ultravate pac kerma

Tulehduksen ja kutina aiheuttavat tietyt ihosairauksia. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Ultravate PAC kerma on pakkaus, joka sisältää ajankohtainen kortikosteroidia ja kostutusainetta. Kortikosteroidi vähentää ihon tulehdusta (punoitus, turvotus, kutina ja ärsytys). Kosteuttaja kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Ultravate PAC kerma. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ultravate PAC kerma. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta Ultravate PAC kerma tunnetaan tällä hetkellä.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Ultravate PAC kerma voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Ultravate PAC kerma lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Ultravate PAC kerma.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

kuivuus; kutina; lievä, väliaikainen polttava, ärsytys, kuorinta, punoitus, herkkyys, tai pistely.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); akne ihottuma; polttaminen, halkeilua, ärsytystä tai kuorinta ole läsnä, ennen kuin alkoi käyttää Ultravate PAC kerma; liiallinen karvankasvu; tulehtunut karvatupet; tulehdus suun ympärillä; lihasheikkous; oireita korkea verensokeri (esim punastuminen, sekavuus, uneliaisuus, lisääntynyt jano, lisääntynyt virtsaamistarve); harvennus, pehmentävä, tai ihon värjäytymistä; epätavallinen painonnousu, erityisesti kasvojen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla lisääntynyt jano tai virtsaaminen; lihasheikkous; epätavallinen painonnousu, erityisesti kasvojen.

Säilytä Ultravate PAC kerma huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Ei saa jäätyä. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Ultravate PAC kerma poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa Ultravate PAC kermaa tai muita lääkkeitä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa Ultravate PAC kerma. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa Ultravate PAC kerma. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä Ultravate PAC kerma.