vetiset silmät

Vetiset silmät (epifora) repiä jatkuvasti tai kohtuuttoman.

Riippuen syy, vetiset silmät voivat selvittää omasta. Omahoidon toimenpiteitä kotona voi auttaa hoitoon vetiset silmät, varsinkin jos aiheuttama tulehdus tai kuivat silmät

Heikentynyt näkö; Kipu ympärillä silmäsi: A roskan tunne

Vetiset silmät voi johtua monista tekijöistä ja ehdoista.

Pikkulapsilla, pysyviä vetiset silmät, usein jonkin asian, ovat yleensä seurausta tukossa kyynelkanavansa. Kyynelkanavansa eivät tuota kyyneleitä, vaan kuljettaa pois kyyneleet, samaan tapaan sadevesiviemäriin kuljettaa pois sadevettä. Tears normaalisti valua nenän kautta pieni aukot (puncta) sisäosassa kannet lähellä nenä. Vauvojen, kyynelkanavan ehkä ole täysin auki ja toimivat ensimmäisen usean elinkuukauden.

Vanhemmilla aikuisilla, pysyviä vetiset silmät voi esiintyä ikääntymisen iho silmäluomien sags pois silmämuna, jolloin kyyneleet kerääntyä ja valua ulos.

Joskus ylimääräinen repiä tuotanto voi aiheuttaa vetiset silmät samoin.

Allergiat tai virusinfektiot (sidekalvotulehdus), sekä kaikenlaista tulehdus, voi aiheuttaa vetistä silmät muutaman päivän tai niin.

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos on vetistä silmät

Vetiset silmät voivat selvittää omasta. Jos ongelma johtuu kuivat silmät tai silmien ärsytys, voi olla hyödyllistä käyttää keinokyyneleet tai aseta lämmin pakkaa päälle silmäsi useita minuutteja. Jos vetiset silmät jatkuvat, tehdä ajanvarauksen kanssa lääkärille. Tarvittaessa hän voi ohjata sinut silmälääkäri (silmälääkäri).

käydä lääkärin