vibativ (telavancin) käyttää, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Vibativ?

Vibativ käytetään vaikean ihotulehduksia. Sitä käytetään myös hoitoon keuhkokuume bakteerien aiheuttamia sairaalassa tai keuhkokuume, joka voi kehittyä käytettäessä ventilaattorin (keinotekoinen hengitys kone).

Vibativ voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Et välttämättä pysty käyttämään Vibativ jos olet raskaana. Eläinkokeissa telavancin aiheutti synnynnäisiä epämuodostumia. Saatat joutua olla negatiivinen raskaustesti ennen hoidon aloittamista.

Tärkeää tietoa

Varmistaaksesi Vibativ on turvallinen, kerro lääkärille, jos sinulla on ollut munuaisvaivoja. Munuaistoimintaasi täytyy tarkistaa samalla kun saavat tätä lääkettä. Soita lääkäriltä kerralla, jos on merkkejä munuaisongelmia: vähän tai ei virtsatessa, turvotus nilkkojen tai jalat, painonnousu tai virtsa, joka näyttää vaahtoava.

Soita heti lääkärille, jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten vetistä tai veristä ripulia, sekavuus, jano, turvotus tai hengästyneisyys.

Sinun ei tule käyttää Vibativ jos olet allerginen telavancin, tai jos käytät myös tietynlainen hepariinia.

Varmistaaksesi Vibativ on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

Ennen vastaanottaa Vibativ

historia munuaisongelmia

diabetes

sydänsairaus, korkea verenpaine

sydämen rytmihäiriö tai historiaan pitkä QT-oireyhtymä; tai

jos olet allerginen vankomysiini.

Jos voit tulla raskaaksi, sinun on ehkä raskaustestin ennen kuin aloitat Vibativ. Et katsotaan voivan tulla raskaaksi, ellet ole munasarjojen vajaatoiminta, on ollut munanjohtimen sitomiseen tai kohdunpoisto tai ovat olleet vaihdevuodet tai ei ollut kuukautiset 2 vuodessa.

Hallitus raskauden luokka C. Et välttämättä pysty käyttämään Vibativ jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko telavancin vahingoittaa sikiötä. Eläinkokeissa telavancin aiheutti synnynnäisiä epämuodostumia. Käytä tehokasta ehkäisyä raskauden ehkäisyyn hoidon aikana Vibativ, ja kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Jos olet raskaana, nimesi voidaan mainita raskausrekisteriin. Tämä on seurata raskauden lopputulos sekä arvioida mahdolliset vaikutukset Vibativ vauva.

Ei tiedetä, onko telavancin joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Vibativ annetaan yleensä kerran 24 tunnin välein 7-21 päivää. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Vibativ ruiskutetaan suoneen kautta IV. Saatat näytetään miten käyttää IV kotona. Älä itse pistää lääkkeen, jos et ymmärrä miten antaa injektio ja hävitä käytetyt neulat, IV letkut, ja muita kohteita käytetään pistää lääkettä.

Vibativ täytyy sekoittaa nesteeseen (liuotin) ennen sen käyttämistä. Jos käytät injektioita kotona, varmista, että ymmärrät, miten oikein sekoittaa ja tallentaa lääkettä.

Älä käytä Vibativ jos se on hiukkasia. Soita apteekista uusia lääkkeitä.

Sekoituksen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 72 tunnin kuluessa.

Mixed lääke on käytettävä 4 tunnin kuluessa, jos pidät sitä huoneenlämmössä.

Jokainen kertakäyttöinen injektiopullo (pullo) tämän lääkkeen on yksi käyttöön. Heittää pois yhden käyttökerran jälkeen, vaikka on vielä jonkin verran lääkettä jäljellä sen jälkeen pistosta.

Käytä kertakäyttöistä neulaa ja ruiskua vain kerran. Noudata tahansa valtion tai paikallisten lakien noin heittää pois käytetyt neulat ja ruiskut. Käytä pistonkestävän “terävien” keräysastiaan (kysy apteekista mistä saa yhden ja miten heittää sen pois). Pidä tämä säiliö poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Kun käytät Vibativ, munuaisten toiminnan ehkä tarkistettava usein.

Miten Vibativ annetaan?

Käytä tätä lääkitystä koko määrätyn ajan. Oireet saattavat parantaa ennen infektio on tyhjennettävä. Ohittaminen annostusta lisätä riskiä edelleen infektio, joka on resistentti antibiooteille. Vibativ ei kohdella virusinfektio kuten flunssan tai flunssa.

Tämä lääkitys voi aiheuttaa poikkeavia tuloksia tiettyjä lääketieteellisiä testejä verenvuoto tai veren hyytymistä häiriöt, kuten “INR” tai protrombiiniajan testejä. Kerro mitään lääkäri, joka käsittelee voit, että käytät Vibativ.

Soita lääkäriltä ohjeita, jos annos jää Vibativ.

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, lopeta lääkitys ja ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä mitään lääkettä pysäyttämään ripulin, ellei lääkäri on määrännyt.

Jotkut haittavaikutukset voivat esiintyä injektion aikana. Kerro hoitaja heti, jos tunnet kutinaa tai kihelmöintiä tai on punainen ihottuma ylävartalo injektion aikana.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Vibativ: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

päänsärky ja rintakipu ja vaikea huimaus, pyörtyminen, nopea tai iskevät Sykkeiden

ripuli, joka on vetistä tai veristä; tai

merkkejä munuaisvaivoja – vähän tai ei virtsatessa, turvotus nilkkojen tai jalat, painonnousu tai virtsa, joka näyttää vaahtoava.

Yhteinen Vibativ haittavaikutuksia ovat

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

vaahtoava virtsa

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

pahoinvointi, oksentelu

ripuli; tai

Mitä pitäisi välttää?

saippuavettä tai metallinen maku suussa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Vibativ sivuvaikutuksia

Tavanomainen aikuisen annos Iho ja rakenne Infection

Monimutkaiset infektiot: 10 mg / kg IV, infusoidaan 60 minuutin välein 24 tuntia 7-14 päivää; Hoito keston tulisi ohjata vakavuus ja infektiokohtaa ja potilaan kliinisen ja bakteriologisen edistystä.

Vibativ voi vahingoittaa munuaisia. Tämä vaikutus lisääntyy, kun käytät myös tiettyjä muita lääkkeitä, myös: sidofoviiri, tenofoviiri, tiettyjä sydän- tai verenpaine lääkkeitä, tai kipua tai tulehduskipulääkkeitä (mukaan lukien aspiriini, Parasetamoli, Advil, ja Aleve).

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Vibativ, erityisesti

diureetti tai “veden pilleri”

sydämen rytmin lääketiede

verenohennuslääkettä – varfariinia, Coumadin, Jantoven

tiettyjä sydämen tai verenpaineen lääketieteen – benatsepriili, kandesartaani, kaptopriili, enalapriili, irbesartaani, lisinopriili, losartaani, olmesartaaniksi, telmisartaani, trandolapriili, valsartaani, ja muut; tai

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) – aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja toiset.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Vibativ, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

3.02.2015-01-27, 09:42:47.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Keuhkokuume siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin, klindamysiini

Sairaalainfektioiden keuhkokuume siprofloksasiini, Levaquin, levofloksasiini, vankomysiinin, Zosyn, meropeneemi, cefepime

Iho ja rakenne infektio siprofloksasiini, atsitromysiini, Augmentin, Zithromax, kefdiniiriksi, keftriaksoni, klaritromysiini

Vibativ annosteluohjeitten

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Vibativ?

Vibativ (telavancin)