varfariini (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, onko lääke toimii oikein. Verikokeet, kuten INR, tarvitaan tarkistaa annosteluohjeet ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki nimitykset.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi hoidon aikana ja vähintään 1 kuukauden kuluttua viimeisestä annoksesta. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen useita päiviä ennen kuin leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset.

Tarkista lääkäriltä heti, jos ripuli, kuume, tai mikä tahansa infektio-oireita.

Tämä lääke voi aiheuttaa ihon kuolion tai kuolio. Soita lääkärille heti, jos sinulla on kipua, värimuutoksen tai lämpötilan muutosta millään alalla kehon. Soita heti lääkärille, jos sinulla on kipua varpaita ja ne näyttävät violetti tai tummat. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta lääketieteellinen ongelma.

Tämä lääke saattaa lisätä mahdollisuus verenvuotoa. Tarkista lääkäriltä heti, jos huomaat epätavallista verenvuotoa tai mustelmia, musta, tervainen uloste, verta virtsassa tai ulosteessa tai pienet punaiset pisteet iholla. Vältä poimii nenä. Jos tarvitset nenäsi, puhaltaa sen varovasti.

Ole varovainen, kun tavallisella hammasharjalla, hammaslankaa tai hammastikku. Your lääkäri, hammaslääkäri, tai hoitaja voi suositella muita tapoja puhdistaa hampaita ja ikeniä. Tarkista lääkärin kanssa ennen kuin mitään hammashoidon työstä.

Varo leikata itse, kun käytät teräviä esineitä, kuten parranajokone tai kynnellä tai varpaankynsi leikkureita. Vältä kosketusta urheilua tai muissa tilanteissa, joissa mustelmia tai vahinkoja saattaa syntyä.

On suositeltavaa, että jatkat tunnistaminen, joka sanoo käytät varfariinia. Jos sinulla on kysymyksiä siitä, millainen tunnistaminen kuljettaa, tarkistaa lääkäriltä.

Älä lopeta joku lääkkeistä tai aloittaa mitään uutta reseptiä tai over-the-counter (OTC) lääkkeet, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Pidä lista lääkkeistänne mukanasi aina. Tämä sisältää reseptilääkkeet, nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet, ja kasviperäisten tai vitamiineja.