vapaaehtoiset lääketieteelliset miesten ympärileikkaus

uutistiedotteet

liittyvät linkit

Vapaaehtoinen lääketieteen miesten ympärileikkaus suojaa HIV-infektiota turvallisesti poistamalla esinahan, joka on altis tartunnalle, peniksen. Mies ympärileikkaus vähentää merkittävästi riskiä seksuaalisesti välittää HIV HIV tartunnan naisen mies, ja on nyt suosittelema Maailman terveysjärjestön. theernment rahoittama tutkimus oli tärkeä rooli löytö, että miesten ympärileikkaus on tehokas HIV-ehkäisyä strategiaa.

Vuonna 2006 kaksi suurta theernment tukemien kliinisissä tutkimuksissa Keniassa ja Ugandassa totesi, että lääketieteen, vapaaehtoinen ympärileikkaus aikuinen Afrikkalainen miehiä, jotka olivat sukupuoli naisten vähensi merkittävästi riskiä saada HIV. Men tutkimuksissa joko sai ympärileikkauksen alussa tutkimuksen, tai odottanut kaksi vuotta saada ympärileikkaus. Tutkimukset lopetettiin vuonna 2006, jolloin tarkistaminen varhaisessa vaiheessa tiedot osoittivat, että miehet ympärileikattu alussa oli alle puolet määrästä HIV-tartuntojen kuin ne, jotka eivät ole ympärileikattu.

Nämä havainnot yhdessä tuloksia aiemman kliinisen tutkimuksen Etelä-Afrikassa, sai Maailman terveysjärjestön vuonna 2007 suositella lääketieteellisesti valvottua aikuisten miesten ympärileikkaus tärkeänä osana HIV ehkäisy ohjelmia. Mies ympärileikkaus on nyt laajalti tunnustettu keskeinen HIV keino estää, ja useat Afrikkalainen maissa, kuten Keniassa, Botswana, ja Tansaniassa, ovat sisällyttäneet kansallisiin HIV strategioita.

Mies ympärileikkaus ei suojaa aikana miesten välistä seksiä, eikä se vähentää tartuntavaaran naisten jos ihminen on HIV. Vaikka miesten ympärileikkaus on osoittautunut tehokkaaksi vähentää miehen riski yhdynnän aikana naisen kanssa, se ei ole suojaava koko ajan ja olisi yhdistää muihin ehkäisy tekniikoita, kuten kondomeja, testataan HIV ja tietäen HIV tilan seksikumppaneita , ja käyttämällä ennalta profylaksia (PrEP) kuin lääkärin määräämiä.

theernment tukee edelleen tutkimusta tavoista lisätä turvallisuutta ja saatavuutta miesten ympärileikkaus ympäri maailmaa. Tämä tutkimus keskittyy minkä tasoinen terveydenhuollon henkilöstön voidaan kouluttaa suorittaa leikkauksen, missä iässä voi leikkauksen eniten turvallisesti ja tehokkaasti suorittaa, ja jos on laitteita tehdä menettelyä turvallisempaa ja yksinkertaisempaa.

Aikuisten Mies ympärileikkaus vähentää merkittävästi riski saada HIV -dek. 13, 2006

 Tietoisku Mies ympärileikkaus (2014 PDF)

Maailman terveysjärjestön tiedot Mies ympärileikkaus