vihjeitä kävely nivelreuma

Kävely todella on kuin lääke. Se helpottaa RA kipua ja vahvistaa lihaksia, jotka tukevat niveliä. Se voi parantaa mielialaa, auttaa nukkumaan paremmin, ja tehdä sinussa tarpeeksi pitää tehdä asioita rakastat tehdä. Se alentaa verenpainetta ja voi auttaa elävät pidempään, too.

Go hitaasti. Jos olet huonossa kunnossa ja juuri aloittanut, ota rauhallisesti. 5 minuutin kävelymatkan aamulla ja toinen illalla saattaa olla kaikki mitä voi hallita, ja se käy hyvin. Aluksi kävellä tasaiselle pinnalle ja välttää kukkulat. Sitten rakentaa, lisäämällä minuuttia kunkin istunnon. On hyvin tärkeää tahtiin itse, kun on RA. Jos ylilyöntejä hyppäämällä ei kävelee tunnin mittainen vaelluksia, se voi kestää viikkoja toipua.

On hyvä kengät. Tämä on ainoa ratkaiseva kustannuksella kävelyä. Jos kengät ovat kuluneet tai ne sopivat huonosti, kävely ei tunnu hyvältä, ja et halua tehdä sitä enää. Invest in parin, joka tarjoaa vankan tuen. Paksu askelmat voivat auttaa välttämään kuuluu. Saada jalat mitataan myös sillä kokosi saattanut muuttua vuosien kuluessa. Vaihda kengät joka 500 mailia.

Taukoja. Jos tavoitteena on kävellä 30 minuuttia tänään, älä tee sitä kaikkea kerralla. Levätä matkan varrella. Esimerkiksi kävellä puistossa tai kauppakeskuksessa, jossa tiedät on paljon penkkejä. Istua muutaman minuutin, kun haluat.

Kävele ystävän kanssa. Olet todennäköisesti nauttimaan liikunnan ja pysyä siinä, jos teet sen jonkun toisen kanssa. Etsi kävely kaveri ja lupaavat kävellä säännöllisesti. Kaverisi voisi olla kumppani tai naapuri – tai jopa koiran. Jos tiedät toisen henkilön tai lemmikki on teihin, olet todennäköisesti pitää radalla. Se voi työntää saat ja ulos ja liiku, kun muuten pysyä sohvalla.

Selvitä, mitä muut ihmiset, jotka elävät nivelreuma puhuvat. Tässä on paikka jakaa ja saada hyötyä muiden kokemuksista; Katso lisää