varicella-zoster immunoglobuliinivalmisteet (lihakseen) kuvaus ja tuotenimiä

Varicella-zoster immunoglobuliinivalmisteet käytetään estämään altistuminen vesirokkovirukselle korkean riskin henkilöitä, kuten aikuisille ja lapsille heikentynyt immuunijärjestelmä, raskaana olevat naiset, keskoset, ja vauvoja alle 1-vuotiaille.

Varicella-zoster immunoglobuliinivalmisteet toimii antamalla kehon vasta se tarvitsee sen suojaamiseksi vesirokkoviruksen (VZV). Tätä kutsutaan passiivinen suoja. Tämä passiivinen suoja kestää riittävän pitkään suojata kehoa kunnes elimistö voi tuottaa omia vasta-aineita VZV.

Varicella (yleisesti tunnettu vesirokko) on infektio, joka leviää helposti ihmisestä toiseen. Vesirokko on yleensä lievä infektio, mutta joskus se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten keuhkokuume, aivotulehdus, ja harvinainen sairaus nimeltä Reyen oireyhtymän.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Aine, liuosta; Solution

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta varicella-zoster immunoglobuliinivalmisteet lapsilla.

allergiat

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta varicella-zoster immunoglobuliinivalmisteet vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin veren hyytymistä ongelmia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas tätä lääkettä.

pediatrinen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Saat tämän lääkkeen käyttöä sairaalassa tai klinikalla. Lääkäri, sairaanhoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Se annetaan laukaus olkavarteen (hartialihakseen) tai reisilihaksen.

Muut vuorovaikutukset

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Muut sairaudet

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat lääkettä.

Veren hyytymistä ongelmia saattaa ilmetä saat tätä lääkettä. Tämä on todennäköisempää, jos olet iäkäs tai jos sinulla on ollut ateroskleroosin (kovettuminen rasvojen valtimoissa), sydän ja verisuoni ongelmia, verenvuoto-ongelmia tai pitkittynyt aika ei seisten tai istuen. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rintakipua, hengitysvaikeuksia, tunnottomuus tai heikkous oman käden tai jalan, tai toisella puolella kehoa, vaikeuksia nähdä tai puhuminen, tai äkillistä tai vaikea päänsärky.

Tämä lääke on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät, vaikka riski on pieni. Ihmisen luovuttajien ja luovutetun veren testataan molemmat virukset pitämään leviämisriski alhainen. Keskustele lääkärisi kanssa tästä riski, jos olet huolestunut.

Samalla kun hoidetaan varicella zoster immunoglobuliinivalmisteet, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Elävän rokotteen (esim tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, vesirokko) ei tulisi antaa 3 kuukauden kuluessa saatuaan tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.