Ursodiol (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

On parasta ottaa Ursodiol aterioiden, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Ota lääke koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin. Jos lopetat lääkkeen ottamisen liian aikaisin, sappikivet ei saa liueta yhtä nopeasti tai niitä ei liukene lainkaan.

Uskotaan, että kehon paino ja sellainen ruokavalio potilas seuraa voivat vaikuttaa siihen, miten nopeasti kivet liueta ja ovatko uudet kivet muodostavat. Kuitenkin tarkistaa lääkäriltä ennen meneillään mitään ruokavaliota.

Jos käytössä Urso Forte® tabletteja

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian tai kaksinkertaistuu seuraavan annoksen.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.