattilainen voi suositella seuraavia tekniikoita hoitoon miehen ongelma

Jos nämä hoidot eivät onnistu, seuraavat lisätoimenpiteet voivat auttaa virtsankarkailu

Terveydenhuollon ammattilainen voi suositella muita hoitoja miesten virtsankarkailu aiheuttama BPH. Lisätietoja annetaan theernment terveydelle aihe, eturauhasen liikakasvua: Eturauhasen liikakasvu.

Behavioral ja elintapojen muutoksia. Miesten kanssa virtsankarkailu voi pystyä vähentämään vuotojen tekemällä käyttäytymisen ja elintapojen muutoksia

Säännöllinen liikunta on tärkeää hyvän yleisen terveyden ja ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi virtsankarkailu.

Ihmiset, jotka tupakoivat pitäisi lopettaa. Tupakoinnin lopettaminen iässä tahansa edistää virtsarakon terveyttä ja yleistä terveyttä. Tupakointi lisää henkilön mahdollisuus kehittää ponnistusinkontinenssissa, koska se lisää yskää. Jotkut ihmiset sanovat tupakointi huonontaa niiden virtsarakon ärsytystä. Tupakointi aiheuttaa useimmiten virtsarakon syöpään. Ihmiset, jotka tupakoivat monta vuotta on suurempi riski virtsarakon syöpään kuin tupakoimattomien tai ne, jotka tupakoivat vain lyhyen aikaa. 2 Ihmiset, jotka tupakoivat pitäisi pyytää apua, joten ne eivät tarvitse yrittää lopettaa yksin. 1-800-QUITNOW (1-800-784-8669) lisätietoja.

Virtsarakon koulutus. Virtsarakon koulutus muuttuu virtsaaminen tottumukset laskevan vaaratilanteiden UI. Terveydenhuollon ammattilainen voi ehdottaa mies vessassa säännöllisin aikavälein, kutsutaan ajastettu virtsaamisen, joka perustuu ihmisen virtsarakon päiväkirjaa. Mies voi vähitellen pidentää aikaa matkoja vessassa auttaa venyttää rakon jotta se mahtuu enemmän virtsaa.

Lantionpohjan lihasten harjoituksia. Lantionpohjan lihasten, tai Kegel, harjoitukset liittyä vahvistaminen lantionpohjan lihakset. Vahvat lantionpohjan lihakset pitää virtsassa tehokkaammin kuin lihasheikkoutta. Mies ei tarvitse erityistä laitteita Kegel harjoituksia. Harjoitukset sisältävät kiristämistä ja rentouttava lihaksia, että valvonta virtsan kulkua. Lantionpohjan harjoitukset ei pidä tehdä virtsatessa. Terveydenhuollon ammattilainen voi auttaa miestä oppimaan oikean tekniikan. Lisätietoja annetaan theernment terveydelle aihe, Kegel Liikunta vinkkejä.

Myös miehet voivat oppia tekemään Kegel harjoituksia oikein käyttämällä biofeedback. Biofeedback käyttää erityisiä anturit mittaavat elintoimintojen, kuten lihasten supistukset, jotka ohjaavat virtsaaminen. Videomonitori näyttää mittaukset kaavioita, ja äänet osoittavat, milloin ihminen käyttää oikeaa lihaksia. Terveydenhuollon ammattilainen käyttää tietoa, joka auttaa miehen muuttamaan epänormaali toiminta lantionpohjan lihaksia. Kotona, mies toimintatapoja parantaa lihasten toimintaa. Mies voi suorittaa harjoituksia kun makuuasennossa, istuu pöydän ääressä, tai seisomaan. Menestystä lantionpohjan harjoitukset riippuu aiheuttaa UI, sen vakavuudesta ja ihmisen kyky suorittaa harjoituksia.

Kiireellisyys tukahduttaminen. Käyttämällä tiettyjä tekniikoita, ihminen voi tukahduttaa virtsaamistarvetta, virtsaamispakko tukahduttaminen. Kiireellisyys tukahduttaminen on tapa miehen kouluttaa hänen virtsarakon hallinnan säilyttämiseksi, jotta hänen ei tarvitse hätääntyä noin löytää vessassa. Jotkut miehet käyttävät häiriötekijä tekniikoita viedä ajatukset pois virtsaamistarvetta. Muut miehet löytävät ottaen pitkiä, rentouttavia Hengitä ja on silti auttaa. Lantionpohjan harjoitukset voi myös auttaa tukahduttaa virtsaamistarvetta.

Lääkehoito. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat määrätä lääkkeitä, jotka rentouttavat rakon, vähentää rakon kouristukset, tai hoitaa eturauhasen liikakasvua hoitoon virtsankarkailu miehillä.

Terveydenhuollon ammattilaiset voivat määrätä lääkkeitä, jotka rentouttavat rakon, vähentää rakon kouristukset, tai hoitaa eturauhasen liikakasvua hoitoon virtsankarkailu miehillä.

Sähköinen hermoärsytykseen. Jos käyttäytymisen ja elintapojen muutokset ja lääkkeet eivät paranna oireita, urologi voi ehdottaa sähköisen hermostimulaatioon lisävarusteena estää UI, tihentynyt-virtsaaminen useammin kuin normaali-ja muita oireita. Sähköinen hermoärsytykseen liittyy muuttamalla virtsarakon refleksit käyttäen pulsseja sähköä. Kaksi yleisintä sähkö- hermostimulaatioon ovat perkutaaninen sääriluun hermoärsytykseen ja ristiluun hermoärsytykseen. 4

Potilas voi harkita saada istutetun laite, jonka säännöllisesti impulsseja virtsarakon. Urologi asettaa langan vieressä tailbone ja liittää sen pysyvä stimulaattori ihon alle.

Täyteaineita. Urologi ruiskuttaa täyteaineita, kuten kollageeni ja hiili aloilla, lähellä virtsan sulkijalihaksen hoitoon inkontinenssin. Täyteaine tekee kudosten paksumpi ja auttaa sulkemaan virtsarakon aukon. Ennen menettelyn, terveydenhuollon ammattilainen voi suorittaa ihotesti varmistaa mies ei ole allerginen reaktio täyteaineena. Urologi suorittaa toimenpiteen aikana toimiston vierailun. Mies saa paikallispuudutuksessa. Urologi käyttää cystoscope-a putkimainen väline katsoa sisälle virtsaputken ja virtsarakon-ohjaamaan neulan injektion bulkkiaineen. Ajan myötä laitos voi hitaasti poistamaan tiettyjä täyteaineita, joten ihminen voi joutua injektioita uudelleen.

Leikkaus. Viimeisenä keinona, leikkaus hoitoon virtsankarkailu miehillä sisältää keinotekoisen virtsan sulkijalihaksen (AUS) ja miesten rintareppu. Terveydenhuollon ammattilainen suorittaa leikkaus sairaalassa alueellisten tai yleisanestesiaa. Useimmat miehet voivat lähteä sairaalasta samana päivänä, vaikka jotkut ehkä yöpyä.

Miehet, joilla on ponnistusinkontinenssin voivat käyttää samaa tekniikkaa hoitoon virtsankarkailu.

Miesten, joilla on toiminnallinen inkontinenssi voi suojavarusteita alusvaatteissa jos he pelätä päästäisiin vessassa ajoissa. Näitä tuotteita ovat aikuisten vaippoja tai tyynyille ja ovat saatavilla apteekit, ruokakaupat, ja lääketieteellisen tarjonnan myymälöissä. Miehet, joilla on toiminnallinen inkontinenssin pitäisi puhua terveydenhuollon ammattilainen sen aiheuttaa ja miten ehkäistä tai hoitaa toiminnallinen inkontinenssi.

Terveydenhuollon ammattilainen kohtelee Ylivuotoinkontinenssi aiheuttama tukos virtsateiden kanssa leikkaus poistaa tukos. Men ylivuoto inkontinenssin, joka ei ole aiheuttanut tukoksen ehkä käyttää katetrin tyhjentää rakon. Katetri on ohut, joustava putki, joka on asetettu virtsaputken läpi rakkoon valua virtsaa. Terveydenhuollon ammattilainen voi opettaa mies, kuinka käyttää katetrin. Mies ehkä käyttää katetrin silloin tällöin, muutaman kerran päivässä, tai koko ajan. Katetreja, joita käytetään jatkuvasti valua virtsaa rakko pussiin, joka on kiinnitetty miehen reittä hihnalla. Men käyttäen jatkuvaa katetri tulee seurata infektio-oireita.

Terveydenhuollon ammattilainen kohtelee ohimenevä inkontinenssin puuttumalla perimmäinen syy. Esimerkiksi jos lääkitys aiheuttaa lisääntynyt virtsan tuotantoa johtaa UI, terveydenhuollon ammattilainen voi yrittää laskea annosta tai määrättäessä eri lääkitys. Terveydenhuollon ammattilainen voi määrätä bakteereja taistelevat lääkkeitä kutsutaan antibiootteja hoitoon virtsatieinfektioita.

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

Mitkä ovat auki ?; jotka ovat avoinna ja rekrytoivat nähtävissä osoitteessa www.ClinicalTrials.

Tämä tieto voi sisältää sisältöä lääkkeitä ja, kun otetaan määrätty, olosuhteet he kohtelevat. Kun valmis, tämä sisältö sisältyi uusimmat tiedot saatavilla. Päivityksiä tai kysyttävää lääkkeitä, ota yhteyttä Yhdysvaltain Food and Drug Administration maksuton 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) tai käy wwwernment. Kysy terveydenhuollon tarjoaja lisätietoja.

U.S.ernment eikä hyväksy tai suosi mitään erityistä kaupallinen tuote tai yritys. Trade, omistamista tai yritysten nimet tässä asiakirjassa esiintyvien käytetään vain, koska niitä pidetään tarpeellisina yhteydessä annettuja tietoja. Jos tuote ei ole mainittu, jättäminen ei tarkoita eikä tarkoita, että tuote on epätyydyttävä.

marraskuu 2015

Virtsankarkailu (UI) on virtsarakon hallinnan, jolloin vahingossa virtsankarkailua kehosta .; Virtsateiden on kehon viemärijärjestelmä poistamiseksi virtsa, joka koostuu aineiden ja ylimääräisen nesteen .; Joka päivä, munuaiset suodattaa noin 120-150 quarts veren tuottaa noin 1-2 Quarts virtsan .; Virtsata, aivot signaloi lihaksikas virtsarakon seinämä kiristää, puristaminen virtsaa ulos virtsarakon. Samaan aikaan, aivot signaloi sphincters rentoutua. Kuten sphincters rentoutua, virtsa poistuu rakon kautta virtsaputken .; UI tuloksia, kun aivot ei oikein viestittää virtsarakon, sphincters älä purista riittävän voimakkaasti, tai molemmat .; Virtsankarkailu tapahtuu, kun miehen virtsaa tahattomasti, kun hän on vahva halu, tai kiireellisissä virtsata .; Ponnistusinkontinenssi tulokset liikkeitä, jotka aiheuttavat paineita virtsarakon ja aiheuttaa virtsan vuoto, kuten yskä, aivastelu, nauraen tai liikuntaa .; Toiminnallinen inkontinenssi tapahtuu, kun fyysinen vamma, ulkoiset esteitä tai ongelmia ajattelun tai ilmoitettaessa pitää henkilöitä pääsemästä paikka virtsata ajoissa .; Kun rakko ei tyhjene kunnolla, virtsa leviää aiheuttaen ylivuodon inkontinenssin. Heikko virtsarakon lihaksia tai tukossa virtsaputki voi aiheuttaa tämän tyyppinen inkontinenssi .; Ohimenevä inkontinenssi on UI, joka kestää lyhyen aikaa. Ohimenevä inkontinenssi on yleensä sivuvaikutus tiettyjen lääkkeiden, huumeiden tai väliaikainen olosuhteet .; UI tapahtuu 11-34 prosenttia vanhempien miesten .; Miesten tulisi kertoa terveydenhuollon ammattilainen, kuten perhe käytäntö lääkäri, sairaanhoitaja, sisätautilääkäri tai urologi, heillä on UI, vaikka he tuntevat hämmentynyt .; Hoito riippuu UI. Jotkin hoidon kuuluvat käyttäytymisen ja elintapojen muutoksia, rakon koulutus, lantionpohjan harjoitukset, ja kiireellisyys tukahduttaminen .; Ihmiset, jotka tupakoivat pitäisi lopettaa. Tupakoinnin lopettaminen iässä tahansa edistää virtsarakon terveyttä ja yleistä terveyttä.