Valcyte

Vaikea leukopenia, neutropenia, anemia, trombosytopenia, pansytopenia, luuydinaplasia, ja aplastista anemiaa on raportoitu valgansikloviirilla käytön. Eläinkokeiden perusteella gansikloviirilla, valgansikloviirin on potentiaalia olla syöpää aiheuttavia, teratogeenisia, ja aspermatogeeninen ihmisillä.

Käyttää Valcyte

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Farmakologiset Luokka: Viruksen DNA polymeraasi estäjä

Kemiallinen luokka: guanosiini nukleosidianalogin

Valgansikloviiri on antiviraalinen. Sitä käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon viruksia. Tätä lääkettä käytetään myös estämään CMV taudin potilailla, jotka ovat tehty elinsiirto (esimerkiksi sydämen, munuaisen tai munuaisen-haima elinsiirron).

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten anemiaa ja muita veren ongelmia. Ennen hoidon aloittamista valgansikloviirin, sinun ja lääkärin pitäisi puhua hyöty lääkkeen tekee sekä riskit käyttää sitä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Valcyte

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä valgansikloviiriannostelun ehkäisyyn CMV taudin munuais- ja sydämensiirto lapsia. Kuitenkin tehoa ja turvallisuutta valgansikloviiriannostelun ehkäisyyn CMV-infektio ei ole osoitettu maksansiirron lapsilla, Munuaisensiirtopotilaat lapsilla alle 4-kuukauden ikäisillä ja sydämensiirron Alle 1 kuukauden ikäisten.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille valgansikloviiri ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla valgansikloviiria.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Kun tarjonta tätä lääkettä on vähissä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin etuajassa. Älä anna itsesi loppuu tätä lääkettä.

Tätä lääkettä mukana potilastietoja insertti. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On tärkeää, että otat lääkkeen ruoan kanssa. Tämä varmistaa, että lääke on täysin imeytyä elimistöön ja toimii kunnolla.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä riko, murskaa tai pureskella.

Varo käsitellä murskattuja tai rikkoutuneita tabletteja. Jos olet kosketuksissa murskattu tai rouhittu tabletteina tai seka oraaliliuos, pese iho saippualla ja puhtaalla vedellä. Jos lääkettä joutuu silmiin, huuhtele ne puhtaalla vedellä.

Jos käytät oraaliliuos, käytä Ruiskussa joka tulee paketin mitata kunkin annoksen tarkasti. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Jos käytät gansikloviiri (Cytovene®) kapselia ennen siirtymistä valgansikloviirille (Valcyte®) Tableteissa lääkeannoksesi saattaa muuttua. Vaikka nämä lääkkeet sekä hoitaa sama ongelma, ne imeytyvät eri tavoin kehon. Varmista, että ymmärrät uusia suuntia Valcyte® niin et liian monta tablettia.

Saada parhaat tulokset, valgansikloviirin on annettava koko ajan hoidon. Myös tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, valgansikloviirin on otettava säännöllisin väliajoin.

Oikea käyttö Valcyten

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä sekoitettu oraaliliuos jääkaapissa. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 49 päivän jälkeen läpi yhteisön takaisin ottamista ohjelmissa, kun käytettävissä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Valcyten

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Sinun ei pitäisi tulla raskaaksi, kun käytät tätä lääkettä ja vähintään 1 kuukauden ajan hoidon lopettamisesta sen. Myös miesten tulisi käyttää kondomia hoidon aikana lääkkeen ja vähintään 90 päivää hoidon jälkeen on saatu päätökseen. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Jos aiot olla lapsia, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkkeen käyttöä. Jotkut miehet ja naiset käyttävät tätä lääkettä on tullut hedelmättömiä (voi saada lapsia).

Valgansikloviiri voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Tämä lääke voi aiheuttaa munuaisten vajaatoimintaa, erityisesti iäkkäillä potilailla, joilla on munuaisongelmia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita: levottomuus, kooma, sekavuus, vähentynyt virtsaneritys, masennus, huimaus, päänsärky, vihamielisyys, ärtyneisyys, uneliaisuus, lihasten nykiminen, pahoinvointi, nopea painonnousu, kouristuksia, tunnottomuutta tai turvotus kasvojen, nilkkojen, tai käsissä.

Tämä lääke voi aiheuttaa sekaannusta, kouristukset, huimaus, uneliaisuus, tai vaikeuksia valvoa liikkeitä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Valcyte Side Effects

Valcyte (valgansikloviiri)

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Sytomegalovirusinfektiosta Valtrex, valacyclovir, gansikloviiri, valgansikloviirin, CytoGam, Cytovene, sytomegalovirus immunoglobuliinivalmisteet

Sytomegalovirusretiniitti gansikloviiri, valgansikloviirin, sidofoviiri, foskarnaatti, Foscavir, Cytovene, fomivirseeni oftalmiset, Vistide, Vitrasert