vinorelbiini (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Vinorelbiini kuuluu yleiseen ryhmään lääkkeitä kutsutaan antineoplastiset aineet. Sitä käytetään hoitoon joitakin erilaisia ​​keuhkosyöpään. Sitä voidaan myös käyttää muiden syöpien kuin Lääkäri määrää.

Vinorelbiinin häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvu normaalien solujen voidaan myös vaikuttaa vinorelbiini, muut vaikutukset tapahtuu. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset, kuten hiustenlähtö, ei voi olla vakava, mutta voi aiheuttaa huolta. Jotkut niistä voivat tapahtua vasta kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään.

Ennen aloitusta vinorelbiinihoidon, sinun ja lääkärin pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Vinorelbiini on tarkoitus antaa vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, vinorelbiini käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ratkaisu

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

allergiat

Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan Vinorelbiinin käytöstä lasten käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Turvallisuutta ja tehoa vinorelbiinin lapsilla ei ole vahvistettu.

pediatrinen

Vinorelbiini on tutkittu vanhuksilla. Vaikka potilaat yli 65-vuotiaista on todettu hieman enemmän sivuvaikutuksia kuin potilailla alle 65-vuotiaita, yleistä turvallisuutta ja tehoa vinorelbiinin eivät poikkea vanhusten.

geriatrinen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Muut vuorovaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Muut sairaudet

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

annostelu

Vinorelbiini on joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos käytät yhdistelmää lääkkeitä, on tärkeää, että saat kukin oikeaan aikaan. Jos käytät joitakin näistä lääkkeistä suun, kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan tapa ottaa ne oikeaan aikaan.

Vaikka saat vinorelbiini, lääkäri saattaa haluta sinun juoda ylimääräistä nestettä niin, että välitätte enemmän virtsaa. Tämä auttaa estämään munuaissairaus ja pitää munuaiset toimivat hyvin.

Tämä lääke aiheuttaa usein pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että saat edelleen se, vaikka alkaa tuntea huonosti. Kysy terveydenhuollon ammattilainen keinoja vähentää näitä vaikutuksia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Samalla kun hoidetaan vinorelbiini, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Vinorelbiini voi alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa suun poliovirusrokotteen, koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat siirtää poliovirus sinulle. Vältä myös henkilöt, jotka ovat ottaneet suun poliovirusrokotteen viimeisten useita kuukausia. Älä päästä lähelle niitä, eivätkä pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Vinorelbiini voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Jos vinorelbiinin vahingossa tihkuu ulos suonen, johon se injektoidaan, se voi vahingoittaa joitakin kudosta ja aiheuttaa arpia. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos huomaat punoitusta, kipua tai turvotusta paikassa injektion.

Ole varovainen, kun tavallisella hammasharjalla, hammaslankaa tai hammastikku. Your lääkäri, hammaslääkäri, tai hoitaja voi suositella muita tapoja puhdistaa hampaita ja ikeniä. Tarkista lääkärin kanssa ennen kuin mitään hammashoidon työstä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.