vemurafenib

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Käyttää vemurafenib

Farmakologiset Luokka: BRAF Inhibitor

vemurafenib on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä vemurafenib seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio vemurafenib tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille vemurafenib lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta vemurafenib vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja vaikutuksia (esimerkiksi iho-ongelmia, vähentynyt ruokahalu, nopea syke, pahoinvointi, tai käsien, jalkojen tai jalat), jotka voivat edellyttää varovaisuutta, jos potilas vemurafenib.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen vemurafenib

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät vemurafenib, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä vemurafenib tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä vemurafenib tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä vemurafenib kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttäen vemurafenib, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä joissakin tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät vemurafenib, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä vemurafenib tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät vemurafenib, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön vemurafenib. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitoon käytettävät lääkkeet syövän ovat hyvin vahvoja ja voi olla monia haittavaikutuksia. Ennen vemurafenib, varmista, että ymmärrät kaikki riskit ja hyödyt. On tärkeää, että voit työskennellä tiiviisti lääkärisi hoidon aikana.

Toteutettava vemurafenib tarkasti käyttöohjeiden mukaan, vaikka tuntuu hyvin. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

vemurafenib mukana Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Tabletti niellään kokonaisena vesilasillisen. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Voit ottaa vemurafenib kanssa tai ilman ruokaa.

Jos oksennat otettuaan vemurafenib, älä ota ylimääräistä annosta. Odota ja ota seuraava annos normaaliin aikaan.

Annoksen vemurafenib on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta vemurafenib. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää vemurafenib, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos et menetä annos, ja se on alle 4 tuntia, kunnes seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava annos normaaliin aikaan.

Oikea käyttö vemurafenib

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa vemurafenib toimii oikein. Verikokeet ja EKG (elektrokardiogrammi) voi olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä vemurafenib raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. vemurafenib voi myös aiheuttaa sikiövaurioita, jos isä käyttää sitä, kun hänen seksuaalinen kumppani tulee raskaaksi. Naisten on käytettävä tehokasta ehkäisymenetelmää hoidon aikana ja 2 kuukauden kuluttua sen pysäyttämistä. Miesten tulisi käyttää kondomia yhdynnässä hoidon aikana ja 2 kuukauden kuluttua sen pysäyttämistä. Jos raskaus alkaa käytön aikana vemurafenib, kerro heti lääkärille.

vemurafenib saattaa lisätä riskiä ottaa uusia ihosyöpiä kuten ihon okasolusyöpä, keratoakantooma, ja melanooma. Se voi myös aiheuttaa muita syöpiä kuten noncutaneous levyepiteelisyövän pään ja kaulan. Tämä on todennäköisempää, jos olet yli 65-vuotiaita, on liian paljon auringolle altistumisen, tai on ollut ihosyöpä. Lääkäri saattaa haluta tarkistaa uudet ihovaurioita ennen hoitoa ja 2 kuukauden välein, kun käytät vemurafenib.

vemurafenib voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia ja lääkeainereaktioita liittyy eosinofiliaa ja systeemisiä oireita (DRESS oireyhtymä). Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, pyörrytystä tai huimausta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun vemurafenib.

Varotoimet Vaikka käyttäminen vemurafenib

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä vemurafenib. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet kanssa vemurafenib.

vemurafenib voi aiheuttaa muutoksia sydämen rytmihäiriöitä, kuten edellytys kutsutaan QT-ajan pidentymistä. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos tunnet huimausta, heikotusta tai olla nopea, iskevät tai epätasaista Sykkeiden.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

vemurafenib voi tehdä ihon herkempiä auringonvaloa. Käytä aurinkovoidetta tai aurinkovoidetta voiteet ja huulirasvat joiden suojakerroin (SPF) on vähintään 30 säännöllisesti, kun olet ulkona. Suojavaatteita ja hatut ja pysyä poissa suorasta auringonvalosta, varsinkin välillä tuntia 10 AM ja viisitoista. Vältä sunlamps ja solariumia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia käsittelyssä, silmäkipu tai muita näön muutoksia tapahtuu vemurafenib. Lääkäri voi haluta silmälääkäri (silmälääkäri) tarkistaa silmäsi.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

vemurafenib Side Effects

vemurafenib

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Melanooma, Metastasoitunut Opdivo, nivolumab, Keytruda, pembrolizumab, Yervoy, ipilimumab, Mekinist, dabrafenib, Zelboraf, PegIntron, trametinib, aldesleukin, Cotellic, Tafinlar, Sylatron, Proleukin, cobimetinib, Imlygic, peginterferoni alfa-2b, talimogene laherparepvec