veltin geeli

Mikä on Veltin?

Tretinoiini on eräänlaista vitamiinin Se vähentää öljyn vapauttaa öljyn rauhasten ihoa, ja auttaa ihoa uudistumaan nopeammin.

Veltin geeli on precription lääke käytetään ihon hoitoon akne vulgaris aikuisilla ja 12-vuotiaat lapset ja vanhemmat.

Veltin voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Vältä Veltin silmiin, suuhun tai nenään (tai rypyt nenän), tai huulet. Jos se saa mihinkään näistä alueista, huuhtele vedellä. Älä käytä Veltin on palanut, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho.

Et saa käyttää tätä lääkitystä, jos olet haavainen paksusuolen tulehdus tai Crohnin tauti, tulehdus suolet (kutsutaan myös suolitulehdus), tai jos olet joskus ollut vaikeaa ripulia aiheuttamaa antibiootti.

Sinun ei tule käyttää Veltin jos käytät myös toista antibioottia kutsutaan erytromysiinin, tai käyttämällä muita ihon lääkkeitä, jotka sisältävät erytromysiiniä.

Vaikka Veltin geeliä levitetään iholle, elimistö voi absorboida tarpeeksi klindamysiiniä aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Ennen Veltin

Vältä altistumista auringonvalolle tai keinotekoiselle UV-säteilylle (valohoitolampuille ja solariumia). Veltin geeli voi ihosi herkempiä auringonvalolle ja auringon voi aiheuttaa. Käytä aurinkovoidetta (vähintään SPF 15) ja suojavaatteita, jos on pois auringossa.

Iho voi olla herkempiä ääri kuten kylmä ja tuuli. Suojaa iho vaatteiden ja käyttää kosteusvoidetta tai kosteusemulsio tarpeen.

Vaikka Veltin geeliä levitetään iholle, elimistö voi absorboida tarpeeksi klindamysiiniä vaikuttaa tiettyjen sairauksien voi olla.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet allerginen klindamysiini tai tretinoiinia, tai jos

tulehdus suolet (kutsutaan myös suolitulehdus)

Crohnin tauti, haavainen koliitti; tai

jos olet joskus ollut vaikeaa ripulia aiheuttamaa antibiootti.

Sinun ei tule käyttää Veltin jos käytät myös toista antibioottia kutsutaan erytromysiinin, tai käyttämällä muita ihon lääkkeitä, jotka sisältävät erytromysiiniä.

Varmistaaksesi Veltin on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

allergioita; tai

historia vatsaan tai suolistosairauksia.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Veltin vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Ei tiedetä, onko klindamysiinin ja tretinoiinia ajankohtainen joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Tätä lääkettä ei saa käyttää lapsi alle 12-vuotias.

Käytä Veltin geeliä juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt sen sinulle. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Käyttämällä enemmän lääkettä tai soveltamalla sitä useammin kuin määrätty ei tee sitä työtä yhtään nopeammin, ja voi lisätä haittavaikutuksia.

Pese kädet ennen ja jälkeen soveltamisen Veltin geeliä.

Pese kasvot miedolla saippualla tai puhdistusaineella ja taputtele iho kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Käytä vain herneen kokoinen määrä Veltin geeliä kattaa kasvot. Älä käytä useammin kuin kerran päivässä (ennen nukkumaanmenoa). equent sovellus ei tee nopeammin tuloksia ja voi lisätä ärsytystä.

Miten käytän Veltin?

Älä pese kasvosi enintään 3 kertaa päivässä lääkityksen aikana. Pesun useammin tai pesemällä kasvosi kun pestään se voi tehdä akne pahempi.

Vältä Veltin geeliä silmiin, suuhun tai nenään (tai rypyt nenän), tai huulet. Jos se saa mihinkään näistä alueista, huuhtele vedellä. Älä käytä tätä lääkettä palanut, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho.

Käytä tätä lääkitystä koko määrätyn ajan, vaikka luulet se ei toimi. Soita lääkärillesi, jos ihon ärsytystä kehittyy vaikeaksi tai jos akne ei parane useiden viikkojen kuluttua lääkkeen käyttämisen.

Jos tarvitset leikkausta, kerro kirurgi etukäteen, että käytät Veltin.

Säilytä Veltin geeli huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä, ja valo. Ei saa jäätyä.

Käytä lääkitys heti kun muistat annos. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos ja lääkkeen käytöstä kun seuraavan säännöllisesti aikataulun. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Vältä pesu käsitelty iholle tai soveltamalla muita ihon tuotteita vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen tätä lääkettä.

Vältä muita lääkkeitä alueille kohtelet kanssa Veltin geeliä, ellei lääkäri määrää. Vältä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat, shampoot, tai ihon puhdistus, hiusten värjäys tai pysyvä kemikaaleja, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja, tai ihon tuotteita alkoholilla, mausteita, supistavat aineet, tai kalkkia.

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä anti-ripuli lääkettä, ellei lääkäri määrää.

Veltin voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Käytä aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi) joka aamu ja koko päivän tarpeen. Vältä auringonvaloa tai solariumia.

Iho voi olla herkempiä ääri kuten kylmä ja tuuli. Suojaa iho vaatteiden ja käyttää kosteusvoidetta tai kosteusemulsio tarpeen.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Veltin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin heti, jos olet

vakava punoitus, kirvely, pistely tai hilseily käsiteltyjen ihoalueille; tai

Mitä pitäisi välttää?

ripuli, joka on vetistä tai veristä.

Yhteinen Veltin haittavaikutuksia ovat

lievää ihoärsytystä, kuivumista tai kuorinta

Veltin sivuvaikutuksia

lievä ihon punoitus; tai

kutina käsitellyn ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida tulee vaikuttaa paikallisesti annosteltavan klindamysiinin ja tretinoiinia. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita.

2.01.2013-07-10, 07:20:21.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapsoni ajankohtainen, Retin-, Epiduoa, adapalene ajankohtainen, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Veltin?

Veltin (klindamysiini / tretinoin ajankohtainen)