ultrase (suullinen)

AM-i-LASE, LYE-pase, proe-tee-ase

Yhdysvalloissa.

Kanadassa

Saatavilla annostusmuodot

Terapeuttinen luokka: entsyymikorvaushoito

Farmakologiset Class: Entsyymi

Pankrelipaasi käytetään parantaa ruoansulatusta tietyissä olosuhteissa (esim kystinen fibroosi, haimatulehdus) jos haima ei toimi kunnolla.

Pankrelipaasi sisältää entsyymejä, joita tarvitaan proteiinien sulatuksessa, tärkkelys ja rasvat.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Creon®, Pancreaze®, Pertzye ™, ja Zenpep® lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Ultresa ™ in alle 12 kuukauden ikäisiä, ja Viokace ™ lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole tutkittu näissä ikäryhmissä.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille Creon®, Pancreaze®, ja Pertzye ™ iäkkäillä potilailla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Ultresa ™, Viokace ™, ja Zenpep® vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla potilailla näitä lääkkeitä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät pankrelipaasi. Se ei voi olla nimenomaan Ultrase. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Ota lääke aterioiden tai välipalojen ja tarpeeksi nestettä niellä kokonaan, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Määrättäessä tätä lääkettä varten kunnossa, lääkäri voi myös määrätä henkilökohtaisen ruokavalio sinulle. Seuraa erityinen ruokavalio huolellisesti. Tämä on tarpeen, jotta lääke toimii toivotusti. On myös tärkeää juoda runsaasti vettä, kun olet tätä lääkettä.

Potilaille tablettien

Potilaille ottaen viivästynyt vapauttavat kapselit

Älä muuta tuotemerkkejä tai annosteltavia pankrelipaasi ensin lääkärin kanssa. Eri tuotteita ei välttämättä toimi samalla tavalla. Jos täyttöpakkaus lääketieteen ja se näyttää erilaiselta, kysy apteekista.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Voi tallentaa Creon® kapseleita huoneenlämpötilassa 30 päivää. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 30 päivän jälkeen.

Säilytä viivästyneen vapautumisen kapselit tiiviisti suljetussa astiassa suojelemaan niitä kosteudelta.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsen säännöllisiä käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinä tai lapsesi tulee jatkaa sitä.

Potilaille, jotka saavat sisältävien kapseleiden jauheen

Potilaille ottaen jauheeksi tätä lääkettä

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi ovat epätavallisia tai vaikea vatsaontelon tai vatsakipu, ongelmia kulkee ulosteet, pahoinvointi tai oksentelu. Nämä voivat olla oireita harvinainen, mutta vakava suoliston sairaus nimeltä fibrosing colonopathy.

Tämä lääke on valmistettu haima sikojen. Riski saada viruksen lääkkeitä valmistetaan sian elinten on vähentynyt huomattavasti viime vuosina. Tämä on seurausta vaaditaan testausta tiettyjä viruksia, ja testausta valmistuksen aikana näiden lääkkeiden. Vaikka tartuttaa tietyt virukset ihmisille, jotka käyttävät lääke on alhainen, keskustele lääkärin kanssa, jos olet tai lapsesi on huolenaiheita.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun kun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä.

Kerro lääkärille, jos sinulla on ollut epänormaalia verensokerin tasoa ennen Zenpep®.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.