vinkristiinisulfaatti

Tämä sivu sisältää lyhyesti tietoa vinkristiinisulfaatti ja kokoelma linkkejä lisätietoja tämän lääkkeen käyttöä, tutkimustuloksia, ja meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista.

Vinkristiinisulfaattia on hyväksytty hoitoon

Vinkristiinisulfaatti käytetään joskus hoitoon muiden syöpien, mukaan lukien

Vinkristiinisulfaatti on myös tutkittu hoitoon muiden syöpien.

Vinkristiinisulfaattia on saatavana myös eri muodossa nimeltään vinkristiinisulfaatti liposomiin. Lisätietoja, katso Drug Information yhteenveto Vinkristiinisulfaattia Liposome.

Määritelmä Drug Sanakirja – Tarkemmat tieteellinen määritelmä ja muita nimiä tätä lääkettä.

Vinkristiinisulfaattia – Lay kieli yhteenvedon tärkeää tietoa tästä huume, joka voi sisältää seuraavia

Lääkkeet ovat usein tutkitaan selvittää, jos he voivat auttaa hoitamaan tai ehkäisemään muita ehtoja kuin mihin he ovat hyväksyttyjä. Tämä potilas tiedotteessa koskee ainoastaan ​​hyväksytyille käytöt lääkkeen. Kuitenkin suuri osa tiedoista voidaan soveltaa myös hyväksymättömiä käyttötapoja, joita tutkitaan.

Kliinisten tutkimusten tulokset: lisääminen kemoterapia Säteily eloonjäämistä joillekin potilaille, joilla on harvinainen aivosyöpä – Tärkeää kliinisten tutkimusten tulokset tätä lääkettä, taustatietoja, ja miten oikeudenkäynti oli tehty.

Kliinisten tutkimusten tulokset: Geneettinen poikkeavuus ennustaa Hoito hyötyä potilaille, joilla on harvinainen aivokasvain – Tärkeää kliinisten tutkimusten tulokset tätä lääkettä, taustatietoja, ja miten oikeudenkäynti oli tehty.

Etsi Clinical Trials for Vinkristiinisulfaattia – Tarkista kokeita listalta syövän kliinisissä kokeissa nyt hyväksyä potilailla.

Tärkeää: Lääke tällä sivulla on tarkoitus olla koulutus. Se ei korvaa lääkäriin. Tiedot eivät välttämättä kata kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia, toimet, vuorovaikutukset, tai sivuvaikutuksia tämän lääkkeen tai varotoimenpiteet, kun käytät sitä. Katso hoitohenkilökuntaan lisää tietoa potilaan terveydentila ja käyttää tätä lääkettä.