vancenase aq

Terapeuttinen luokka: tulehduskipulääkkeet

Käyttää Vancenase AQ

Farmakologiset Luokka: Lisämunuaisen Glucocorticoid

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta beklometasonia nenäsumute lapsille 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla alle 4-vuotiaille lapsille.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta beklometasonia nenäsumute vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas beklometasoni nenäsumutetta.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ennen Vancenase AQ

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät beklometasoni. Se ei voi olla ominaisia ​​Vancenase AQ. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tätä lääkettä käytetään vain nenään. Älä päästä sitä silmiin tai iholle. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti ja ota yhteyttä lääkäriin.

Ruiskulevitys

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsen säännöllisiä käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinä tai lapsesi tulee jatkaa sitä.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Oikea käyttö beklometasoni

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia nenästä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on veristä limaa, haavaumat sisällä nenä, selittämätön verenvuoto nenästä, tai viheltävä ääni, kun hengität, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa sammas (eräänlainen sieni-infektio) nenän tai kurkun. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on valkoisia laikkuja kurkussa, tai kipua kun syö tai niellä.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun tai lapsesi ovat silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, mukaan lukien angioedeema ja anafylaksia. Soita heti lääkärille jos alkaa olla turvotusta kasvojen, huulien, kielen, kurkun, kädet tai jalat, tai jos sinulla on vaikeuksia niellä tai hengitysvaikeuksia, kun käytät tätä lääkettä.

Saatat saada infektioita helpommin, kun käytät tätä lääkettä. Vältä ihmisten ympärillä, jotka ovat sairaita tai joilla infektiot, kuten vesirokkoa tai tuhkarokkoa tai jos et ole koskaan ollut näitä infektioita. Tämä on erityisen tärkeää lasten. Kerro lääkärille heti, jos uskot ollut alttiina vesirokkoa tai tuhkarokkoa.

Tämä lääke voi lisätä riskiä, ​​joilla on lisämunuaisten joka on vähemmän aktiivinen kuin normaalisti. Lisämunuaisen tekee steroideja kehosta. Tämä on todennäköisempää, että ihmiset, jotka käyttävät steroideja pitkään tai käytä suuria annoksia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on jokin seuraavista oireista: tummuminen ihoa, ripuli, huimaus, pyörtyminen, ruokahaluttomuus, masennuksen, pahoinvointi, ihottuma, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai oksentelua. Harvoin, kuukautiskierron muutokset, akne, pimples, tai painonnousu (rasva talletukset) kasvojen, kaulan, ja runko saattaa esiintyä hoidon aikana.

Tämä lääke voi aiheuttaa lasten kasvun normaalia hitaammin. Tämä aiheuttaisi lapsi ei lihoa tai saada pitempi. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet lapsesi ei kasva kunnolla tai jos sinulla on kysyttävää tästä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Vancenase AQ

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Vancenase AQ Side Effects

Vancenase AQ (beklometasoni nenän)

 tai mennä liittyä Vancenase AQ tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.