Vicks 44 yskä helpotus

Terapeuttinen luokka: Yskänärsytystä hillitsevä

Käyttää Vicks 44 Yskä Relief

Dekstrometorfaania lievittää yskää vaikuttamalla suoraan yskä keskus aivoissa.

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä dekstrometorfaania lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille kuin se aikuisilla.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Ennen Vicks 44 Yskä Relief

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön dekstrometorfaanin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät dekstrometorfaania. Se ei voi olla ominaisia ​​Vicks 44 Yskä Relief. Lue huolellisesti.

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet vähäsuolainen, vähän sokeria, tai muu erityinen ruokavalio. Useimmat lääkkeet sisältävät enemmän kuin heidän aktiivista ainesosaa, ja monet nestemäiset lääkkeet sisältävät alkoholia.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeen mukaan tai ohjeita etiketissä. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri tai etiketti sanoo. Vaikka tämä vaikutus on tapahtunut vain harvoin, dekstrometorfaania on tullut tottumusta (aiheuttaa psyykkistä tai fyysistä riippuvuutta) joissakin henkilöä, jotka käyttivät liikaa pitkään.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos yskä ei ole parantunut 7 päivän jälkeen, jos kurkkukipu ei ole parantunut, kun 2 päivää, jos sinulla on korkea kuume, ihottuma, tai jatkuva päänsärky yskä, tai jos astma tai korkea verenpaine on läsnä, kysy lääkäri. Näitä merkkejä voi tarkoittaa, että teillä on muita lääketieteellisiä ongelmia.

Oikea käyttö dekstrometorfaania

Liuota pastillit suussa varoen, vähentää riskiä tukehtuminen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Varotoimet Vaikka käyttäminen Vicks 44 Yskä Relief

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Yskä Benadryl, bentsonataatti, Dilaudid, difenhydramiini, Mucinex, kodeiini, guaifenesiinille, hydromorfoni, Parasetamoli kanssa kodeiini # 3, parasetamoli / hydrokodonin, Lortab, dekstrometorfaani, Tessalon Perles, parasetamoli / kodeiini, Cheratussin AC, Tessalon, Promethazine DM, ROBITUSSIN Yskä + Chest Ruuhkat DM, Tussionex Pennkinetic, Mucinex DM, Delsym, kodeiini / prometatsiinia, Parasetamoli kanssa kodeiini, Hydromet

Vicks 44 Yskä Relief Side Effects

Vicks Kaava 44 (dekstrometorfaani)