vancoled

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää Vancoled

Kemiallinen luokka: Glycopeptide

Vankomysiini käytetään infektioiden hoitoon monissa eri kehon osiin. Se on joskus annetaan muita antibiootteja. Vankomysiini käytetään myös potilailla, joilla on sydämen läpän sairaus (esim reumakuume) tai proteesin (keinotekoinen) sydänläpän jotka ovat allergisia penisilliinille. Tietyissä olosuhteissa, tätä lääkettä voidaan käyttää myös estämään endokardiitti (limakalvon tulehdus sydämen) näillä potilailla, joille tehdään hammaslääkärin työtä tai leikkaus ylemmissä hengitysteissä (esim nenän tai kurkun). Vankomysiini myös voidaan käyttää muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

Vankomysiini annetaan injektiona käytetään pääasiassa vakavia infektioita, joille muut lääkkeet eivät toimi. Kuitenkin tämä lääke voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, kuten vahingoittaa kuuloa ja munuaisiin. Nämä haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä vanhuksilla. Sinä ja lääkärisi pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä liittyvät riskit vastaanottamisesta.

Vankomysiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vankomysiini voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, jos potilaalla. Siksi on erityisen tärkeää, että keskustella lapsen lääkäri hyvä, että tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Ennen Vancoled

Vanhukset voivat olla erityisen herkkiä toivottuja vaikutuksia vankomysiinin. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus huonokuuloisia munuaisvaurioita.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät vankomysiini. Se ei voi olla nimenomaan Vancoled. Lue huolellisesti.

Jotkut lääkkeet annetaan pistoksena voidaan joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa koko ajan hoidon. Jos saat tätä lääkettä kotona, varmista, että selvästi ymmärtää ja seuraa tarkasti lääkärin ohjeita.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, vankomysiini on annettava koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Myös tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, vankomysiini on annettava säännöllisen aikataulun.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Huomautus: Osa näistä haittavaikutuksista voi ilmetä useita viikkoja sen jälkeen, kun enää saada tätä lääkettä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö vankomysiinin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

MRSA Infection vankomysiini, ofloksasiinin, linetsolidi, Zyvox, daptomysiini, Cubiciniä

Iho tai pehmytkudoksen infektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Sepsis vankomysiini, keftriaksoni, kefuroksiimi, Rocephin, Ceftin, tobramysiinin

Vancoled Side Effects

vankomysiini