vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen (suonensisäisesti)

VAX-IN-ee-a i-Mune GLOB-ue-lin, HUE-mies

-immunoglobuliinin Laskimoon (ihmisen) (IGIV) tuotteet on raportoitu liittyvän munuaisten toimintahäiriö, akuutti munuaisten vajaatoiminta, osmoottinen nephrosis, proksimaalisten tubulusten nefropatia, ja kuolema. Ole varovainen, jos potilaalla on akuutti munuaisten vajaatoiminta ja hallinnoida vähintäänkin pitoisuuden käytettävissä ja pienin infuusionopeuteen käytännössä. Korkeampia munuaisten vajaatoimintaa liittyivät IGIV sisältävien tuotteiden sakkaroosia ja annosten 400 mg / kg tai enemmän. Vaccinia -immunoglobuliinin sisältää sakkaroosia (5%) stabilisaattorina, ja suositeltu annos on 100 mg / kg.

Yhdysvalloissa.

Saatavilla annostusmuodot

Terapeuttinen luokka: Immuunijärjestelmä Serum

Vaccinia immunoglobuliinivalmisteet käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon vacciniaviruksen.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Vacciniageenejä immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen on tehty vain aikuisilla potilailla, eikä ole tiedossa erityisiä tietoja verrataan käytöstä vaccinia immunoglobuliinivalmisteet lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön vaccinia immunoglobuliinivalmisteet vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Varmista keskustella riskeistä ja hyödyistä vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen lääkärin kanssa.

Ilmoita kaikki infektiot uskotaan olleen mahdollisesti lähettämän tuotteesta ottaa lääkärisi soittaa Cangene Corporationiin 1-877-Cangene.

Annos vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta vaccinia immunoglobuliinivalmisteet, ihmisen. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos olet joskus ollut reaktio rokotuksen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.