urocit-k 15 suun

Terapeuttinen luokka: Virtsan Alkalinizer

Käyttää Urocit-K 15

Kaliumsitraatti on virtsan alkalinizer. Se toimii tekemällä virtsan enemmän emäksistä (vähemmän hapan).

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kaliumsitraatti lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille kaliumsitraatti iäkkäillä potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Urocit-K 15

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kaliumsitraatti. Se ei voi olla spesifinen Urocit-K 15. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Sen lisäksi, että tämän lääkkeen käytöstä, hoito oman munuaiskivet voivat sisältää muutoksia tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia (suolaa). Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

On parasta ottaa lääke aterian tai nukkumaan menoa välipala, tai 30 minuutin kuluessa ruokailun jälkeen.

Niellä laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä riko, murskaa, pureskele tai imeä sitä. Näin voi aiheuttaa ärsytystä suussa tai kurkussa.

Kerro lääkärille, jos sinulla on vaikeuksia niellä tabletteja, tai jos tabletin näyttää kiinni tai juuttuu kurkkuun.

Tällöin otetaan laajennettu versio tabletti, osa siitä saattaa kulkeutua ulosteet. Tämä on normaalia ja ei ole mitään syytä huoleen.

Juo enemmän nestettä niin ohitat enemmän virtsaa, kun käytät tätä lääkettä. Tämä pitää munuaiset toimivat hyvin ja auttaa estämään munuaissairaus.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö Kaliumsitraatin

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Sinun ei pitäisi käyttää tätä lääkettä, jos käytät myös atropiini, benztropine (Cogentin®), glykopyrrolaatti (Robinul®), tai diureetti tai “veden pilleri” (kuten amiloridi, spironolaktoni, triamtereeni, Aldactone®, Dyrenium® tai Midamor ®). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia.

Hyperkalemia (korkea veren kaliumpitoisuus) voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita: vatsan tai vatsakipu; sekavuus, hengitysvaikeudet, epäsäännöllinen syke, pahoinvointi, oksentelu, hermostuneisuus, tunnottomuus tai pistely käsien, jalkojen tai huulet; hengenahdistus tai heikkoutta tai raskaus jaloissa.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet verinen tai musta, tervainen uloste, ummetus, kova mahakipu tai oksentelu veren tai materiaalia, joka näyttää kahvinporot. Nämä voivat olla oireita vakavasta vatsaan ongelma.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Varotoimet Vaikka käyttäminen Urocit-K 15

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Urocit-K 15 Side Effects

kaliumsitraatti

Munuaisten asidoosi kaliumsitraatti, Urocit-K

Nefrolitiaasi kaliumsitraatti, Urocit-K