victrelis: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mitä Victrelis?

Victrelis käytetään yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin C-hepatiitin hoitamiseksi aikuisilla.

Victrelis voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Victrelis on käytettävä yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin. Älä ota Victrelis kuin vain lääkitystä hoitoon hepatiitti C

Tärkeää tietoa

Älä käytä tätä yhdistelmää lääkkeitä jos olet raskaana, tai jos olet mies ja seksuaalinen kumppani on raskaana.

Tietyt muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa boceprevir tai ei pitäisi käyttää samaan aikaan. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt, ja kaikki lääketieteen alat tai lopeta.

Sinun ei tule käyttää Victrelis jos olet allerginen boceprevir.

Älä ota Victrelis kuin vain hepatiitti lääke. Victrelis on käytettävä yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin. Lue lääkitys opas tai potilas ohjeita jokaisen lääkkeen otat. Joissakin tapauksissa et ehkä voi käyttää tätä lääkeyhdistelmää.

Ennen lääkkeen

Voit varmistaa, että voit turvallisesti ottaa Victrelis, kerro lääkärille, jos olet

maksasairaus muu kuin C-hepatiitti (mukaan lukien hepatiitti B)

on ollut jokin maksan tai muiden elinsiirto; tai

veren valkosolujen (WBC) tai punasolujen (RBC) laskee, tai alhainen verihiutaleiden veressä

Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja tai vaarallisia vaikutuksia käytettynä kanssa boceprevir. Lääkäri saattaa joutua muuttamaan hoitosuunnitelman jos käytät jotakin seuraavista lääkeaineista

sisapridi

drospirenoni (Yasmin, Yaz, Angeliq, ja muut)

pimotsidi

rifampisiinin

Mäkikuisma

alfutsosiini, doksatsosiini, silodosiini, tamsulosiini

lovastatiinin tai simvastatiinin

midatsolaami tai triatsolaami

ergonoviini, ergotamiini, dihydroergotamiini, metyyliergonoviini

takavarikointia lääkitys karbamatsepiini, fenobarbitaali tai fenytoiini; tai

sildenafiili (Revatio) tai tadalafiili (Adcirca), kun käytetään käsitellä pulmonaalihypertension.

Hallitus raskauden luokka X. Victrelis annetaan yhdessä interferoni alfa ja ribaviriinin. Vaikka boceprevir ei odoteta vahingoittaa sikiölle, ribaviriinin tiedetään aiheuttavan sikiövaurioita tai kuoleman sikiötä. Älä käytä tätä yhdistelmää lääkkeitä jos olet raskaana, tai jos olet mies ja seksuaalinen kumppani on raskaana. Jos olet nainen, saatat joutua olla negatiivinen raskaustesti ennen näitä lääkkeitä ja kuukausittain hoidon aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Käytä vähintään 2 muuta ei-hormonaalista ehkäisymenetelmää, kun joko seksuaalinen kumppani käyttää Victrelis interferoni alfa ja ribaviriinin. Käytä edelleen 2 muotoja syntyvyyden vähintään 6 kuukautta hoidon jälkeen päättyy.

Miten minun pitäisi ottaa Victrelis?

Jos olet nainen, älä käytä Victrelis interferoni alfan ja ribaviriinin, jos olet raskaana.

Jos olet mies, älä käytä Victrelis interferoni alfa ja ribaviriinin jos seksuaalinen kumppani on raskaana. Sikiötä voisi myös kärsiä, jos syntyisi miehelle lasta, kun hän ribaviriinia.

Hormonaalinen ehkäisy (esimerkiksi ehkäisypillereitä, injektiot, implantit, läiskät iholla ja emättimen renkaat) ei ehkä riittävän tehokas estämään raskauden aikana hoidon. Kysy lääkäriltäsi käyttämällä ei-hormoni ehkäisymenetelmää (kuten kondomia, kierukka (IUD), kalvo, jossa spermisidi) raskauden ehkäisyyn hoidon aikana.

Kerro lääkärille heti, jos käyttäjä tulee raskaaksi, kun joko äiti tai isä käyttää Victrelis interferoni alfa ja ribaviriinin.

Ei tiedetä, onko boceprevir joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi tätä lääkettä.

Victrelis käytetään yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Lääkäri saattaa ajoittain muuttaa annosten varmista, että saat parhaat tulokset. Älä ota näitä lääkkeitä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Älä muuta annosta tai lääkitystä aikataulua ilman lääkärin ohjeita. Jokainen henkilö hepatiitti C pitäisi pysyä edelleen hoidossa lääkärin.

Ota Victrelis ruoan kanssa. Tavanomainen annos on 4 kapselia otetaan 3 kertaa päivässä, jokainen 7-9 tuntia. Noudata lääkärin ohjeita.

Your vuorokausiannos 12 kapselia on pakattu yksi pullo. Kartonki Victrelis sisältää 28 pulloissa 4 viikon tarjontaa.

Ollakseen varma, että tämä lääke auttaa ehdon, sinun täytyy säännöllisesti verikokeissa. Hoito voidaan lopettaa perusteella näiden testien tulokset.

Säilytä Victrelis kapseleita jääkaapissa, älä jäätyä. Heitä pois käyttämättömät kapselit voimassaoloajan jälkeen etiketissä on kulunut.

Voi myös tallentaa kapseleita huoneenlämpötilassa enintään 3 kuukautta. Suojaa kapselit kuumuudelta.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos seuraava annos on alle 2 tunnin päässä. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Lääkkeen ottaminen ei estä sinua siirtämästä hepatiitti C muille ihmisille. Ei ole suojaamattomassa yhdynnässä tai jakaa partateriä tai hammasharjaa. Keskustele lääkärin kanssa turvallisesta keinoja estää lähetyksen aikana sukupuoleen. Jakaminen huumeiden tai lääkkeiden neuloja ole koskaan turvallista, jopa terve ihminen.

Mitä pitäisi välttää ottaen Victrelis?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Victrelis: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Victrelis ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

väsymys, heikkous, sekavuus

Victrelis sivuvaikutuksia

helppo pintavikoja tai verenlaskun (nenäverenvuoto, verenvuoto ikenistä)

kalpea iho, pyörrytys tai hengenahdistusta, nopea syke, keskittymisvaikeuksia; tai

kuume, vilunväristykset, särky, flunssan oireita, haavaumia suussa ja nielussa.

Yhteinen Victrelis haittavaikutuksia ovat

päänsärky

makuaistin; tai

pahoinvointi.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa boceprevir. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia on lueteltu tässä. Kerro lääkärin kaikki lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat hoidon aikana Victrelis, erityisesti

verenohennuslääkettä (varfariinia, Coumadin, Jantoven)

hormonikorvaushoito, pillereitä, implantit, emättimen renkaat, tai injektiot

sildenafiili (Viagra) ja muiden erektiohäiriöiden lääkkeitä

antibiootti tai sienilääkevalmiste – klaritromysiini, itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli, rifabutiini, vorikonatsoli; astma tai allergia lääketieteen – budesonidi, flutikasoni, salmeteroli (Advair, Serevent); steroidilääkettä – deksametasoni, prednisoni, prednisoloni

masennuslääke – desipramiini, essitalopraami; huume lääkitys – buprenorfiini, metadoni, naloksoni; rauhoittava – alpratsolaami, tratsodoni

kolesterolia alentavat lääkkeet – atorvastatiini, pravastatiini; sydämen tai verenpaineen lääketieteen – amlodipiinia, amiodaroni, digoksiini, diltiatseemi, felodipiini, nikardipiini, nifedipiini, nisoldipiini, propafenoni, kinidiini, verapamiili; tai

HIV tai AIDS lääkkeet – atatsanaviiri, darunaviiri, efavirentsi, etraviriini, lopinaviiri, raltegraviiri, ritonaviiri; ehkäisevää lääkettä eiinsiirtohyljintä – siklosporiini, sirolimuusi, takrolimuusi.

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja monet muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa boceprevir. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

4.01.2014-03-16, 10:59:51

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Victrelis?

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Hepatiitti C Harvoni, ribaviriini, Sovaldi, sofosbuviiri, Zepatier, Daklinza, Pegasysin, daclatasvir, ledipasvir / sofosbuviiri, Viekira Pak, simeprevir, interferoni alfa-2b, PegIntron, Ribasphere, peginterferoni alfa-2a, Olysio Rebetolia, Technivie, Copegus, Intron A, boceprevir, Roferon-A, Incivek, Infergen

Victrelis (boceprevir)