VIRAMUNE

Vakavia, hengenvaarallisia, joissakin tapauksissa kuolemaan johtavia, maksatoksisuutta ja ihoreaktioita (esim, Stevens-Johnsonin oireyhtymä, toksinen epidermaalinen nekrolyysi, ja yliherkkyysreaktioina ihottumaa, havainnot, ja elimen toimintahäiriötä) on raportoitu. Naiset, kuten raskaana olevien naisten, ja / tai potilailla, joilla on korkeampi CD4 + -solujen on suurempi riski maksatoksisuuden. Kokonaan pois nevirapiini vaikeiden maksa-, iho- tai yliherkkyysreaktioita. Tarkkaile potilasta intensiivisesti ensimmäisten 18 viikon hoidon nevirapiinin ilmaisemaan mahdollisesti hengenvaarallisia maksatoksisuus tai ihoreaktioita. Noudata tarkasti 14-päivän aloitusjakson aikana välittömästi vapautuvaa nevirapiinia 200 mg vuorokaudessa.

Käyttää Viramune

Terapeuttinen luokka: retroviruslääkkeitä

Farmakologiset Luokka: Non-nukleosidikäänteiskopioijaentsyymin estäjällä

Nevirapiini on ei-nukleosidinen käänteiskopioijaentsyymin estäjä (NNRTI). Se toimii alentamalla HI-virusten määrää veressä.

Nevirapiini ei paranna HIV-infektiota tai AIDS, mutta se auttaa pitämään HIV lisääntymistä ja näyttää hidastavan tuhoaminen immuunijärjestelmää. Tämä voi auttaa sen kehityksen viivyttämiseen ongelmia, jotka johtuvat yleensä AIDS tai HIV-taudista. Nevirapiini ei pidä sinua leviämästä HIV muihin ihmisiin. Ihmiset, jotka saavat tätä lääkettä voi edelleen olla joitakin ongelmia liittyy yleensä AIDS tai HIV-taudista.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, nevirapiini käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Viramune

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta nevirapiinin keskeyttämistä tai tablettia lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu vauvoilla alle 15 päivän iässä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta nevirapiinin laajennettu versio tablettien lapsille 6-17 vuotta vanhoja. Kuitenkin käyttö ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta nevirapiinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivat, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla nevirapiinia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nevirapiini. Se ei voi olla nimenomaan Viramune. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään muuta annosta tai lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Kun tarjonta tätä lääkettä on vähissä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin etuajassa. Älä anna itsesi loppuu tätä lääkettä.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti ennen nevirapiinia hoidon ja joka kerta kun täyttöpakkaus reseptiä. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Nevirapiinia voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman, ja veteen, maitoon tai sooda.

Jos sinä tai lapsesi ovat ottamassa oraaliliuos, ravistetaan varovasti ennen käyttöä. Käytä annosruiskulla tai annosmittaan mitata oikea annos. Juotuaan lääke, huuhtele annosmitassa vedellä ja juo veden varmista, että saat kaikki lääkettä. Jos annos on alle 5 ml (yksi teelusikallinen), käytä Mittaruiskussa.

Niellä laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Pidä ottaen nevirapiinia koko ajan hoidon, vaikka sinä tai lapsesi alkavat tuntea paremmin.

Oikea käyttö nevirapiinia

On tärkeää ottaa nevirapiinia osana yhdistelmähoitoon. Ota kaikki muut lääkkeet lääkäri on määrännyt oikeaan aikaan päivästä. Tämä tekee lääkkeet toimivat paremmin.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään veren jatkuvasti, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin kertaa päivän aikana. Jos esimerkiksi olet tai lapsesi ottamalla yksi annos päivässä, yritä ottaa se samaan aikaan joka päivä. Jos käytät kahta annosta päivässä annokset tulisi sijoitettu noin 12 tunnin välein. Jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, tarkistaa lääkäriltä.

Älä ota enempää kuin yksi annosmuoto nevirapiinin samanaikaisesti. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä.

Jos lopetat lääkkeen ottamisen yli 7 päivää, kysy lääkäriltäsi, kuinka paljon käyttää, ennen kuin aloitat uudelleen ..

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Viramune

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Maksan ongelmia saattaa ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinä tai lapsesi on enemmän kuin yksi näistä oireista: vatsakipu tai arkuus, savi-värinen uloste, tumma virtsa, kuume, päänsärky, kutina, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, ihon ihottuma, jalkojen turvotus tai sääret, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon.

Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi saada tahansa ihottumaa, jopa lievä ihottuma. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla tai lapsellasi on rakkulainen ihottuma, kuume, suun haavaumat, punaiset tai ärtynyt silmät, kasvojen, lihas- tai nivelkipu tai lihasheikkoutta.

Immuunijärjestelmä voi saada vahvempi, kun aloitat HIV-lääkkeiden kanssa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi huomaat muutoksia terveydelle. Joskus immuunijärjestelmä alkaa torjumaan infektioita, joita oli piilotettu elimistössä, kuten keuhkokuume, herpes, tai tuberkuloosi. Autoimmuunisairaudet (kuten Gravesin tauti, polymyosiitti, ja Guillain-Barrén oireyhtymä) voi myös esiintyä.

Viramune Side Effects

Viramune (nevirapiini)

Tämä lääke voi aiheuttaa voit olla liikaa rasvaa. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi ilmoituksen muutoksia kehossasi, kuten lisääntynyt määrä rasvaa niskan tai yläselän, kasvot, rintaasi, tai vatsan alueella. Saatat myös rasvan vähenemistä jaloista, käsistä tai kasvot.

Tämä lääke voivat heikentää joidenkin ehkäisypillereitä. Välttämiseksi tulla raskaaksi, käyttää ylimääräistä ehkäisymenetelmää yhdessä teidän pillereitä. Muita muotoja syntyvyyden kuuluu kondomi, kalvo, ehkäisymenetelmää vaahto tai hyytelö.

Tämä lääke ei pienentää riskiä lähettämällä HIV tartunnan seksuaalisen kanssakäymisen tai saastuneesta verestä. Varmista, että ymmärrät ja käytännössä turvaseksiä, vaikka kumppanisi on myös HIV. Vältä jakaminen neuloja kenenkään kanssa ..

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

HIV-infektio Truvada, Atripla, Stribild Vireadia, Norvir, Complera PREZISTAa, lamivudiini, Isentress, abakaviiri, tenofoviiri, Kaletra, raltegraviiri, Epivir, ritonaviiri, Epzicom, Sustiva, efavirentsi, Reyataz, darunaviiri, atatsanaviiri, emtrisitabiini, nevirapiini, Ziagenia Intelence

 tai mennä liittyä Viramune tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.