urofollitropiini (lihakseen, ihon alle) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alle tai lihakseen.

Urofollitropiini käytetään toisessa hormonin koriongonadotropiinia (hCG). Oikeaan aikaan, lääkäri tai sairaanhoitaja antaa lääkkeen.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Saatat opetettava antaa lääkkeen kotona. Jos lääkkeen käyttämisen kotona

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

varastointi

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä käyttämätön lääke jääkaapissa tai huoneenlämmössä, valolta suojattuna. Sekoittamisen jälkeen se välittömästi. Hävitä käyttämättä jäänyt sekoitettu lääke.

Heitä pois käytetyt neulat ja ruiskut kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.