VIRACEPT

Terapeuttinen luokka: retroviruslääkkeitä

Käyttää Viracept

Farmakologiset Luokka: proteaasinestäjät

Nelfinaviiria ei paranna tai estää HIV- ja AIDS. Se auttaa pitämään HIV lisääntymistä ja näyttää hidastavan tuhoaminen immuunijärjestelmää. Tämä voi auttaa viivästyttää kehittämään liittyviä ongelmia aidsiin tai HIV-taudista. Nelfinaviiria ei pidä sinua leviämästä HIV muihin ihmisiin. Ihmiset, jotka saavat tätä lääkettä voi edelleen olla muita ongelmia liittyy yleensä AIDS tai HIV-taudista.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä nelfinaviiri lapset 2-vuotiaita tai vanhempia. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 2-vuotiaille lapsille.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille nelfinaviirin ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Ei kuitenkaan geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Ennen Viracept

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Pidä ottaen nelfinaviiri koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin.

On tärkeää ottaa tätä lääkettä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa HIV. Muista ottaa kaikki lääkkeet lääkärille määräsi, ja ottaa ne oikeaan aikaan.

Nelfinaviiri toimii parhaiten, jos se otetaan ruoan kanssa.

Jos käytät myös didanosiini (Videx®), ota se yksi tunti ennen tai vähintään kahden tunnin kuluttua kun nelfinaviiria.

Jos et pysty nielemään tabletin kokonaisena, voit liuottaa pieneen määrään vettä. Muista juoda tai niellä koko seos heti. Sitten täytä lasi vettä ja juoda niin mikään lääke jää puolin lasia.

Mittaa jauhe varovasti käyttäen mittaamalla kauha mukana lääkettä. Sekoita jauhe, jossa on pieni määrä vettä, maitoa, soijamaito, baby kaava, tai ravintolisä juomaa. Älä käytä omenamehu, greippimehu, appelsiinimehu, tai omenasoseeseen. Sekoittamisen jälkeen lääke nestemäisellä, käytä seos heti. Muista juoda tai niellä kaikki seoksen. Jos sitä ei käytetä heti, voit tallentaa tätä seosta jääkaapissa enintään 6 tuntia.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin kertaa päivän aikana. Esimerkiksi, jos olet ottaa kolme annosta päivässä, annokset olisi sijoitettu noin 8 tunnin välein. Jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti ennen hoidon aloittamista ja joka kerta kun täyttöpakkaus reseptiä. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö Viracept

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos tulee lääkkeen pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Sinun ei pitäisi ottaa nelfinaviiria jos sinä tai lapsesi käyttävät jotakin seuraavista lääkkeistä. Käyttämällä nelfinaviirin yhdessä minkä tahansa näistä lääkkeistä voi aiheuttaa erittäin vakavia terveydellisiä ongelmia

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä ja nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet, ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Kerro lääkärille, jos käytät myös sildenafiilia (Viagra®), tadalafiili (Cialis), tai vardenafiili (Levitra®). Näiden lääkkeiden kanssa nelfinaviirin saattaa lisätä riskiä on haittavaikutuksia, kuten alhainen verenpaine, muutoksia näkökyvyssä tai pitkittynyt erektio penis.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Viracept

Ehkäisypillereitä, jotka sisältävät estrogeenia ei ehkä toimi yhtä hyvin, kun käytät tätä lääkettä. Jottei tulla raskaaksi, käytä toista ehkäisymenetelmää yhdessä pillereitä. Muita muotoja ovat kondomit, kalvot, tai ehkäisymenetelmän vaahdot tai hyytelöitä.

Tämä lääke voi lisätä verensokeria. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinä tai lapsesi huomata muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testejä.

Tämä lääke voi aiheuttaa voit olla liikaa rasvaa. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi ilmoituksen muutoksia kehossasi, kuten lisääntynyt määrä rasvan yläselän ja niska, tai rinnan ympärille ja vatsan alueella. Saatat myös rasvan vähenemistä jaloista, käsivarsista ja kasvojen.

Kun aloitat HIV-lääkkeiden kanssa, immuunijärjestelmään saattaa saada vahvempi. Jos sinä tai lapsesi on tiettyjä infektioita, kuten keuhkokuume tai tuberkuloosi, saatat huomata uusia oireita, kun elimistö yrittää taistella niitä. Jos näin tapahtuu, muista kertoa lääkärille.

Tämä lääke ei pidä sinua antamasta HIV parisi seksin aikana. Varmista, että ymmärrät tämän ja käytännössä turvaseksiä, vaikka kumppanisi on myös HIV, käyttämällä lateksikondomista tai muuta estemenetelmää. Tämä lääke ei pidä sinua antamasta HIV muita ihmisiä, jos he altistuvat veressä. Älä käyttää uudelleen tai jakaa neuloja kenenkään kanssa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Viracept Side Effects

Viracept (nelfinaviiri)

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

HIV-infektio Truvada, Atripla, Stribild Vireadia, Norvir, Complera PREZISTAa, lamivudiini

HTP Truvada, Atripla Vireadia, lamivudiini, Isentress, tsidovudiini, abakaviiri, tenofoviiri

Nonoccupational Exposure Truvada, Atripla Vireadia, lamivudiini, tsidovudiini, abakaviiri, tenofoviiri, Kaletra

 tai mennä liittyä Viracept tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.